Subiect de sambata spre duminica pt.insomniaci
Raspunsuri - Pagina 3
Mindy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica 12. Cel mai lung par pubian: 71 cm. |
Wow!! lung nu gluma:)
Si'avea un par ce par avea...
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mindy
Wow!! lung nu gluma:) Si'avea un par ce par avea... |
Pai lung, da ce zici de recordul numarului de orgasme? sau de durata record a unui orgasm?
Or fi fericite femeile alea?
Mindy spune:
Or fi fericite si relaxate:))
Dar si partenerul o fi fericit sa aiba asa o tipa orgasmica:)
ionica spune:
Mindy,
Da tot cezariana,dar asta este doar din cauza varstei si din cauza ca am sarcini foarte mari,acum voi voi naste o fetita de 4kg.
13. Conform unei carti de medicina aparute in anul 1890, 'The Solitary Vice', femeile care se masturbeaza au tendinta sa consume alimente cu mustar si otet.
Eu ma recunosc in nr.13,si mai am si fobie la numarul asta
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Mindy spune:
Las ca e bine cu cezariana, scapi repede.
io am nascut bb de 4 kile natural ei o estimasera de vreo maxim 3,500 kile (prin pipaire) si m-au lasat sa ma chinui.. eram la 2 minute de cezariana dupa un travaliu de 16 ore de nici epiduralele nu isi mai faceau efect. Cred ca imediat dupa nastere ma incadram la punctul nr 2, precum balena albastra. Acul si ata m-au salvat:)
Si mie imi cam place mustarul si otetul
inseamna ca ne sare cam repede mustarul
Mortal studiul asta... deja ma simt experta in vaginologie.
Oare ce modele de lumanari erau pe vremea aia?!
ionica spune:
Vad ca esti mai insomniaca decat mine,eu am reusit sa dorm de la 2am pana la 6am,merg sa fac o cafea desi nu beau in sarcina.
M-a durut toata noapte intre....picioare,cred ca se intampla dilatatia sau altceva ca simt ca mor,azi mi-s cracanata.
Imi pare rau de experienta pe care ai trait-o,desi stiu ca in state poti face cezariana la cerere.
Vreau cafea,nu mai pot
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
Mindy spune:
Ieri abia pe la 5am am adormit, acum e inca tanara vrema aici. Intr-o viata anterioara am fost bufnita. In shimb dimineata sunt o zombie, nu ii doresc nimanui sa imi vada mutra.
Nici sa nasc nu am avut chef dimineata de somn ce imi era, normal ca am nascut noaptea:)
Nu stiam ca se face ceza, nu mi-au zis asa ceva doar ca par foarte ready sa nasc natural.. parca ii aud si acum "you can do it, push, push" :)
Ai grija, poate incepe travaliul inainte de data stabilita. Ne trimiti un mesaj daca ajungi pe la spital.
Mindy spune:
Niste cugetari, le-am am primit azi pe e-mail, sa le 'impart' cu voi. (e mai mult pentru femei)
Inside me lives a skinny woman crying to get out. But I can usually shut her up with cookies.
If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.
Behind every successful man is a surprised woman.
Inside every older person is a younger person -- wondering what the heck happened.
Nobody can make you feel inferior without your permission.
When life hands you lemons, ask for tequila and salt and call me over!
Thirty-five is when you finally get your head together and your body starts falling apart.
The hardest years in life are those between ten and seventy.
ionica spune:
"The hardest years in life are those between ten and seventy".sper sa ajung pana la 70 de ani!
Duminica seara,22:40h ,insomnia devine din ce in ce mai severa,am ajuns la 72h fara somn,doar atipit .
Halo pamantul,ma aude cineva?
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
Mindy spune:
Halo! Aici Vulturul! Receptionat!
72 h de somn lipsa e mult.. ai grija de tine. macar recupereaza in timpul zilei ceva.
Pe mine lipsa somnului dinaintea sarcinii m-au stors de vlaga, si nada resurse pentru perioada de dupa nastere.
Incepe o saptamana agitata pentru mine, de care nu am nici un chef..
As sta tolanita pe un canapei.
Cel mai bine ma simt cand nu am nimic de facut !!
Omu' nu e facut sa lucreze!
Omu' e facut sa se odihneasca!