*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (226)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

L-am vazut si eu pe Eric cel frumos si pe mami pitita dupa omul de zapada

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar
iai si am uitat sa va spun ca fiul meu
a ales facaletul si surubelnita!
m-am scos,nu o sa trebuiasca sa mai gatesc!
Blanka,mami de Eric si14 cu Ana????
http://community.webshots.com/user/blanka75

adica eric o sa fie inginer si o saaiba pasiune bucatareala, drept pentru care o sa fie patron de lant de restaurante si cofetarii?

cred ca o sa fie ana, ca sa semene cu tati, ca eric seamana cu mami

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumesc pt urarile pt sorelina mea!
Cuscra, Ela!
ptii ce muschiulos de 1 an am vazut!! mai e mare figura Matei!
ce dulcica e Amira cu coditele alea!
Simo asa sa faci de acum.. sa ripostezi, ca invidiosi sunt multi pe lumea asta..
Blanka l-am vazut si eu pe Eric-bucatica rupta din mami! dar pe "Ana" in burtica nu ne-o arati?

LA MULTI ANI Mara Sofia si Petru! sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Varuna, de acum nu mai e ied Mara!!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...am pregatit cafeul...am reusit de data asta sa nu rastorn zaharul si cafeaua...am pregatit si ceaiul...si nesquik maro...ca ala loz bombon s-a terminat...

zozeeeee, ai ajuns la gazeta!!! sunt tare mandra ca te cunosc...virtual...si iar am citit si iar am bocit...ma rupi in doua cu povestea ta...si finalullllll...atat de frumos ai descris trairile...

si sa nu uit:

La Multi Ani Mara si Petru!!! Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi.

si La multi ani si Patricheilor nostri!!!Clodute

va las de baut (ca este de unde ca am facut economie)...si las si papa bun ...si va ofer si cate un trifoi din palaria astuia ...ca sa va aduca noroc...

si gata...ma arunc in valtoarea medicinii...

PS1. Ramo, cum iti mai e socrelu?

PS2. Naty, Simo...chiar daca par cu limba despicata nici eu nu zic cand ar trebui sa zic ceva...dar fata mea plina de scarba face cat o mie de cuvinte...iar pentru copilul meu voi taia in carne vie

PS3. Stela nu face si nu spune lucruri ce mai tarziu le vei putea regreta. Imi inchipui ca iti e greu...dar nu uita ca ati ajuns aici pentru ca v-ati iubit...aveti un copil pentru ca v-ati iubit. Sunt convinsa ca pentru toate venirea puiutului a insemnat o schimbare de 180 de grade in cursul vietii, cu nopti nedormite, chiuveta plina de vase, momente de intimitate mai pe fuga sau deloc (exceptie clau care e de nestapanit), imbracat, spalat in regim de cazarma, cheltuieli multe si neprevazute dar trebuie sa nu uitam DE CE am ajuns aici...pentru ca alaturi am avut un barbat ce l-am iubit, il iubit si-l vom mai iubi multi ani de acum incolo...cu toate defectele lui...cu toata nepasarea lui...cu toate bubele din capul lui. Cum iti zicea si Naty, mai lasa-le in saracia lor de treburi multe si marunte...fa numa strictul necesar...si foarte important daca vrei ca el sa faca ceva spune-i...asa sunt barbatii setati sa nu se autosesizeze cand e treaba de facut... si o zi usoara sa ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

cuscra, nu fi supi mah mi-a placut de mufy ce tragea de voi sa va ridicati sa va jucati cu el!
blanka, f faine pozele cu eric (ce prietena dragutza are...) e un scump puiul tau! bueyyy treb sa-mi spui si mie sa pun chestii d-astea pe tava...are ady o menghina care e de departe jucaria preferata a Amirei, cred ca daca i-o puneam pe tava se facea sculer-matriter fii-mea
va multumesc la toate pt aprecieri la adresa fii-mii!
liana te astept la kidex cu teo sa te convingi ca NU seamana cu mine Amira!
ps: cine vine la kidex sa ma sune sa nu plateasca bilet sa vin sa va iau cu invitatii sau ecusoane (luny, sau cine mai are nr meu, dati-l voi pe mail-ul comun)
va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Mara Sofia si Petru!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

La multi ani Patrick de gecko si Patrick de Clodute!!

Mihai creste!!

Mergi la inceput

'neata!!
Fug sa citesc si eu,ca-s in urma,dar-mai ales-vreau sa vad si eu pozeee!!

Ce gazeta gecko?! Fata luminati-ma si pe mine,ca mi-a mai zis mimo nu stiu ce ..iar eu am fost paralela Acum vaz ca tu esti bucuroasa ca ma cunosti.. Si io ma bucur-si ma mai bucur si ca ti-a placut povestea noastra..Nu credeam ca o sa fie citita de atata lume

Mihai creste!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

'neata!!
Fug sa citesc si eu,ca-s in urma,dar-mai ales-vreau sa vad si eu pozeee!!

Ce gazeta gecko?! Fata luminati-ma si pe mine,ca mi-a mai zis mimo nu stiu ce ..iar eu am fost paralela Acum vaz ca tu esti bucuroasa ca ma cunosti..[bang] Si io ma bucur-si ma mai bucur si ca ti-a placut povestea noastra..Nu credeam ca o sa fie citita de atata lume

Mihai creste!!

pai daca vrei sa te luminezi, atunci cand citesti aceste randuri ridicati privirea in partea de sus a ecranului, acolo unde scrie cu rosu "cele mai recente articole desprecopii.com"...si da click pe al doilea articol..."Copil nazdravan cu parul balai!!"...zic unele cotzofene ca e si rautacios

Mergi la inceput

vezi ca articolul e intre "dopul gelatinos" si "Dilema: intre relatie stabila si himera"

Mergi la inceput