America (155)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Le gasesti si in magazine. Am multi prieteni care au si sunt foarte frumose ca le combina cu tot felul de modele de aur si pietre, arata fain de tot. Poti sa iei si de pe net insa, noi am avut incredere cu inelul meu de logodna, a venit acasa fara probleme si cu certificat si tot.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui luxe

ma bag doar sa intreb ceva fetelor !! cum se traduce "postliceala" daca vrei sa-l treci intr-un cv ???? mersic !!!!!

www.flickr.com/photos/9734044@N08/" target="_blank">Jessica lui mami

probabil ca vocational sau trade school, in functie de domeniu.

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mergem la filat terenul,sper sa gasim ceva frumos.
pantero
o duminica placuta fetelor

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Gata proiectul !

http://family.webshots.com/photo/2512389000098531596fAnGKD.

Multumim mult ptr sugestii fetele !

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CORINA,fain,l-am vazut,pana la urma din ce l-ati facut?

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Mirela playdough inauntru (ce culori am avut)si peste am folosit o chestie gri plumber's putty (ha ha ha) din care Ralu a facut viermisori si i a pus pe playdough. Si a print uit ce informatii a cules despre creier si a ales ca si boala multiple sclerosis (cauzesi tratament)si iaca gata proiectul. Maine i due date.

Si ieri am aflat ca mai primeste un proiect de data asta de la science teacher- circuit electric in paralel , tot e bine ca nu i motor sau generator...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Scoala postliceala=Post-Secondary school sau alegi de aici:http://en.wikipedia.org/wiki/Post-secondary_school

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Pumba pupa galustele sa se faca bine.

Miere wow:)) ce pui ai... creste ca Fat-Frumos Si tu esti deja pierduta in ochisorii lui:) Oricum vad ca silueta revine incet deci poti cumpara sticla si bea cand termini cu alaptatul:))
Da si eu cred ca fara asigurare iti atarni singur streangul de gat. Cat eram visiting pe aici... am platit noi o parte ei o parte. Mi s-a parut scumpicel dar platii. Si nici cu mine n-au facut o afacere buna
Da iesim aproape zilnic. Nici nu-i greu. Cand iau fetita de la scoala sau seara inainte de masa. Si cam trei zile iesim in patru. Cu doi copii sau stai in casa sau te plimbi prin natura ca altceva nu prea poti face Cat sunt mici in carut mai poti face un muzeu. o expozitie, un resto... apoi faci adaptat lor:)

Sanzi io-te ce face baie :)) i-ati dat lectii de navigatie vad :)) Hmmm si praji... ufff ce fain ii in sud:)
E un fel de peninsula zona aceea. Pe de o parte mare cu plaja, apoi dune si apoi un fel de delta cu apa sarata. Intra apa la maree inalta si mai ramane un lacusor la maree joasa. E foarte frumos pentru ca-i plin de pasari. Eu nu le prea vad decat cu binoclul iarna si toamna. Dar primavara si vara rasuna. E si parc. De fapt sunt nu stiu cate parcuri. Insula e foarte putin dezvoltata in Suffolk county. E ca o padure gigantica.

Apoi avem o delta veritabila aproape, plus zeci de golfulete estuare... toata insula e plina. Incepusem io dem ult un subiect cu insula mea...

Corina mei ati muncit nu gluma. Dam consultatii la circuite :)) Nu eu, al meu... i-a luat deja de ziua celui mic la trei ani un cadou special de la tata. No eu am avut incredere. Cand colo: sa puna piese de o alarma. Si io am zis nu.... Si el dar o sa-i placa... da sigur daca nu le inghite inainte.

Panterutzo nu... nu mi-e frica... E pe langa un satuc incorporat cu politie proprie atat de bogat si plini de milionari... ca-s cu teama sa n-am o m ila peste limita de viteza. Sunt la politisti de zici ca-s ciupercute dupa ploaie.

Mirela erau norii viitoarei zapezi... brrr nu se mai termina.

Lisa sa gasiti ceva fain. Si noi am luat de pe net bijuterii recent (nu pentru mine ca nu prea port:)) si a fost foarte ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

pupam tot grupul de americance...

...cu o lunga absenta (motivata :) ) in carca aparem si noi dupa o miiiiicutaaaa vacanta, mai obositi si mai plouati ca niciodata
...ce sa pleci in vacanta?! cica sa te relaxezi cu 2 copii mici dupa tine si un al 3-lea mai mare (sotul) deci m-au umplut de nervi de-mi venea sa-i scot pe toti pe hol afara si eu sa apuc sa dorm macar 10 minute...
singurul cumintel si linistit a fost bebe Lucas...
..am fost in DC sa-si schimbe Cosmin pasaportul...desi e aproape de noi am zis sa stam 2 nopti la hotel a luat prin priceline la licitatie la superhoteluri si apoi sa mergem in Baltiomore la acvariu cu Matei sa vada pestisori...si am mai stat o noapte acolo...

deci va spun sincer ca m-am umplut de nervi cu Mati care urla dupa dulciuri non-stop (nu mi-a facut niciodata atat de urat ca acum, cred ca incepe o noua etapa...si si-a cam furat-o la fund) apoi urla cand il scoteam de la dus...nu ca Mati face dus...duuuuuuuuuuuuus...de ne stia tot hotelul si suna de la receptie sa vada daca suntem okay...... si mai sunt multe de povestit dar nu e cazul...asa ca mai bine stau acasa si gata...plus ploaia asta mocanita care parca mi-a intrat in suflet

am vazut-o pe miericica cu silueta ei de sirena...cu parul frumos si matasos...si cu puiutul ei care-i seamana perfect si o sa franga inimile fetelor frumoase mai tarziu...cred ca deja o face

am vazut catel de nasa de Aidan plin de energie si voiosie... cred ca e un sufletel tare haios si iubitor...

si restul de pozici a lui Corina cu proiectul si etc mai greu au mers apoi pe Webshots....cred ca era prea incarcat serverul sau se lucra la el ca nu am putut sa vad tot, dar revin maine...

Lisa am citit la scutecele ca ai probleme cu cojitile pe Anuscuta ta...sunt normale, dispar pana la 1 an...daca se suprainfecteaza si devin suparatoare pt micuta atunci e ingrijorator...tre un antifungal sau cortizon...dar nu e cazul de obicei nu se ajunge la asa ceva...cauta frumusel la orice magazin (kruger, ukrops, target, walmart etc etc) la raionul pt sugari cradle cap lotion si da fata pe cap scrie instructiuni pe sticluta...sau cu ulei de masline o ungi dupa baie...daca nu merge cu ulei si cu crade cap lotion...iei sampon antimatreata ( T-gel, neutrogena) si speli fata o data pe sapt pe cap cu grija sa nu-i dai in ochisori... cam asta e procedura pediatrica pt cradle cap uite iti pun si link cu lotiunea:
http://www.mybabynews.com/store/shop_product.php?UPC=446812266090

asta-i mustela...e buna dar nu o gasesti la magazinele de mai sus...cred ca tre s-o comanzi pe net sau o iei de la Bath & Body Works sau orice magazin pt bebe mai de fitze de la mall sau de la Macys...Nordstrom dar eu zic ca si de la Gentlenaturals sunt produse foarte bune:
http://www.gentlenaturals.com/products/cradle_cap.cfm

legat de wedding bands...eu zic sa te uiti la Costco sau la Sears...au de titan de aur alb cu diamante cu ce vrei tu...ieftine!! iar la Sears poti sa prinzi sale-uri mari...noi de la Sears le-am luat...dar la Costco am vazut superbe si cu ceva diamante mici la cea pt fata...foarte ieftine...ceva de genul 90$ perechea sau cam asa ceva...

la noi se apropie botezul si eu inca sunt cat usa...nu am vreme de nimic si sunt mereu contra-cronometru... sper sa iasa bine totul... am si eu o costumatie de la BR si inca nu pot inchide fusta la fermoar...e numarul meu de cand eram si eu fata...cand am luat-o nu o puteam pune pe mine, luna trecuta...acum mai e fermoarul de inchis...daca nu il inchid in 2 saptamani...ma duc la forever 21 si gata...au rochite frumoase si ieftine si asta e...
in mare cam asta-i cu noi...
gata am postat placinta si ma bag la somn!
Doamne ce bine e acasa....

Noapte buna America

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Aidan...faci doua luni azi...

Mergi la inceput