America (155)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://www.flickr.com/photos/11552209@N04/3371862074/
poza asta merge mai bine???

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sanziana,tare sper sa se simta Rudy bine si sa putem veni,caci sincer imi doresc.Nu am ajuns deloc la biserica anul asta,....deci ar fi cazul,....plus ca i-am promis mamei ca anul asta mergem la inviere de paste.Anul trecut nu am fost,...si nu prea au fost paste .....fara pastle de la biserica,acelea care se dau in pahar,facute din paine si vin.

Eu am inceput cursurile,...am luat o pauza din decembrie,....si eu care ma mandream cu vederea mea de vulturitza,...nu mai vad la tabla si stau si in prima banca,deci sunt la vreo 3 metri de tabla.Vad mazgaleli,...dar e totul in ceata.Sunt in denial,...poate eram doar obosita,....nu stiu ce sa cred.eu nu am avut nevoie de ochelari niciodata,....si sa mai spun ca sunt singura din familie....fara ochelari pana acu.Sa ma programez la un doctori de ochi oare?
Ciuf,tare am admirat-o pe domnisoara Eva,...e superba in rochita ei neagra cu roz.Luca.....pare cam trist ....cantand la pasarele,...of,...abia apuc sa citesc ca a ajuns inapoi unde-i locul lui.
Corinadana,ptiu ce repede trece timpul....deja esti la jumatatea sarcinii!!!
Miere,...cresc baietii in primul an,....de speriat,imi amintesc si eu cum la 12 luni purta Rudy hainele de 24 de luni,dar acum a mai incetinit,..are aproape 1m,...99 de cm un pic peste,...si 15 kile imbracat.sa mai spun ca abia il mai car in brate si in spate si pe umeri,...dar il car cat pot de mult,....caci stiu ca acus nu o sa mai pot,...si vreau sa-si aminteasca cum il purtam pe umeri,...asa cum imi amintesc eu ca ma purta tatal meu,....pana am fost cal mare de 14 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Mihuta e scumpa tare, tare micuta Andra...e o dulceata de fetita...

Sanzi, esti o nasica tare buna...

felicitari fetelor care fac miscare...;) abia astept sa vina vara sa ies la alergat seara de seara...momentan mai mult stagnez.. alerg cand pot si e cald afara...

Iri si Lucasica al meu poarta tot de 6 luni hainute si inca ii sunt stramte...hainutele lui Mati nu am apucat sa i le dau pe el alea de 0-3 luni decat o data...Mati imi amintesc ca le-a purtat mai mult...oricum sunt ca si noi, o sa le pasez la o vecina care tre sa nasca, daca are baiat....

...nu am vreme sa ma uit in urma decat pe fuga asa..sper ca toate fetele sunt bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ciuf, ai o fata foarte frumosa!

Adriana, mi-ar face placere sa te ajut cu ceva, daca pot. Imi pare rau ca vi s-a intamplat sa pierdeti jobul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Hilde,ca te vazui prin zona..multumesc de info.Si btw nici io nu sunt buna la small talk..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciuf

Ramona, ai doi sarbatoriti in luna martie: Ana si sotul?
La multi ani fericiti si plini de sanatate ii uram sotului!
Daca iti iese bun tortul, paseaza reteta mai departe. Ultima data cand am facut tortul asta crema mi-a iesit cam fleoscaita.
Eu azi am facut mancare de linte cu carnaciori. A iesit tare gustoasa.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Da, asa e la noi. Imi pare rau ca anul asta nu e mama aici, o sarbatorim si pe ea pe 31. Luna asta e aglomeratie mare la noi in familie!
Ce figura e Eva! Are si Ana o obsesie cu ochelarii aia, ii poarta prin casa. Ma rog, acum inca e in faza cu Spiderman.
Imi place si mie lintea, eu fac o combinatie de diverse feluri de fasole, linte, mazare uscata, barley etc. Imi place cu curcan afumat, stiti voi... de la vecinul.

