Nou stil de viata (262)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare tuturor si multumesc de sfaturi. Sunteti o gasca super.

Eu inca ma mai lupt cu 'glanda' mea sa produca mai multa serotonina.
Apopos de medicamente Laura am gasit asa ceva natural care cica ar ajuta dar tot la medic trebuie s-ajungi inainte sa iei orice anti-depresant.
Asa ca mi-am facut o programare la medicul de familie pe 30 Martie (abia atunci am gasit liber) si sper sa rezolv ceva. Cu ocazia asta am sa discut cu el si de-o trimitere la nutritionist. So, poate impusc 2 iepuri dintr-o lovitura.

Gabi mi-am luat ieri 2 tricouri de vara frumoase foc si cu gandul la Cuba. Le-am luat o masura mai mici (vin cam mulate) in ideea de-a ma mobiliza sa slabesc. Mi-am luat si 2 bluzite pentru acum dar nu-mi place cum imi stau asa ca azi merg sa le schimb si poate ma mai aleg cu ceva. A, si mi-am mai luat si-un pantalon din material ca de tricou, pana la genunchi si-s croiti cam in forma de fusta clos deci pe bie. Imi plac foarte mult dar o sa-mi placa si mai mult daca slabesc. Mi i-am luat negri dar aveau si albi si tare ma manca palma sa-i iau si pe aceea. Daca slabesc sigur mi iau.

In rest ieri am bocit la greu si din orice. Am plans la munca, am plans in masina si nu ma gandeam la nimic. Cantam cu radioul si plangeam ca proasta. Azi binenteles ca m-am trezit cu niste ochii tare puffy si-s o frumoasa de-mi vine sa sparg oglinda...Hmm! de unde sentimentul asta de "disgust" cand imi vad reflectia in oglinda si nu numai. Am ajuns sa nu ma mai plac deloc, dar deloc. Sper sa-mi treaca pana nu ma 'ucid'.

Ei vad c-o iau iara pe aratura asa va las dar va pup pe toate cu mult drag.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna seara !LA MULTI ANI! SARA O seara placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Gabi, zau ca ma ia cu nervii cind ma gindesc sa ma duc tocmai pina in Baneasa. Si cred ca m-am indragostit prea tare de rochita aceea...

Tzuni, sa stii ca n-am numarat mucenicii dar 40 de pahare de vin n-am baut sigur. Frumoasa melodia, cam de inima albastra, asa.

Ruxi, mersi de incurajare. Astazi m-a vazut si o antrenoare de la sala si mi-a zis ca se vede ca am slabit, mai ales la fata. Eu cind ma ingras fac gusa, iar cind fac sport si slabesc mi se pare ca mi se "cizeleaza" un pic obrajii.

Faza tare azi la magazinul de mezeluri - vine un nene si zice: vreau si eu 1 metru de carne. Pe mine ma bufnit risul dar vinzatoarea n-a gustat gluma si s-a uitat cam acru la bietul om.

Va pup pe toate in grup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Multumim mult pt urarile de sanatate...chiar avem nevoie ca mititeii de 1 luna o dau din una in alta. Abia astept sa se faca bine sa ii scot la plimbare ca ...numai in casa au stat in ultimele 2 sapt.

Devoska La multi ani, sa iti traiasca printesa si sa va bucurati de ea.

In rest toate bune si cum le stiti,

Va poop!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Am intrat sa va salut.. Mai devreme am intrat si eu in casa, am papat si acu ma instalez in fata tv-ului la Housewifes

Ruxi ce-i ala clarinol? La ce-i bun? N-am avuzit de denumirea asta..

Anda am uitat sa-ti zic ca tare bine arata bagheta. Crusty, rustic breads are by far my favorites also :)

Laura si restul fetelor

Poate mai intru mai tarziu..

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara la toata lumea!
Devoska La Multi Ani! pentru Sara! sa fie sanatoasa. fericita si norocoasa
Delia sanatate multa. ai grija ca viroza care circula nu este prea usoara.
Gusta au dreptate fetele, nu este cazul sa-ti faci probleme. Drumul va fi ok si veti ajunge cu bine in Romania.
Gabriela ai dreptate, cred ca o sa ma gandesc la asta. Insa imi este foarte greu. Aici, unde lucrez, este primul meu job si lucrez de 12 ani.
Zuzilici nu pot crede ca tu esti depresiva. Imi amintesc cum zambesti, cat de vesela esti, ce frumos ne scrii. Hai, trebuie sa-ti revii.
Onitza , iaurturile acelea de post, vezi ca nu sunt tocmai de post, contin proteine lactice.

De ieri am inceput sala, a fost ok, dar destul de greut. Pentru ca am facut o oarecare pauza. Am fost si azi.
Maine ne strangem cateva colege, cele vechi, si iesim la un restaurant.

Sa nu uit sa dau raportul, daca nu este prea tarziu: 66,5 kg, deci stagnare, ca cele 200 grame nu se pun

Va doresc o seara placuta si maine o zi mununata.
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Tocmai am terminat niste chiftele la cuptor, le-am pus cam putina sare...de frica. De obicei pun prea multa.

Lou, Clarinolul este de fapt CLA- acid linoleic conjugat- un tip special de grasime care declanseaza arderea grasimilor si da energie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor,

Haideti la ceaiuri, cafele, fructe si ce mai doriti.

Va pup, am fugit la scoala.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Delia, eu iau un ceai (verde, cu iasomie).

Dupa ce ieri a fost soare (dar frig si vant), azi e lapovita si ninsoare.

Genunchiul imi face probleme inca si nu mai pot face eliptica/alergare pe banda, asa ca am decis sa merg la inot. Sper sa ajung in seara asta.

O zi minunata,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

Delia, multumim pentru micul dejun!

Alooooo, unde sunteti? Treeeziiiireeeaaaaaaa!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput