Mamici de octombrie-noiembrie 2003(10)
Raspunsuri - Pagina 2
Fleur spune:
Laura,sper ca balaurul meu sa nu se piarda cu firea cand o veni clipa,sa-mi spuna si mie cand/cum sa respir si ce trebuie sa fac...Cred ca si aici ar parea ciudat sa nu-l las sa asiste la nastere.
Eu de contractii n-am avut parte,slava Domnului!Caci in rest le-am avut pe toate.Hai ca mai avem putin!
Lorelai182003 spune:
Asa am auzit si eu, ca la a doua sarcina bebele se intoarce mult mai tarziu. Eu cel putin pot sa spun ca m-am speriat foarte tare pe acelasi motiv. Dr mi-a spus ca la prima sarcina bebe se intoarce cam pe la 28 sapt si eu aveam 31 si el statea bine mersi cu capul in sus. Abia acum la 35 de sapt. s-a intors.
ANCUTA, eu nasc tot la municipal cu dr. Moarcas si am vorbit cu ea in legatura cu prezenta sotului la nastere si a fost de acord chiar m-a surprins cat de senina a fost cand mi-a dat raspunsul afirmativ. Eu ma pregatisem de acasa cu o pledoarie ca s-o conving dar n-am avut nevoie. Tu cu cine nasti?.
Auziti fetelor din Bucuresti, stiu ca s-a mai vb de chestia asta da eu am uitat sau n-am fost atenta. Spuneti-mi si voi cam cat dati la nastere la dr, anestezist, asistente, moase etc.
Multam si va rog sa nu-mi ocoliti intrebarea.
Lorelai
Lorelai182003 spune:
Asa am auzit si eu, ca la a doua sarcina bebele se intoarce mult mai tarziu. Eu cel putin pot sa spun ca m-am speriat foarte tare pe acelasi motiv. Dr mi-a spus ca la prima sarcina bebe se intoarce cam pe la 28 sapt si eu aveam 31 si el statea bine mersi cu capul in sus. Abia acum la 35 de sapt. s-a intors.
ANCUTA, eu nasc tot la municipal cu dr. Moarcas si am vorbit cu ea in legatura cu prezenta sotului la nastere si a fost de acord chiar m-a surprins cat de senina a fost cand mi-a dat raspunsul afirmativ. Eu ma pregatisem de acasa cu o pledoarie ca s-o conving dar n-am avut nevoie. Tu cu cine nasti?.
Auziti fetelor din Bucuresti, stiu ca s-a mai vb de chestia asta da eu am uitat sau n-am fost atenta. Spuneti-mi si voi cam cat dati la nastere la dr, anestezist, asistente, moase etc.
Multam si va rog sa nu-mi ocoliti intrebarea.
Lorelai
a_dof spune:
Lorelai, eu o sa nasc in jur de 1.11 cu dr. Badea Georgeta, Municipal.
cat priveste preturile, m-am tot interesat si eu, cel putin pentru cezariana, am inteles ca e cca. 100-150 dr., 50-80 anestezistul si 500.000 asistenta. asta asa orientativ, stiti cum e , cine nu are da mai putin, cine are in plus, da mai mult. Nu am auzit nimic despre cat trebuie sa dai la neonatolog, pentru ca stiu ca e indicat sa prestezi si la el.
voi fetelor, ce mai stiti de preturi si in cate saptamani sunteti fiecare? ce nasteti si cum o sa-i cheme?
burtici usoare in continuare.
adameasca spune:
Fetelor, iaca am mai aparut si eu. Nu dati, ca-s lenesa si nu am avut chef sa ma urnesc nici la birou, nici la net cafe, asta pentru ca se pare ca n-am fost suficient de convingatoare sa imi instaleze si mie cineva modemul ala amarat de pe calculatorul de acasa. Cica nu stiu de ce nu merge, si ar trebui ceva timp de cautat kit-ul de instalare, etc. ma rog, tre sa ma tavalesc mai mult sa am succes.
Atata ce ati povestit, ca nu stiu cui si ce sa mai raspund, mai bine va mai povestesc si eu cate ceva despre mine. Asadar, sunttem bine si eu si bebe, care e foarte activ, face ghemotoace in burtica mea cand pe-o parte cand pe alta. Sughita, se intinde, ma impinge cu picioarele, etc. Deja ma gandesc ca mai am putin si se apropie momentul... Sunt in sapt. 37, duminica mergem la control si vedem exact cum o sa nasc, eu prefer o nastere normala, dar sa vedem ce zice si nenea dr. :))
Deocamdata sunt super ocupata cu mutatul la Buzau, toata ziua impachetez, pun in cutii, sacose, saci, fac curat, strang si calculez pe unde sa le mai inghesui. Si bomban pt ca nu-mi dau seama cum naiba s-au adunat asa multe lucruri in doar cativa ani. :))
Rog pe cineva care sta mai mult pe net sa mai actualizeze listuta inceputa de mine, sa mai adauge informatiile si fetele noi. va rog, eu intru mai rar si am pierdut sirul.
Nici nu stiu ce sa va mai povestesc.... la mine bebe e asezat normal, adica are capul in jos, e pregatit. Am inceput sa mai am si eu contractii, dar nu dureroase. Sunt multumita ca inca mai ies cu cainele la plimbare in parc, deci fac si miscare... Cam atat...
Va pup si aveti grija de voi. :))
Pupici pt parinti!
Copii frumosi si sanatosi!
http://community.webshots.com/user/adamestii
adameasca spune:
A, si mi-am amintit sa va spun ca din cauza unor virusi, Catia nu mai poate intra pe net. Stiti ca ea avea termen undeva pe 14 septembrie parca, insa m-a sunat azi dupa ce a venit de la control si i s-a spus ca bebe a creswcut doar 600 g in ultima luna, are acum 2.900 kg si ca data probabila a nasterii e iar 27 septembrie. A venit biata cam dezamagita de la spital, ea spera sa ramana azi la cezariana, insa se pare ca socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ.
Oricum, m-a rugat sa va transmit ca e bine, nerabdatoare si va pupa pe toate.
Pupici pt parinti!
Copii frumosi si sanatosi!
http://community.webshots.com/user/adamestii
Fleur spune:
Catia - 27 septembrie - baiat(Ro)
Luiza - 29 septembrie - baiat (Canada)
1. Fleur - 1 octombrie - Rose (Olanda)
2. Theiuta - 1 octombrie Nicholas Alexandru (Ro)
3. Twety - 2 octombrie - fata (Ro)
4. Adameasca - 4 octombrie - Luca (Ro) (nastere normala, spitalul Cariats, dr. Stefan)
5. Prag - 8 octombrie - baiat (Canada)
6. Monicar - 11 octombrie - baiat (Japonia)
7. Lorelai - 13 octombrie - baiat (Ro)
8. Chanty - 14 octombrie (Australia) surpriza
9. Marioan - 17 octombrie - baiat (Ro)
10. Cosmina - 17 octombrie
11. Melinda - 20 octombrie - fata (Ro)
12. Daiana30 - 25 octombrie - baiat (Canada)
13. Carmen - 25 octombrie - baiat (Ro)
14. Ancuta - 1 noiembrie - Denisa Maria (cezariana, spitalul Municipal, dr. Badea Georgeta)
15. Aligali - 3 noiembrie (Finlanda)
16. Julia23 - 3 - 7 noiembrie (Ro) surpriza
17. Lucia - 10 nioembrie (Ro)
18. Bubu - 31 oct. - 7 nov. baiat (Japonia)
19. Laura Takacs - 20 noiembrie - Alexander Stephan(SUA)
Alcristina
Lena (Olanda)
Claus - octombrie (Ro)
Laura Takacs spune:
Hai Fleur, ca e normal sa te apuce frica, ori crezi ca pe mine nu ma trece gandul din cand in cand. Nu poti sa prezici ce va fii, dar daca ai fost ok in timpul sarcinii si bebe s-a comportat la ca carte, atunci nu cred ca e motiv de ingrijorare. Na, ti-ai gasit sa-ti mai si spuna cand sa respiri, sa fii tu sanatoasa daca isi aduce el aminte sa respire. Al meu care e un tip compus si sobru, a uitat ziua mea de nastere cand a trebuit sa cheme salvarea mai acu' cateva luni, si nici cum arata cardul de asigurare nu mai stia.
Voi faceti epidurala? Cred ca e cea mai buna inventie pe tema asta. V-o recomand ca si datile trecute. In rest daca toate merg bine nasterea va fii si pentru voi cea mai frumoasa experienta din viata.
Eu ma apuc azi de spalat hainutele lui bebe si imi fac si gentutza, ca din atatea contractii si junghiuri cine stie daca nu ma duc mai devreme, desi nu as vrea, dar sa fiu pregatita. Deja am aranjat cu cineva sa-l ia pe puiu' daca se intampla inainte sa vina maica-mea, mai sunt 5 sapt pana vine. Eu sper sa nu nasc inainte de termen, de aia si stau cuminte si imi iau pastilutele, mi-a zis dr sa le mai iau 5-6 sapt, dupa aia e ok sa nasc.
Pt fetele care nu mai au mult pana la nastere, se simte pe tonul vostru ca sunteti tensionate. Hai, ca nu-i dracu' asa de negru! si pe urma sa vedeti ca tot efortul a meritat, cand tineti sarmaluta aia mica in brate.
Sanatate la toate!
Fleur spune:
Hai Laura ca m-ai facut sa rad.'Om vedea ce-o fi de capul balaurului in momentele alea...m-oi descurca eu intr-un fel sau altul.
Buna gluma cu epidurala...astia te lasa aici sa te chinui,cica sa fie totul natural.Eu as fi vrut s-o fac dar ...asta e,am nimerit tocmai aici unde-s ca-n jungla.Ca vorba lor ...nu nasc milioane de femei asa si n-au nici pe naiba?! M-am gasit eu mai sensibila ...si-am venit eu sa-i invat pe ei ce trebuie sa faca.
Laura,stai cumintica in patut ca cu cat sta bb mai mult in burtica cu atat mai bine.Dar e bine ca ti-ai pregatit bagajelul.Si la mine totul e gata,din cand in cand ma mai uit in camera ei,la lucrusoare,la jucarioare si mi-e asa de drag...Abia astept s-o tin in brate.
Vad ca Ileana e cea mai harnica...e tot timpul ca o albinuta.
Multa sanatate
Laura Takacs spune:
Fleur draga, daca erai in Ro de buna seama ca-ti faceau epidurala, dar asa e daca ai nimerit intr-o tara civilizata. Mama lor de idioti! Si cand te gandesti ca pana acuma ii apreciam pe olandezi, da' din ce povestesti tu sunt doar cu pretentii de tara civilizata. Las' ca te descurci tu, n-ai grija, daca uiti sa respiri iti spun ei, ca mie asa mi-au spus, o sa-ti spuna si cand sa impingi, nici o grija (sper).
Hai ca am facut si o faringita, din nou, sper sa treaca cu Faringosept si gagara cu apa oxigentata, ca nu mai vreau sa iau iar antibiotice.