fara religie
Raspunsuri - Pagina 6
RWheelwright spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hannen
De ex. in islam orice "muritor" se considera de la nastere musulman=suspus(lui Dumnezeu)asa se traduce cuvintul musulman Parintii nostri sunt cei care ne schimba religia botezindu-ne crestini...si alte variatiuni pe tema Asa cum intuiesti,da,am fost nascuta muslima,parintii mei m-au botezat crestina iar pe la 24 de ani eu m-am INTORS la Islam. Nu mi s-a citit nicio rugaciune!Tu,cel care te revertesti la Islam depui marturia de credinta.Atit!Ceva de genul"cred in unul Dumnezeu!" Cind te nasti din parinti musulmani(desi nu e nicio diferenta,asa cum am zis,indiferent de religia parintilor,toti ne nastem supusi lui Dumnezeu,diferenta aparind pe parcurs cind ei ne vor boteza intr-o religie sau alta,sau ne vor educa in spirit ateu,de ex.) se "recita" chemarea la rugaciune in urechea nou nascutului(Athanul) Sper ca am spulberat orice "indoiala" in leg. cu rugaciuni sau botezuri la musulmani. Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas I want to tell the world... a Story Occupation 101: Voice of the Silenced Majority The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades |
Hannen, sper ca nu m-ai inteles gresit, cum ca as fi impotriva musulmanilor; din contra; nu imi sunt necunoscuti.
Ceea ce zici tu, cum ca toti ne nastem musulmani, permite-mi sa te contrazic. Ca toti ar trebui sa fim si suntem supusi ai lui Dumnezeu, sunt perfect de acord.
Nu stiu daca a face apel la originea cuvintelor este cea mai indicata.... Spui ca 'musulman' inseamna supus al lui Dumnezeu; pai, ortodox inseamna om drept, iar ortodoxie = dreapta credinta. Deci???? Asta inseamna ca ortodoxia este credinta cea dreapta, nu, iar celelalte nu. A nu mi se interpreta randurile drept nota de fanatism, doar ca NOI, ca si crestini, Hannen, cunoastem importanta botezului. Si poate ti-ai fi dat si tu seama de aceasta daca, probabil, pana la varsta de 24 de ani, cum zici, ai fi fost mai apropiata de biserica in care te-au botezat parintii (tu afirmand ca te-ai nascut musulmana...). Altfel nu vad cum l-ai fi putut 'reduce' (in conceptii, bineinteles) pe Iisus Hristos, de la Fiul lui Dumnezeu la statutul de profet, asa cum este considerar in Islam.
Pai, cam asa,,,,,. Iti doresc multa sanatate, Dumnezeu sa ne aiba pe toti in paza si sa stii ca pentru noi botezul inseamna ceva.
hannen spune:
Tu poti sa ma contrazici,nu-i bai! Si da,am inteles ca la crestini botezul are o insemnatate.totusi,pe mine m-a deranjat tonul nervos de la subiect,vehementa si siguranta cu care se dau verdicte.
subiectul nu este despre mine,nici despre Islam,asa ca nu o sa fac valuri mai mult decit e necesar.Dar consider ca am avut dreptate cind am zis ca in lumea asta mare sunt oameni care habar nu au de crestinism si care nu crapa din cauza ca nu`s botezati,copchii nu le urla dupa botez si alte babisme care iti zburlesc parul in cap.
Si da,o zic inca o data ,si ei traiesc!si de ei are grija Dumnezeu si lor le da Dumnezeu de mincare ,le da copii...well,unde-i logica ca daca nu esti botezat esti un "ratat"?
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
hannen spune:
unii fug de ...altii fug spre...
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/article1954666.ece
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
RWheelwright spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Tu poti sa ma contrazici,nu-i bai! Si da,am inteles ca la crestini botezul are o insemnatate.totusi,pe mine m-a deranjat tonul nervos de la subiect,vehementa si siguranta cu care se dau verdicte. subiectul nu este despre mine,nici despre Islam,asa ca nu o sa fac valuri mai mult decit e necesar.Dar consider ca am avut dreptate cind am zis ca in lumea asta mare sunt oameni care habar nu au de crestinism si care nu crapa din cauza ca nu`s botezati,copchii nu le urla dupa botez si alte babisme care iti zburlesc parul in cap. Si da,o zic inca o data ,si ei traiesc!si de ei are grija Dumnezeu si lor le da Dumnezeu de mincare ,le da copii...well,unde-i logica ca daca nu esti botezat esti un "ratat"? Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas I want to tell the world... a Story Occupation 101: Voice of the Silenced Majority The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades |
Hannen,
Ma bucur ca ne-am inteles . Sa stii ca nici eu nu suport babismele de niciun fel (altereaza credinta), iar cei care afirma ca fara botez esti un ratat cu siguranta gresesc. Bineinteles ca Dumnezeu are grija de fiecare, indiferent de religie, natie, sex; ar fi absurd sa nu credem asa. Fiecare avem convingerile noastre, de exemplu, credem, conform Noului Testament din Biblie ca "Este un singur Domn, o singura credinta, un singur botez" (Efeseni 4:5). Crestinii isi boteaza copiii/ se boteaza si din moment ce in cazul de fata ambii parinti sunt crestini....!
Imi pare rau daca am lasat impresia ca sunt o iubitoare de polemici si imi cer scuze daca am jignit pe cineva cumva; in definitiv, fiecare alege sa faca asa cum doreste...
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen unii fug de ...altii fug spre... http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/article1954666.ece |
fie la voi acolo