Nou stil de viata (262)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Puskin tu crezi ca eu numai cu atata raman?As vrea eu, da sigur mai infulec ceva.
Criscosty ma simt mult mai bine. Inainte imi tineam capul cu mana dupa 3 ore de serviciu, atat de tare ma durea gatul, ca sa nu mai zic de coloana...acum mi-e mult mai bine.
Nastad sanatate la copii
Gusta ce mananci azi?

Fetelor ce-i cu Zuzilici? Stiti ceva de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Gabi, merci
Cuscra, dar de ce iti este frica? De drumul cu masina pana acasa? Nu-ti mai fa atatatea griji, o sa fie bine. Pacat ca esti atat de departe de mine, altfel sigur ne vedeam. Te-a facut Mara frumoasa?
Ruxi, buna si ideea ta, merci
Made, succes cu Scarsdale.
Onitza, m-am uitat pe pozele tale. Sunteti o familie frumoasa, iar Paul in cateva poze seamana asa de mult cu Dany, in special la ochi

Eu am facut curat la hainele lui Dany, am palavragit cu prietena mea care tocmai a plecat si ma pregatesc sa merg la gradi, dupa Dany. Vorbim mai tarzior...

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza!

Anda esti o scumpa si-o draguta ca de fiecare data. Multumesc c-ai intrebat de mine. La fel o pupic si pe Hopes care mi-a simtit lipsa. Sunt OK! Nici nu mor dar nici nu traiesc. Am o apatie cronica care sta sa dea in depresie...daca n-o fi dat deja. Nu stiu nici macar eu, ce-i cu mine. Am pofta sa plang si sa ma izolez. Sunt (un pic) dezamagita de mine, de ce fac, de ce-am facut si parca-i doar " negru" in viitor. E depresie sau ce? Azi m-am "gatit' doar , doar o-i iesi din starea asta nasoala si tot degeaba.
Asa ca va pe toate din "cucu land" si-am sa mai stau un picut pe 'bara' ca poate-mi revin.

p.s. Ce poate face o "fumeie" sa iasa din starea asta?

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Zuzi, repede un apppointment la coafor, cosmetica, manechiura, pedichiure. O bluza noua, un ruj ros, o masa buna (si dietetica!) in oras cu o prietena) si esti ca noua!

Cheer up!

Mie mi-e somn de mor!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Crys, merci de urare.
Zuzi, exact ce a zis Gabi. Si acum e randul meu sa nu te las sa stai 'pe bara'..hopa sus aici cu noi...

Uite un secret, stii pe mine ce m-a scos din depresie si m-a facut sa ma apuc de treaba serios, de azi?
Am primit o propunere care suna foarte bine. Ma tot plangeam ca nu gasesc motivatie, ca nu mai pot, ca sunt depresiva. Si aseara mi-am dat seama ca sunt sustinuta si ca pot, pt o suma foarte tentanta de bani.
Adica a fost cam asa:
'-Eu vreau pana la 1 iunie sa pierd 10 kg si nu pot. Sunt depresiva si demotivata.
-OK. Ai face asta pt 5000 Euro??
-Daaaaaaaaaaaaaaaa.
-Atunci do it. Ii ai, sunt ai tai pt -10 kg la 01 iunie, nici un gram in minus . Stii ca eu ma tin de cuvant.'
So...pana in vara sunt super motvata...pt ca vreau de mult silicoane si acum am cea mai mare sansa.
Asadar, premiaza-te cu ceva ce-ti doresti cu adevarat si sa vezi cum vei face exact ce trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Buna dimineatza!

Anda esti o scumpa si-o draguta ca de fiecare data. Multumesc c-ai intrebat de mine. La fel o pupic si pe Hopes care mi-a simtit lipsa. Sunt OK! Nici nu mor dar nici nu traiesc. Am o apatie cronica care sta sa dea in depresie...daca n-o fi dat deja. Nu stiu nici macar eu, ce-i cu mine. Am pofta sa plang si sa ma izolez. Sunt (un pic) dezamagita de mine, de ce fac, de ce-am facut si parca-i doar " negru" in viitor. E depresie sau ce? Azi m-am "gatit' doar , doar o-i iesi din starea asta nasoala si tot degeaba.
Asa ca va pe toate din "cucu land" si-am sa mai stau un picut pe 'bara' ca poate-mi revin.

p.s. Ce poate face o "fumeie" sa iasa din starea asta?

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Zuzi, daca poti lega starea ta de chestii concrete, lucreaza la ele. Daca e o stare de sine statatoare, atunci aplica sfaturile fetelor: fa ceva pentru tine.
Roxa: esti o frumoasa, nu mai fi asa incruntata (te-am vazut azi la semafor pe Baritiu cu o tipa, dar mi-a fost jena sa te claxonez).
Made: ma bucur ca ai gasit un factor motivator, dar in contextul asta mie mi se pare ca nu se aplica "scopul scuza mijloacele" (sper ca stii la ce ma refer). Nu vreau sa te conving de nimic, nu vreau sa crezi vreo clipa ca nu esti binevenita pe subiect (mie personal imi esti tare draga).

O colectie faina de meniuri saptamanale pentru cine nu are inspiratie: http://www.foodfit.com/recipes/menu?date=

Eu azi mi-am luat o pereche de colanti negri ca vad ca is la moda iar maine ma imbrac in fusta scurta la serviciu (poate se sperie iarna si pleaca). Am vrut sa imi iau si ceva pantaloni dar nu mi-am gasit pe masura asa ca astept pana saptamana urmatoare cand primesc cica 32.

Lai: unde esti si de ce?
Va pupic si revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Zuzi . Daca te ajuta cu ceva, si eu mai am stari din astea...sunt obosita de atata munca. Au zis bine fetele, fa ceva pentru tine .

Madelaine, crezi ca o dieta mai restrictiva este solutia? Eu ma cam indoiesc...dar faci cum crezi si cum simti.Sper sa reusesti.

Hopes, ce planuiesti sa mai infuleci?

Onitza, cam astea sunt efectele infometarii.Sari la cartofi prajiti cu prima ocazie. Cerealele alea de care sunt?

Anda ai fost la shopping?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ruxi: am avut ceva meeting de la 2 la 4 jumate care se anunta destul de enervant (asa a si fost) asa ca in pauza de masa m-am rasfatat ca sa fiu bine dispusa . Is totusi curioasa cum imi stau colantii respectivi ca nu i-am probat dar sper ca bine.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Fetelor, am luat decizia sa tin Scarsdale si voi tine.Vreau pentru mine, nu neaparat pt 'premiu'. Una peste alta sunt constienta ca dieta mea nu se muleaza pe titlul subiectului, asa ca raman printre voi doar de drag. Voi intra doar sa raportez si voi fi din nou foarte activa dupa ce scap de cele 10 kg, adica la mentinere.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Anda, ce coincidenta , si eu cam lafel fac. Ma duc si imi cumpar ceva...azi cat pe ce sa iau niste ceaiuri.

Madelaine, iti tin pumnii, sper sa reusesti. M-am uitat acum pe dieta,este dezechilibrata, te lasa sa mananci prea multe proteine (lucru periculos pentru sanatate) si iti limiteaza absolut toate grasimile nesaturate ( lucru care nu mi se pare deloc ok). Cum am zis...e decizia ta. Dar cred ca se poate slabi frumos si cu un regim echilibrat...

Mergi la inceput