Atentie la intimitate!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

am descoperit o persoana ce are personalitate dubla .. cum numai in filme am vazut.. a intrat pe un forum si cele 2 personalitat ise certau inte ele... daca nu marturisea ca este aceeasi persoana.. nimeni nu ar fi stiut ! asta este alta problema grava ..

s-auzim numai de bine! si

Ardeiash, stai linistita ca nu era nevoie de nicio lamurire suplimentara. Era suficient de clar din prima.

Children's advocate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Pentru a fi cat mai fara echivoc exprimarea, ar fi trebuit sa spuna : " pe un alt forum ".

Noi ne facem intelese numai cu ajutorul cuvintelor.

Daca scriem in dodii, in dodii suntem intelese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Pentru a fi cat mai fara echivoc exprimarea, ar fi trebuit sa spuna : " pe un alt forum ".

Bag de seama ca te plictisesti teribil.

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Bag de seama ca te plictisesti teribil.

Fiindca iubesc aceast forum, imi fac timp pt el.

Dar, in acelasi timp, respect persoanele care participa alaturi de mine la insufletirea lui.

Daca s-a intamplat vreodata sa nu fiu inteleasa, m-am corectat imediat. Nu am asteptat pana mi-am atras oprobiul celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Miss Parker, poate nu ai vazut ce spunea ardeiash in mesajul de inceput:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

unde este intimitatea noastra? si pana unde vom merge?

si uite,, ca am citit chiar un experiment dragut care-mi confirma temerile mele http://cotidianul.ro/experiment_cotidianul_ro_in_lumea_virtuala_limitele_jocului_cu_intimitatea-76623.html

credeti totusi ca ar trebui sa avem limite vis a vis de intimitatea noastra virtuala?

Deci, exact asta intreba fata: pana unde intindeti limitele expunerii pe net?Nu era un mesaj de incriminare a celor care au limitele astea foarte stranse.
In fond, mi se pare absurd sa te exprimi folosind asemenea cuvinte ca cele din mesajul postat pentru a-ti arata indignarea fata de userii care nu spun nimic despre ei si sa te simti totusi foarte multumita ca exista si useri care spun totul despre ei desi tu bineinteles nu stii daca este si adevarat ceea ce spun ei.
Adica, faptul ca nu vreau sa spun cati copii am, ce varste au, cu cine m-am maritat(daca chiar m-am maritat ), unde locuiesc(este important?), etc ma face mai putin credibila ?Sau nu ar trebui sa postez deloc, poate? Atata timp cat respect un anumit bun simt si de asemeni nu incalc regulamentul forumuluinu vad ce importanta au datele personale.
Oricum, ideea era de expunere in general pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

un singur comentariu: "am intrat pe un forum".... inseamna fara doar si poate.. un alt forum .. vorbim romaneste aici , vad .. am simtit nevoia sa specific

pt celalalt mesaj de-a dreptul .... no comment.. tot ce vreua sa spun este ca suntem in post si refuz sa ma iau la tranta acum.

citind numai titlul subiectului. se vede clar ca am intentionat sa atentionez faptul ca suntem expusi pe net.. in general.. si ca uneori se pot intoarce impotriva noastra "declaratiile" noastre scrise. insa suntem adulti, avem creier.. fiecare face ce-si doreste! dezvaluie cat doreste din viata lui.. cum doreste .. samd

in alta ordine de idei
constat cu tristete ca a comunica intr-un spatiu virtual implica stres... certuri.. citiri pritre randuri.. intepaturi. ironii .. lucruri care nu ar trebui sa-si aiba locul intr-un spatiu in care fiecare din noi intra sa comunice. sa afle. sa se relaxeze... trist! foarte trist!

Mergi la inceput

aaa .. sa nu uit.. multumesc celor ce au intles ce vreau sa spun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

ardeiash, nu am absolut nimic cu tine sau cu intentia subiectului tau

Eu chiar am spus ca eu sunt una din acelea care-si expune de bunavoie persoana si viata pe net tocmai fiindca am constatat ca exact acest lucru iti da credibilitate si te ajuta sa ajuti pe altii. Povestind din propria viata, cu exemple concrete, poti da sfaturi din alta perspectiva. Cine are nevoie de acele sfaturi simte daca persoana respectiva e autentica sau nu.

Restul afirmatiilor mele... raman valabile intr-un context doar partial separat de acest subiect, avand de-a face tot cu ideea de expunere personale, de intimitate (sau lipsa intimitatii care ii face pe unii mai siguri pe ei in spatele ciomegilor).

E experienta mea si cine a trecut prin asta pe forumuri stie despre ce vorbesc. Cei care nu stiu, sa se bucure.

Mergi la inceput

missparker .. iar eu nu ma referream la tine.. despre alte persoane e vorba aizi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am citit de la inceput si pana aici.Am inteles ce vrei sa spui .O concluzie trista am tras: ziaristii isi baga nasul si prin lumea virtuala, nu numai in cea reala...De multe ori fac bine, de multe ori nu...Deci trebuie sa fim atenti cat din viata noastra reala"expunem" pe net.Sunt si minti bolnave destule care ar putea folosi informatii si te mai miri ce...noi din prostie ne-am expus si ne-am ales cu abonamente pe numele lui Dan (doua la numar), pentru ca am pus pe primul site al lui Dan copii dupa C.I. ca sa fim credibili.Asta nu e violarea intimitatii, dar e violarea buzunarului.O mine bolnava a facut fals si uz de fals....Deci Ardeias, ai tras un semn de alarma bun!Noi ne-am fript, acum suflam si in iaurt...

Mergi la inceput