Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

micaalsa ai putea sa o duci la gradinita in toamna pe fetita, dar ma gandesc ca i-ar fi mai bine la o gradinita cu program normal, la prelungit i-ar fi si ei foarte greu sa stea departe de tine aproape 8 ore.
Eu ma confrunt cu astfel de cazuri pentru ca sunt psiholog la o gradinita cu program prelunigit si foarte multi copilasi devin gelosi pe fratiorii care raman acasa cu mamica, iar ei trebuie sa vina la gradi.
De racit se raceste intradevar mai usor la gradinita daca si imunitatea copilasului este mai scazuta, dar ideea este ca la primul simptom de raceala sa se actioneze cu ceva homeopat sau ceva usor si nu cred ca vor fi probleme ca si fratiorii mai mici sa ia virusul.

Abia acum am aflat de la voi ca avem voie sa folosim un unguent pentru durerile de spate, am o groaza de creme de plante pentru dureri, dar nu am indraznit sa folosesc mi-a fost un pic teama, dar in seara asta cred ca o sa ma creia o pauzasc un pic.

20+

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

hey ce viteza aveti la scris, eu intre timp am fost la dr sa-mi dea medicalul, e asa dragut mi-a dat medical pana la sf lunii asa ca sunt boier american
de greturi n-am scapat carne sa n-o vaz in fata ochilor, acum a facut mama niste sarmale pt huzband si miros oribil in figider, probabil pana o sa nasc tot asa o sa fie dar deja m-am obisnuit si faptul ca nu pot manca carne nu ma deranjeaza asa tare, eu sunt fan branzeturi si legume

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 24+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Hello,

Maine la pranz ma duc eco..abia astept..am facut programamrea asta din noiembrie de cand am aflat ca sunt burticoasa si uite ca a venit si timpul. Ma duc la Sanador din Victoriei..are cineva idee unde e exact, caci nu am fost niciodata pe acolo ?

21+

de la mcdonalds-ul de langa polizu faci la dreapta si pe prima straduta iar dreapta. este indicator mare...si are si parcare

+ 20saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna mamicute ce mult ati scris
blanca,rallu ma alatur si eu voua la acest ...capitol numit purceluta
si bebe al meu misca dimineata si seara in special,dar de cateva zile il simt si cand doarme daca se intoarce de pe o parte pe alta e tare misto
si al meu cand mangaii burtica si el nu are chef de gimnastica vine si se cuibareste sunb mana mea e tare dulce puiutul meu

monica mamica in devenire+24denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

si eu am problema cu gazele , credeam ca e ceva in neregula ,pt ca ma abtin in public si pt ca aproape toata ziua sunt plecata de acasa seara ma simt foarte balonata si abia astept sa ajung acasa si sa pot intra in baie , pt mine e un remediu f bun sa scap de tot ced am acumulat peste zi,
plus ca eu sughit destul de mult e chiar deranjant uneori

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!
Sanadorul de la Victoriei este pana in McDonald's-ul de la Polizu. asa l-am cautat eu in prostie si era pur si simplu pe prima alee (ca nu-i pot spune straduta) imediat pe dreapta, cum treci de Piata Victoriei. sa te uiti ca se vede cladirea lor, cu albastru.
cat despre gaze...sieu sufar din cauza asta, dar cat de cat m-au mai lasat. la mine a fost mai rau in primul trimestru, cand am avut si greturile alea oribile.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Marco e la gradi privata de la 1 an si 2 luni. Nu mai puteam sa stau acasa cu el, eram legata de el 24 din 24.
Sunt si putini in grupa(9) si nu a avut prob. mari de sanatate, doar 2-3 raceli usoare/an, care treceau de obicei cu nurofen, fara stat acasa.
Din toamna vrem sa-l ducem la stat, doar ca mi-e groaza de atatea schimbari in viata lui.
aici sunt rasfatati de personal, li se umbla in fund, au conditii bune, sunt putini in grupa si nu a venit cu virusi acasa. dar si taxa s-a marit, mai merge si la inot...si ne cam usuca la buzunar.
Sincer ...nu stiu...mi-e cam groaza....si gradinitele de stat sunt cum sunt in Tm, doar pe pile si relatii se fac inscrieri si peste 30 in grupa.
Micaalsa la ce gradi ai inscris-o pe printesa? la nr. 12?

_
Gio21+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

hai ca am ras copios cu voi....ce sa zic...fac si eu parte din clubul celor cu gaze...asta e, oricum dupa nastere o sa scapam de ele va sigur

Sanadorul din Victoriei este pe Str. Dr. Dimitrie Sergiu nr. 26-28, este prima sau a 2 a strada la dreapta mergand pe Str Buzesti dinspre piata victoriei, cladirea sanadorului se vede din strada daca te duci cu masina intra in parcare este pentru clienti, la plecare nu uita sa ceri de la receptie un jeton sa deschizi bariera

_
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

mihaStroescu cu cresa nu stiu ce sa zic, o poti inscrie ca sa nu pierzi locul, o duci vezi cum ii merge si te decizi atunci pe moment daca o duci sau nu, s-ar putea sa-i placa s-ar putea sa nu...s-ar putea sa raceasca s-ar putea sa nu....Cezar de cand a inceput gradi din 15 septembrie a fost de 13 zile in total si ne-am imbolnavit si de raceli si de varicela si de pneumonie..dar poate ei ii place si e mai rezistenta , cat despre ridicatul in brate eu zic sa incerci sa eviti cat mai mult pt ca nu face bine deloc la burtica , ai mare grija

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput

micaalsa eu zic s-o duci , macar program scurt pana la pranz, ai si tu timp "liber" vreo 4-5 ore de dimineata , ea iese se joaca cu copiii de acolo, sper sa nu raceasca ...dar la primul simptom n-o mai duci cateva zile si tot asa...eu o sa-l duc pe cezar in toamna, sper sa nu mai raceasca asa des si sa se imunizeze odata

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput