Gravidute si mamici din Resita

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Codrina, baietii ce mai fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

SufletDInger medicul nu a venit asa ca l-a vazut nevasta care e doctorita de familie si a zis ca ar avea rosu in gat si bronsita si mi-a dat sa-i dau eurespal,nurofen si amoxacilina....apoi m-am dus la ORL si l-a desfundat si mi-a zis ca nu are rosu in gat si mi-a zis sa-i pun picaturi nazomer extra si sa Karvol in camera si n-am gasit Karvol si cele de la farmacie mi-au dat Carmol ca inlocuitor desi le-am zis caci copilul meu are 6 luni , iar pe medicament scrie peste 2 ani si ca se da cu lichidul din pastilute la gat si pe spate in nici-un caz ce face Karvol ...
Si mai mi-a zis doctorul ca are o nara infundata de la nastere cum s-a nascut natural dar ca nu se poate face nimic acum ca e prea mic.

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Adriana..ai mei sunt binisor..tusesc de rup..dar vad ca e general valabil(cu toti parintii cu care vorbesc..toti se plang de asta)..desi au luat unii din ei antibiotic..tusea a ramas si persista.
Mony sanatate puiului tau
Ce face Alexis Adriana?nu e racit?Cand il duci la gradi?

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Vizitati magazinul

Mergi la inceput

Mony, dupa tratament tind sa cred ca e vb de fam popovici. Prea mic pt antibiotic. Si eu am patit tot asa dupa un control, m-am dus cu copilul sa-mi confirme eruptia dentara si am iesit cu gatul in pioneze, amigdalita si bronsita, in conditiile in care era vara si papa doar lapte ca era micut. Am crezut ca pica cerul pe mine. Dupa cateva ore m-am dus la un alt medic si nu mi-a zis ca ar avea macar o tenta rosie in gat. Si apoi, cel mai tare ma enerveaza ca se da antobiotic copilului fara o analiza prealabila. In legatura cu karvol/carmol, si noi folosim de cand era bebe. Nu pe piele, ci ziua in apa fiarta, pusa in camera lui, iar noaptea direct pe sacul de dormit.

Codrina, nu, nu suntem raciti, am fost la inceputul lui ianuarie, ne ajunge. Evitam colectivitatile deocamdata. La gradinita l-am inscris, insa pt anul viitor prescolar, program de 4 ore, regim step by step. Va merge nu chiar din septembrie, ci probabil dupa ianuarie 2012. Mai vedem pana atunci, ce o fi.

Mergi la inceput

SufletDInger este vorba preda doctorita de familie deoarece pediatru brabatu nu a ajuns.
E adevarat ca puiul meu e ragusit nush de ce ....nush pe cine sa mai cred decat sper sa se faca bine.
Ce mai face baietelul tau?

Poze Denis
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Codrina sanatate baietilor tai si multumesc pt ajutor

Poze Denis

Mergi la inceput

Va servesc o cafea.
Mony, o sa fie bine, ce sa facem, vorba mamei mele, asa sunt copiii, se mai si imbolnavesc. Pupam pe Denis ca sa se faca bine repede.

Alexiss a stranut azi noapte de vreo 2 ori si de obicei asa debuteaza raceala la el. Aseara am venit pe jos de langa victoria amandoi si cam picura, se poate de acolo sa i se traga. Sper sa nu fie nimic.

Codrina, unde umbli?

Mergi la inceput

SufletDinger multumim pt cafea am baut-o de dim dar n-am avut timp sa intru ca sa iti multumesc

Am venit de la doctor ...si ne-a pus diagnosticul deviatie de sept si ca asteptam pana mai creste si de abia atunci poate face ceva.Baietelul este mai bine s-a obisnuit si cu batista bebelusului si doarme noaptea,nu mai mananca ca inainte dar speram cu timpu sa revenim la program.

Va

Poze Denis

Mergi la inceput

Poftiti la cafea.

Mergi la inceput

Mony, sanatate puiului tau. O sa fie bine.

Mergi la inceput