Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (286)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Betty Tin pumnii sa fie totul bine.

Cecilia, sora-mea a cam ajuns la disperare. A avut deja vreo 6 sau 7 otite, de juma de an, a fost aproape continuu bolnav, cu pauze de cateva zile, 1-2 saptamani maxim, asa ca la ei se cam autoimpune scoaterea lor. Sper sa fie bine. Am citit si eu putin despre asta, am vazut ca mai sunt si remedii naturiste, dar cred ca sora-mea acum nu isi mai permite sa astepte.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Gabriela trimitem si noi un car de pupici . Sanatate familiei virusate. Mda, e o vreme de cacao la Cluj.
Nu mai pot scrie, ca m-a prins zmeul la calculator

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare!!
Am fost vineri la Pallicari, si de at nu am mai intrat. Vineri am fost intr-o depresie maxima.... urmare a consultatiei.
De cum am ajuns Cris a luat o mainuta de pe birou, de aia cu ata, care vibreza, cand tragi de snur. Dr a sugerat ca ar tb sa o lase, ca sa nu o strice. Drept urmare, au inceput nervi, asa ca am intrat imediat in subiect: AM VENIT CA NU MAI STIU CE SA MAI FAC IN SITUATIILE ASTEA. Dr l-a privit, si a zis ca , da, ar putea fi vorba de psiholg, insa sa discutam. Dupa 10 min, imi zice ca nu copilul e problema, ci eu....... (sabina, cred ca v-ati vb). Drept urmare, am avut parte de 80 minute de sedinta de psihlogie. M-am simtit aiurea rau, pt ca m-a intrebat dc mi l-am dorit, dc sunt depresiva etc. Concluzia ar fi ca el e frustrat ca nu poate vb, se supara pe mine ca nu stiu sa-mi exprim sentimentele fata de el, si reactioneaza asa. De altoit copilulnu se pune problema, totul tb rezolvat prin istragerea atentiei (Adimercedes, merci frumos pentru sfaturi, cam asa ceva mi-a zis si ea). Problema e ca ea mi-a zis sa plec, sa ma ascund si sa-l las singurel. am incercat asta. Nu vine dupa mine, decat dc cineva strain ii adreseaza vreun cuvant. Ma rog, copilul este perfect, nu se pune problema de ADHD sau alte minuni, eu sunt mama denaturata, drept pt care, am avut o perioada de vinovatie f mare zilele astea.
M-am hotarat sa imbin, sfaturile ei si ale voastre cu ceea ce simt eu, si sa nu mai ma panichez atat. Eu am palpitati la plecatul din parc cu 10 min inainte, si cred ca i transmit starea, plus ca mintea nu mai imi functioneaza, pt a descoperi, alte metode de distras atentia.
Sabina, Adi, Cecilia, Rox multi pupici pt sfaturi, si dc mai apar cu plangeri, trageti-mi un bobarnac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Acu o faza tare, cel putin asa mi s-a parut mie. A venit aseara un var in vizita, care mi-a povestit de un nepot, de 3 ani, care a spart plasma. Intreb mirata CUM?? Pai erau niste desene in care unii il bateu pe Duffy, care e personajul lui preferat. asadar, copilul a decis sa-si apere prietenul, si a inceput sa dea cu pumnul, piciorul si, in final cu un bat in tv. L-a salvat......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am scris unul lung de tot si s-a dussssssssssssssssssss

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Cecilio, admirat si noi filme cu Cristi... ...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

multumim ca ne-ati admirat,

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Cecilia, lui Cristi!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Acu o faza tare, cel putin asa mi s-a parut mie. A venit aseara un var in vizita, care mi-a povestit de un nepot, de 3 ani, care a spart plasma. Intreb mirata CUM?? Pai erau niste desene in care unii il bateu pe Duffy, care e personajul lui preferat. asadar, copilul a decis sa-si apere prietenul, si a inceput sa dea cu pumnul, piciorul si, in final cu un bat in tv. L-a salvat......

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

vezi de ce nu-mi cumpar eu plasma

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, sanatate multa tuturor.

Diwana, sigur nu ai de ce sa iti faci griji legat de Rares. Cat despre nepotelul cu polipii, eu zic sa ii faca un exudat nazal. Mai mult ca sigur are streptococ pneumonie in nasuc. Iti zic eu mamica patita de cateva ori cu fata, si tuturor carora le-am zis treaba asta s-a adeverit. Din fericire, ca se trateaza si se poate scapa de operatie.

Andreea11, ma bucur ca te ai decis sa o iei mai usor. Sunt sigura ca e bine Cristi, asa suntem noi mamele mai agitate si asa ii agitam si pe ei.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, sanatate multa lui Tudor, sigur otitele sunt legate de nasul infundat, insa nu cred ca nu ii sufli tu nasul. Poate sa ai mereu grija sa il cureti cu ser sau apa marina, in special dupa si inainte de somn, pentru ca secretiile se scurg mai mult cand sta la orizontala. Cat despre jucariile de tras, nici acelea nu ii plac lui Bubu.

Ca sa va zic de jucaria de impins, sa nu va las in ceata. Cica - zic doctori psihologi, teoretic mai "destupati" ca noi mamicile - la varsta asta jucariile in voga ar trebui sa fie cele de impins (de tras trebuia mai devreme). Si se minuneaza tare tot doctorii astia cand dau de un copil caruia nu ii plac, vezi al meu. De aceea am facut sondajul, sa ma asigur ca nu am luat o eu razna si ca pretentiile din ziua de azi de la niste bieti copii sunt de-a dreptul exagerate.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput