Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(93)
Raspunsuri - Pagina 13
shasa spune:
NIKOLETA, NOVUS, PISIK, ADIRYS
Am vazut poze cu ghioceii vostri si sunt tare frumosi
Parca imi fac pofta de bebic asa de mic. Felicitari! Avem numai bebi frumosi aici la noi la odisee.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 36+
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciresica5 ALBERT-GABRIEL 3.400 kg, 50 cm, Ora 10 fix, fix. Apgar 9, 38 de saptamani si 2 zile ![]() Mult curaj, bebei sanatosi si frumosi si recuperare rapida!!! Va pup pe toate! ![]() Mami fericita de , Albert -Gabriel, cea mai frumoasa comoara din lume! ![]() |
Felicitari pentru cozonacel, sa aveti laptic, sa fie papacios si neplingacios!

Fille du Sud
38 cu
Dragonbella J- 12
Toulouse, la ville rose
Pisik06 spune:
Buna fetele!
Si eu pasare de noapte
Florinela, Ada, Chatonel, Raaluca, Anamariame si restul fetelor, multumim mult de aprecieri
. Ma bucur ca poza cu mana lui tati v-a placut, ca tati fotograful m-a certat ca nu am focalizat nu stiu cum, ca i-am taiat picioarele, etc., de ale lor
Ayla, mult mult curaj, iti tinem pumnii sa fie bine. Eu te admir f tare, cred ca ti-am mai spus, dar eu nu stiu daca aveam atata tarie.
Niko, multumesc de raspuns. Probabil fiecare bebe are ritmul lui si noi fiind si mai mici crestem mai greu.
Ayla, nu stiu exact cat suge pitica, am refuzat sa fac proba suptului, mi se pare f stresanta pt mama. Asat seara, ea nu papase de vreo ora jumate cred am pompat si am scos in vreo 10-15 min 90 ml din ambii sani. Ea sta mai mult de atat, de unde ma gandesc ca papa ceva, nu?
Floric, nu te ingrijora. Si eu mi-am facut griji si era cat pe ce sa pierd lapticul. Laptele e bun, si pediatra mi-a zis si prietena mea din State, tor pediatra, nu exista lapte de mama prost, pur si simplu nu exista. Atata vreme cat este, e perfect. Eu l-am "adus" inapoi cu mult ceai de chimen si anason si galactogil. Si prin faptul ca m-am linistit. Pe mine m-a linistit ca mi-a dat doctorita in caz de nevoie sa ii dau formula. Am luat o cutie, dar inca nu am folosit nimic, doar ca m-a ajutat psihic sa stiu ca am alternativa. O sa vad, daca nu ia in greutate, o sa suplimentam, momentan ma "incapatanez" sa ii dau laptele meu. Si a mea e f diferita in "abordare": fie cere la 3 ore, fie la o ora, fie sta la san 1 ora, fie adoarme si nu mai suge, cred ca sunt normale reactiile astea, important e sa nu te descurajezi.
Ciresica, felicitari, pt bebita!
Florinela, multa multa bafta, iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti 
Mami de Ana Bianca
Pozele noastre
chatonel spune:
| citat din mesajul lui aris26 buna seara, am intrat si eu scurt, cat sa vedeti ca sunt tot doi in unu toata gashca 38+![]() poze AMR 9 de zile ![]() |
hmmm, asta e gen: uitati-va bine acum la mine, ca miine nu mai-s la fel
pusesi pedica lui tati si tu?!
Fille du Sud
38 cu
Dragonbella J- 12
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui shasa NIKOLETA, NOVUS, PISIK, ADIRYS Am vazut poze cu ghioceii vostri si sunt tare frumosi Parca imi fac pofta de bebic asa de mic. Felicitari! Avem numai bebi frumosi aici la noi la odisee.Florin 18.05.2002 Teodor 01.03.2005 BB3 - Petru - 36+ |
daaa, si eu sint din ce in ce mai nerabdatoare sa imi vad pisica-n brate... si ma gindeam ca are ea socotelile ei, se lasa asteptata ca sa fie si mai dorita

Fille du Sud
38 cu
Dragonbella J- 11
Toulouse, la ville rose
novus spune:
FLORINELA scot si eu agitatele ca maine nu stiu cum am timp sa intru !! 

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
| citat din mesajul lui shasa NIKOLETA, NOVUS, PISIK, ADIRYS Am vazut poze cu ghioceii vostri si sunt tare frumosi Parca imi fac pofta de bebic asa de mic. Felicitari! Avem numai bebi frumosi aici la noi la odisee.Florin 18.05.2002 Teodor 01.03.2005 BB3 - Petru - 36+ |
Thank you !!!!

De abia astept sa-mi vad ginerele

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
adirys21 spune:
Buna fetele

Abia am reusit sa citesc capitolul asta.
LA MULTI ANI cu intarziere cuscra Shasa , sarumana de aprecieri.
Niste agitate pentru Florinela

Curaj...mai ai putin si o sa tii minunea in brate.
Vreau sa mulumesc tuturor pentru incurajari si pt gandurile bune, in special lui Aris[flo]
Si Simina
pentru ca v-au anuntat. Ajuta tare mult la psihic.
Eu tastez cam greu ca ii dau sa pape printesei.
Despre nastere pot sa spun ca a fost mai usor decat imi imaginam eu. Am avut dilatatie maxima dar m-a si taiat, acum se reface.E un pic dificil dar trece.
In spital fetita a facut un eriterm alergic pe piele si a facut tratament cu antibiotic 3 zile...mi s-a rupt sufletul acolo.De asta am stat mai mult in spital. Acum e foarte bine si papa san ca avem de unde.
va
acum..mai intru maine
39+
Andrada Teona
lysbeth spune:
Neatza fetele
In primul rand:

Florinela

Apoi:
Felicitari ciresica![]()
pentru Ayla. Sa dea Domnul sa va fie bine de acum incolo, puii sa creasca mari si rezultatele analizelor sotului sa iasa bune spre perfect
36+
Damian Codrut Andrei
AMR 4 saptamani