Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetili!

multumesc la toate fetele de urari!

BebeBeca, tot supy sunt ca nu merge stik-ul dar acum l-a luat Radu la servici poate il rezolva.

Carla, felicitari pt cele 5 kg.Stai bine

Maria, mai lasa tb si statul in picioare sau fa pauze mai lungi ca obosesti repede si sa nu te mai doara spatele

philip, foarte harnicutza! Bravo

alynta poti oricand sa pui poza; eu verific intotdeauna si adaug la filmuletz. Mai astept poze.Multe fete probabil stau pana la 35-36 de saptamani sa fie mare burtica.

alberta, asa este, trebuie multe lichide; eu beau cel putin 1,5 l de apa plata pe zi si multumesc lui Dzeu nu am pbleme

strunfita

Fetele, e normal sa fiu atat de......."normala"? Ma miram ca de cateva zile parca sunt un fulg; am energie, burtica parca nici n-ar fi, dureri nu de spate, parca sunt mai energica ca atunci cand nu eram insarcinata;noroc ca, desi e lenesa bebelina mea, are momente (rare ce-i drept) cand mai da asa cate un semn ca altfel as intra in panica.Probabil asa ar trebui sa fie o gravidutza "ok", dar daca pana acum numai cate o durere sau panica de a mea aveam, nu am de unde sa stiu; asta o fi "sarcina usoara" sau "sarcina ok"? Doamne sa n-o zic intr-un ceas rau sau sa se intample ceva! E normal fetelor??? Innebunesc ca bebelina nu misca decat ffff vag; dr mi-a zis ca din cauza pozitiei ca acum e cu picioarele in jos.Nici macar seara si dimineatza nu mai da ea asa cate un semn puternic.

Astazi, inafara de platile aferente "perioadei" de rate, datorii, etc, am mai facut dooua lucrui importante; am vb cu cei de la Cluj pt recoltarea celuleor stem si imi trimit contractele si am stabilit in sfarsit cu proful comisia pt ultimul referat si data sustinerii (27 martie ora 12).Doamne nu-mi venea a crede la cat de ciufi e profu meu ca a acceptat sustinerea si i-a convenit lui tot. Cu referatul asta aproape sunt absolventa de doctorat; ramane doar teza, dar la cat e de "simandicos" proful pot pune lejer referatele si 75% din teza e gata.
Apoi de la 6 am fost la Sf Maslu, o slujba extraordinara la Sf Nectrie; chiar mi-a placut fff mult;

Acum mi-a sosit sotul de la fotbal si cred ca ne pregatim sa ne punem la tv;

auleu cat m-am intins

pupici dulci

nu uitati de poze, da?

29 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

ely, cand vad ce scrii de catzelusa ma ia un dor "subit" de catzeii mei de acasa; suuuuuper dulcik.aaaaa, si acelasi sfat ca si pt maria: nu mai sta in picioare

29 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

laura, multumeste-i lui Dumnezeu ca te simti bine, si, da, asa e normal, de ce nu te-ai simti?
eu m-am ciondanit azi cu mama la telefon si-mi pare tare rau. i-am trimis email sa-mi cer scuze.

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

fetelor astazi am avut o conversatie tare ciudata....a fost verisorul meu in vizita cu o colega de munca...tipa ma intreaba daca sunt in luna a 5 a .....eu ii spun ca merg pe luna a 8 a ..dupa cei povestesc ca am comandat caruciorul ea ma intreaba ca dece m-am grabit ca doar primele 2 saptamini oricum nu scot copilul din casa.. ..cum sa nu scot copilul 2 saptamini la aer??avem vara!!! doar mie mi se pare ciudat sa nu scot copilul din casa?

vai ce nasol merge forumu!!!

31+
bebicul nostru
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu l-am scos pe philip la vreo saptamana dupa ce s-a nascut. bine, primele 3 zile am stat in spital cu cezariana. era extrem de cald, dar l-am scos cate putin dimineata sau seara.

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

LAURA.O:ufff nasol la tine ...imi imaginez ce greu tre sa va fie cu o asa iarna lunga!cat despre colega..NU PUNE LA SUFLET tot ce se spune k o iei razna,o sa mai auzi cu siguranta chestii asemanatoare,tu tre sa faci ceea ce simti...urmeaza-ti instinctul!

LAURAA:MS pt sfate bn k te simti ok..parerea mea,mai bn k nu ai dureri,stari depresive etc..bucura-te de frumoasele saptamani ce ti-au mai ramas si nu-ti face griji chiar dk bblina nu se misca ff mult,astfel ii transmiti starea ta si va sta bn si ea

AM ADAUGAT 2POZICI CU BRICIOLA,1de cand era mik-mik...alta facuta acum in tp ce doarme!

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

LAURAA:poate te stresez dar eu nu am inteles ce trebuie facut k sa adaug pozik..am citit dar din pacate neuronul nu ma ajuta destul!dk esti disponibila si-mi explici pe scurt ce tre sa fac..iti dau miiiii de (neuron de graviduta)

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Laurraa..multumesc pt grija!!Si e normal sa fii bine,sa ai energie,bucura-te ca ai o asa sarcina..ca sunt atatea fete care sunt nevoite sa stea in pat si tare greu le este!!Iar energia asta in exces,se pare ca mai toate o avem in perioada asta de sarcina...eu ma simteam sambata cu o forta in mine..de zici ca era SupermanPe mine oricum ma influenteaza foarte mult si vremea...cand e soare si cald ma simt super bine si am chef sa fac de toate!!Succes la referat!!
LauraOana..chiar ca ciudata fata respectiva..Cumnata mea a nascut iarna si cam la o sapt au iesit la aer...Este indicat de medici sa il scoti la aer cat mai repede..,parca vitamina D se capteaza de la soare ,(sper sa nu zic prostii de numele vitaminei,ca nu mai retin exact)
Ely..scumpa tare Briciola!!

29+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ely..la cat mai multe saptamani cat mai aproape de termen...Doamne ca asa putin a mai ramas..

29+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

seara buna fetelor,
probabil unele dintre voi sunt deja la nani dar la mine e inca devreme si cred ca o sa mai treaca un pic pana ma va lua somnul. Vroiam sa va intreb daca si la voi se manifesta hormoneii astia de sarcina, astazi sotul la un moment dat m-a intrebat daca realizez cat de greu sunt de suportat. Realizez si eu ca are dreptate, de dimineata la birou imi venea sa bat pe toata lumea si in ultimul timp ma enervez asa de repede si din orice, nu am rabdare si tot asa.... si cand ma gandesc ca toata lumea ma considera inainte de sarcina ca fiind o persoana f calma.
In rest simt o durere acuta de stomac cred, ma doare f sus aproape de cosul pieptului pe unde banuiesc eu ca este acum stomacul meu, si dau vina pe capsuni, nu stiu ce m-a apucat dar am mancat de una singura un kg acum seara( sper sa nu fac pofta nimanui).
Abia astept dupa-amiaza de maine cand avem intalnire cu bebelul, nu l-am mai vazut de mai bine de o luna.suntem tare curiosi sa vedem cat a mai crescut.
Pupici la toate burticile

27+

Mergi la inceput