Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (286)
Raspunsuri - Pagina 16
Gabriela77 spune:
Valeu, ce am ras...m-am dus sa dorm dupa ce am comis-o, de frica Deliei, ca nu era departe si poate ar fi venit sa ma smotoceasca ca am demascat-o
...dar inteleg ca am editat la timp, pacatele mele!!!!
Am o migrena de mor, nu alta!!!
Dar altfel, bucuroasa si emotionata de intalnirea voastra, fetelor!
Orisicum, Papanash a fost mortala!!!!Din ciclul A murit Baran sau cum naibii il chema pe turcul ala, de ne-a bagat pe toate in sprieti!
Ana, noi suntem bine, voiam sa iti zic ca asa s-a schimbat Vlad al tau! E tot mai frumos si expresiv! Iar tu m-ai dat gata cu talentul tau, zau asa! Si aia cu pietrele zau daca am inteles-o...foarte bine ai facut, profita si tu de putina liniste ca tare nevoie ai! Si cu siguranta copiii se simt excelent acolo cu buni si atatea BOBO!!!!

Cecilia, uite
si pt Cristi!!
DElia, acum ca s-a dezlegat misterul, sunt iertata???Nu de alta, dar imi plezneste capul

Carpatino, sa stii ca si eu aceeasi senzatie acum cand vad un bebe mic, Sara mi se pare uriasa in comparatie. Ioana e bine?Ne-o mai arati, pliz?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash mai sa fie, Piciulico, te-ai maritat asa minora si daca erati colegi,nu era bine ? ca io m-am maritat cu un coleg, era pe-atunci, dupa 1 an nu mai era. Hmm, o fi de rau ? Ma duc sa cuget ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
Papanasho, eu la 23 de ani, cand am zis "Da", ma simtzeam majora, vaccinata, independenta - deci numa' minora nu...
Asta numa tu stii daca e bine cu colegu'/sotzu'
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Gabriela77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Piciulika
Papanasho, eu la 23 de ani, cand am zis "Da", ma simtzeam majora, vaccinata, independenta - deci numa' minora nu... Asta numa tu stii daca e bine cu colegu'/sotzu' Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank"> Situl lui Michael - parola o stim toate |
Fix la 23 de ani am spus si eu DA!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
papanash spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Gabriela77
Fix la 23 de ani am spus si eu DA! Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
dar lego la ce varsta ati facut ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Piciulika spune:
Io la 6, na sa ma dau mare. ![]()
Da puzzle muult mai tarziu ![]()
![]()
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
papanash spune:
Rox, cum arata noul mobilier ? mie mi-e dor de postarile tale dese. Cu gradina ai mai facut ceva ?
duminica m-am intalnit in auchan cu bumbacel, erau si ei la cumparaturi cu totii, noi am stat la taclale si barbatii nostri veneau sa aduca cumparaturile in cosuri (care erau la noi) si ne intrebau mereu 'tot aici venim?' Ghighi alerga printre randuri cu baiatul ei cel mare, Vladut ( cel mic) era cumintel in cosul cu cumparaturi.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Am vazut si pozele cu baietii din Titan. Ce loc frumos de joaca aveti acolo , daca vedeti parcul nostru.....va mutati in alta parte.
S-au jucat frumos baietii, nu ? asa se vede din poze.Andreea, a mai plans cand ati plecat acasa ? Seamana cu tine leit Cristi.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Piciulika, asa e,nu prea-i loc de trancaneala acasa despre job, eu is curioasa dar n-am cu cine ca al meu sot e mutulica, cica ii ajung cele 10-12 ore pe zi in care vorbeste/gandeste asigurari. Cand eram colegi era misto,practic eram impreuna zi si noapte, faceam si toate cursurile impreuna.Ca altfel nu aveam eu timp sa ma 'lipesc' asa bine de cineva. D'apai sa mai si procreez
.
Gabriela, mi-ai adus aminte de baran ! cum sunt fidea din fire, de atunci nici ca m-am mai uitat la alt serial 
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
carpatina spune:
iaca si ajutorul meu la treburile casnice.. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=gsdIOVBj4oI
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina iaca si ajutorul meu la treburile casnice.. http://www.youtube.com/watch?v=gsdIOVBj4oI ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Cristi
harnicuta IoanaCecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem