Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(51)
Raspunsuri - Pagina 5
strunfita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LauraOana
cred ca trebuie scos catalogul AlexSiMatei pe unde esti? fetele cu gemeni voi ce mai faceti?Liana mai dai un semn! 30+ bebicul nostru www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula |
Si cateva strigari la catalog (pe langa cele mentionate deja):
Picky_toto, Cosminica, Coraly, mamica_oana, voicu bebi, cata14, Relusha, flavia_alt, gabryella_81, Flobaby, MADA77, Yioanna, ce faceti? Nu mai treceti pe la noi?
Parca MADA77 era in drum spre tara, dar restul fetelor?
29+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
anamariacs spune:
gata,,,am aparut si noi!!
ce frumu ar fi de ar tine vremea asta frumoasa! parca ma inspira in tot ceea ce fac!
am fost si noi la eco vineri, suntem baieti mari, avem 1600gr si continuam sa crestem si sa ne facem loc in garsoniera lovind in toate directiile..cel mai rau pt mami e ca atunci cind intind si eu piciorusele..taman "la ficati" ii dau..dar mami ma iarta ca ma iubeste mult..ma cam "trage" de raspundere si se roaga de mine sa o mai "slabesc", dar fac si eu ce pot..
ni s-a recoltat pt culturi si ni s-a dat un desfasurator de analize de facut..si ne vedem la inceput de aprilie!
in we m-am luptat efectiv cu viroza asta care bintuie..abia aseara a inceput sa se desfunde nasul..acum sun tmai bine, a mai cedat si durerea de cap si vijiitul urechilor..dar crdeti-ma fetelor..as dormiii de numa-numa..faptul ca am 2 nopti nedormite din cauza nasului..isi spune cuvintul..
in rest un we plin..vineri am fost la cumparaturi..intr-adevar fetelor..e din ce in ce mai greu..nu stiu pe ce am dat 3 mil jumate, zau..nu de alta, dar am ajuns acasa..am pus cumparaturile la locul lor si frigi nu era tocmai plin ..o sa papam scaieti in viitorul apropiat..dupa..simbata curatenie si papa..pe seaar vizite..ieri iar vizite..eram aseara frinta!
mai citesc si revin..
ana-maria 29 weeks
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela2001 Buna, burticutze. Azi stau acasa ca iar am racit, ma doare gatul si transpir. Azi noapte mi-am schimbat hainele de vreo 8 ori. Sper sa fiu mai bine pana miine, ca sa ma pot duce la serviciu. Am fost sambata la control, mi-a facut eco. Bebe e bine, insa am colul scurt, mi-a zis sa iau No-spa in fiecare zi. In we chiar am avut contractii si am luat No-spa, dar nu cred ca o sa iau in fiecare zi, daca n-o sa fie nevoie. Va pup si revin dupa ce citesc ce-ati scris. |
Multa sanatate! Ai grija cu efortul si i-a no-spa daca trebuie! Sa nu te trezesti cu surprize mai inainte de vreme!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
nemora spune:
buna dragele mele :)
acasa nu am net asa ca mai bag okii la serviciu, unde am kile de treaba ca o colega e in medical
noi suntem super bine, Doamne-ti multumesc, azi ma duc la control la dr.la Regina Maria
ieri stateam in fotoliu, cana de cafea pe burta (care burta mi-e foarte tzuguiata in fatza) si nu i-a placut fetii ca are cana pe garsoniera ei si dadea din picioare de mai ca mi-a varsat cafeaua,a fost foarte misto
va imbratisez
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Relusha spune:
Buna Albinutzelor,
Daca strigati catalogul.....spun si eu PREZENTA!!!!
Sa stiti ca va citesc in fiecare zi, dar nu am nici o veste, asa ca nu am ce sa scriu....dar promit sa revin maine cu noutati ca maine am programare la medic
Va si sa aveti o zi buna!!
