Nou stil de viata (262)
Raspunsuri - Pagina 19
louisea spune:
Ruxi am auzit ca aveti un mall tare misto in Praga
(nepoata-mea a fost sapt trecuta in excursie cu scoala) asa ca,, cred si eu ca ai de unde alege
Da m-ai facut curioasa.. Si eu am niste marci preferate la fel cam scumpe, dar is cam pretentioasa
Ps. si mie-mi da innotul o pofta de mancare maaaare. Da chiar daca n-am fost zilele astea, am avut o foame de lup
Bag in mine ca o sparta
Dar desigur chestii sanatoase /in special iaurt si branzeturi)..
Interesant e ca,, la cantar nu se vede nimic, dar parca simt la pantaloni c-am pus. Sotul zice ca e doar imaginatia mea ![]()
Tzuni vezi ce face lenea asta cu tine.. Nici mesajele nu le mai vezi ![]()
M-ai adus aminte ca n-am mai facut de mult ficatei de pui
Tre sa fac zilele viitoare
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
Tzuni spune:
louisea, iti da Mephala o reteta de pushcat ficatei! Efect pirotehnic GARANTAT 100%!
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
CINE VREA SI CINE POATE 
louisea spune:
Carmen!!!!!!!!!! Vreau reteta!! ![]()
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
puskin spune:
Tzuni, Brava brava
. Nucile unde-s?
Lou, sunt multe malluri...insa nu e neaparat un oras pentru shopping. Si eu sunt pretentioasa la haine, am vreo 3-4 magazine care imi plac mult, toate scumpe, deci cumpar rar sau la reduceri. Magazinele care imi plac: UnDeuxTrois (123)- asta e frantuzesc, haine mai elegante, Massimo Dutti, Tatuum (haine casual), Jackpot.
Si eu am perioade cand mananc mai mult...am mancat intr-o zi vreo 2300 calorii din care 1200 din mix de alune, nuci, migdale.
puskin spune:
Alooo, vreti sa mor de pofta
????
Niste ficatei la tigaie, cu usturoi....ce-mi faceti voi mie
.
Tzuni spune:
Puskin, is pe noptiera. Ma asteapta sa ne uitam impreuna la film.
Acum cu energia asta scazuta am manact migdale la greu. Si nuci, dar nu atatea cate migdale.
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
CINE VREA SI CINE POATE 
carina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puskin Alooo, vreti sa mor de pofta ????Niste ficatei la tigaie, cu usturoi....ce-mi faceti voi mie . |
Si mie imi e foameeeeee. Si abia pot inghiti ceai din cauza atelor. In plus tocmai am bagat in cuptor pentru sot mancarea si copila si-a adus farfuria cu desertul goala

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Gabrielama spune:
Buna seara, buna seara!
cred ca pot sa vin si cu sanioara, nu, caci aud ca pe ici pe colo ninge!
Io acasica, cu ceva treaba de birou, incerc sa termin sa ma duc la culcare.
Ruxi, si mie imi place Jackpot si MD. Am avut niste haine de weekend tare dragute de la Jackpot. Iar MD e printre favorite.
Stau la Intercontinental, azi am aflat. Inteleg ca este fix in centru, nu?
Tzuni, lasa lenea! Ce fac cu produsele, cand ti le trimit?
Zuzi, ma bucur ca ti-a folosit terapia indicata. Si felicitari pentru rochita si complimente. Tot inainte!
A.. si: m-am intors miercuri dimineata din Slovenia si plec luni dimineata la Praga.
Pupam Bella!
Dordia, sanatate la copilasi. Hai ca se face acum primavara si poate cand se incalzeste, nu se mai imbolnavesc asa des.
Violeta, stiu cum e sa lucrezi mult timp in acelasi loc; dar daca nu iti mai place si mergi acolo amarata si suparata, mai bine iti cauti incetisor si in liniste ceva nou.
Tumpi, ce faci?
Hai ca ma duc sa termin treaba aia care ma streseaza.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Gabrielama spune:
Am uitat: Anda, sanatate la dintisori, sa te faci bine odata, ca saracuta de tine tare ai m-ai patimit. Si felicitari pentru reusita de azi! Iar prajiturile alea arata absolut SENZATIONAL!!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Eftimie C. spune:
Hei, tocmai m-am conversat cu o amica buna din Franta si mi-a fugit gandul la Mik (chiar daca acum e in Mexic) si la Olo 
Zuzi ce dulce Bella ta 
Anda ma bucur pentru reusita de la stomatolog si da-i incolo de bani, important e sa fii tu bine.De prajituri nu comentez...
Tzuni de ce ai cautat mult melodia?Nu stiai cum se numeste sau cine o canta?Ca in ziua de azi pe You Tube gasesti aproape orice.Faina linia melodica.Muzica veche.Si mi-am adus iar aminte de tineretile mele in care ascultam Guns and roses, Metallica sau Alice Cooper
Tii, ce vremuri!Mai am si acum scapari de se crucesc babele din bloc care ma stiu de doamna serioasa
si evlavioasa