Miere, raportez ca a iesit bun tortul, l-a laudat toata lumea. Asta e reteta:
http://danielaincucina.blogspot.com/2009/03/tort-tiramisu-cu capsuni.html
Eu l-am facut intr-o tavita mai adinca si n-am mai pus deci piscoturile de pe margine si am pus in plus niste Amaretto peste capsuni. Am si avut noroc de niste capsuni bune, a fost grozav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna fetele,
Va mai amintit de noi? Long time no see.... Noi suntem bine, bebitza are deja 1 anisor, l-a implinit pe 5 Martie. Suntem sanatosi si ne jucan toata ziua. e cam mofturis la papa si nu mai vrea hranit, vrea numai el sa manace singur cu manuta.
Am citit putin din urma,
ciuf felicitari pt. achizitie, noi avem stainless si nu am stiut ca luam daca stiam de smecheria aia pentru amprente, concluzia: e PLIN de manutze.

ca-eric mergi pe ebai si sa nasal aspirator, gasesti un fel de batista bebelusului din Romania la o firma din Anglia. Dureaza cam 10-12 zile transportul. S-ar putea sa fie compatibil cu aspiratorul tau. Cu al meu nu e dar el uraste zgomotul de aspirator si tragem cu gura . il amuza si scoate mucisorii mintenas. La noi merge ff bine.

Ma duc sa mai rasfoiesc din urma.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Sinzi, "that picture is worthless" fara reteta. Tii, ce faine-s rosiile! Plantutele mele sint minuscule, nici la faza de floare nu sint inca. Bravo, tine-o tot asa!
Pumba, al meu sot e nascut miine, adica in prima zi de berbec. Mi se pare ca si are comportament destul de tipic, ca tot am atitia in jurul meu sa-i observ. La multi ani sotului tau.
Multumim pentru urari.

Oanacn, am vazut-o si eu pe zina ta, e foarte frumusica micuta!

Delia, Rudy al tau e cit Ana mea, care sta sa implineasca patru ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Mai cateva vorbe:
am vazut rosii si tortulet made sanzi.
o fetita frumusica foc cu rochita si ochelari plus un fratior frumos ca un print, mare indragostit de chitata, care in asteptarea printesei ii canta pasarelei,...made ciuf. sanatate si ai grija de tine mami, m.u.s.a.i.

si un Aidan , made Irina care creste ...creste in 2 luni cat altii in 6 . FF frumos montajul!

Uram LA MULTI ANI!!! sotz de Ramona si LA MULTI ANI!! papusica Ana!! Sa fie sanatosi, fericiti si sa iti bucure si sa iti implineasca viata.

Mai vreau sa urez LA MULTI ANI!!! josefine. sa fi sanatoasa si sa ai parte de cat mai multe realizari.
Sa zic ca am vazut karatist mandru , adica David made Sanzi.

Ca m-am amuzat inca o data de Andra cea dulce si talentata

In incheiere va prezint si eu mandrul meu:
http://entertainment.webshots.com/album/570603384nWZnjq

Ma duc la culcare ca imi da tarcoale o durere de cap...da o rezolv eu cu 2 advile

pup toate fetele si pe cele ne nominalizate de 2 ori

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Adriuta, ce scumpete e barbatelul/ingeras! Incurajeaza-l sa manince singurel, bine ca are initiativa! Multumesc mult pentru urari.

Anamaria, ce bine s-a mai corectat vederea lui Alex! Insistati sa poarte ochelarii, poate ca si eu as fi fost mai bine acum daca nu mi-as fi pus ochelarii in buzunar de cum ieseam din casa. Deh, ale tineretii valuri!
Cred ca ti-am tot urat, dar niciodata nu-i prea mult. La multi ani, sa fii sanatoasa si iubita, sa ti se implineasca toate dorintele!

Mergi la inceput