27+
AMR 13
nicuratze spune:
Buna,
LauraOana,spor la invatat si bafta la examene
Annavq, Kiralina,bune venit printre noi!Kiralina,tinem pumnii sa se rezolve cu colul.
Carla,o saptamana buna iti doresc,si mai linistita!
Strunfita,m-am uitat la pozele baietelului tau-primele zile,superbe!
Ela,Anamaria,multa sanatate!
Relusha,bafta maine la doctor!
Alynta, eu imi zic balena ( aseara am avut curiozitatea sa masor burta,la 26 sapt am 107 cm!! )
Va pup,o zi buna
elena,26 cu +Radu (21.10.2005)
kiralina spune:
anamariacsce bebelus mare ai :) 1600gr la 29 sapt e un mic urias, dupa parerea mea. Abia astept sa aflu cat care bebelina mea. Sper ca sapt viitoare sa o vizionam.
nemorasi eu merg maine la Regina Maria :) Am impresia ca suntem la acelasi medic.
27 saptamani
anamariacs spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiralina anamariacsce bebelus mare ai :) 1600gr la 29 sapt e un mic urias, dupa parerea mea. Abia astept sa aflu cat care bebelina mea. Sper ca sapt viitoare sa o vizionam. nemorasi eu merg maine la Regina Maria :) Am impresia ca suntem la acelasi medic. 27 saptamani |
draguta mea,
in primul rind bine ai venit printre noi, sarcina usoara, bblina sanatoasa si la termen!
daa e un grasan! "bursucel-grasunel" asa ii spunem noi lui bb..a zis dna dr ca dc continua asa sare de 3500gr...asa caaa..e chestia aia cu "scosul pepenelui pe gaura cheii"!..am luat deja in calcul cezariana!
ana-maria 30 weeks
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
Picky_toto spune:
Buna fetele,
Sorry ca nu am mai intrat sa va salut, dar nu prea am avut starea necesara. Am stat mai toate zilele in pat ca sa treaca durerile si intepaturile, asta la recomandarile medicului (prin telefon)iar acum imi este mult mai bine...trebuie sa ma odihnesc mai mult si sa nu fac efort.
Bebe e ok, e destul de activa, mai putin zilele in care am avut durerile, are program de sughit, noaptea mai ales... si sper sa mai stea in burtica macar cateva sapt daca nu pana la termen....dar asta vom vedea miercuri cand merg la medic....
Vad ca ati dat gata inca un capitol asa ca merg sa citesc din urma, ca sa fiu si eu la zi.
Va pup si revin!!!
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
33+ Alessia-Stefania
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
LauraOana..eu nu am vrut sa il sperii pe sot,dar m-a vazut ca ma ghemuiam de durere..si cum i-am mai povestit eu ca atunci cand voi naste,contractiile dureroase sunt semnul...a intrat in panica saracul..Spor la invatat!!
Ganesha...si eu obosesc mult mai repede..deja merg mai incet pe strada,ca daca accelerez un pic mersul,gafai ca un gascan..
Bebe_Beca,Strunfita..nu sunt eu mereu la fel de activa..insa sambata...ma simteam cu o forta in mine...,dupa ce am pus mancarea la foc am zis sa frec putin bucataria,ca tot eram incalzita si aveam chef...apoi a venit nepotelul in vizita...ne-am jucat o groaza(mai mult cu unchi-su,dar ma mai solicita si pe mine din cand in cand),apoi cumparaturi,am iesit la plimbare...si uite asa s-a facut seara si am realizat ca de la 11 de cand m-am trezit nu am stat deloc intinsa..
Ela..multa sanatate si refacere rapida!!
Nemora..ma bucur ca sunteti bine..tare faza cu ceasca de cafea!
Alynta...felicitari pt bebe Matei miscaret!!
Betty..ma bucur ca ai recuperat somnul si mai trece oboseala!
Relusha..maine sa vii cu vesti bune de la medic!
Anamariacs...multa sanatate si refacere rapida!Felicitari pt grasunel si pt vestile bune!
29+ Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi