fetelor va dati si voi cu parerea?
Raspunsuri - Pagina 2
clauf1000 spune:
hai sa-ti spun ce am patit eu: am avut o sangerare care mima menstruatia cam la 3 sapt de la ciclul anterior. nu aveam NICI o alta manifestare. am facut un test de sarcina la plesneala. la fel:o a doua liniuta ROZ. fac programare la ginecolog. uterul nu parea modificat la eco, mi s-a spus ca testele de sarcina nu sunt foarte sigure...peste 4 sapt NU mi-a mai venit ciclul. a trecut 1 sapt si BRUSC mi s-a facut rau. ameteli, sanii mariti...ah...
si luasem in greutate 2 kg. deci, am inceput regimul de slabire....bineinteles ca NU am slabit. au mai trecut 3 zile. cand am avut o zi in care nu ma puteam ridica din pat, zic: hai sa fac un test de sarcina. si am facut 7. toate cu DOUA DUNGI ROSII. ma duc la eco...sarcina in evolutie 8 sapt...
deci...e greu de spus. cel mai sigur ar fi ,desigur, daca ai putea sa recoltezi din sange BHCG. in sarcina se pozitiveaza. nu stiu daca iti trebuie sau nu trimitere.
daca vrei sa te linistesti, pana pe 24 cand ai programare la ginecolog, poti merge la urgente. le zici ca te simti rau, ca te doare burtica si o sa ti se recolteze sange pt analize si se va face si eco...
(gravida) 20 saptamani
iatana spune:
Fetelor a-ti fost minunate. Am reusit, sunt
. Azi noapte nici nu am putut sa dorm, m-am trezit pe la 2 si jumatate, vroiam sa-mi fac testul
, apoi am adormit si am visat 2 liniute roz iar cand m-am trezit am dat fuga si l-am facut iar cea de a doua liniuta este roz de-a binelea. Sunt atat de fericita....am visat de mai multe ori ca o sa am baietel
Am reusit sa ma reprogramez si maine ma duc si la control. Nu imi vine sa cred
brunadria spune:
iatana , felicitari!!!! ma bucur ca ti s a implinit visul!!!
ai grija de burtica de acuma si te asteptam cu vesti bune!!
monica70 spune:
IATANA FELICITARI INCA ODATA !!!
MONI
18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
adaca spune:
iatana Felicitari ! Ce ti-am spus ca esti
. Iti doresc o sarcina usoara.
http://adaca.piczo.com
AVEM NEVOIE SI SAPTAMANA ASTA DE VOTUL VOSTRU *** NU VA COSTA NIMIC
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
criss_85 spune:
felicitari Iatana!
Dumnezeu sa aiba grija de tine si de "bobita" mica din burtica ta!
iatana spune:
fetelor, azi am fost la eco si surpiza.. nu se vedea nimic la eco intravag.Acum sunt iarasi ingrijorata de ce nu se vedea? ar putea fi extrauterina sau de ce? Doctorita a spus ca s-ar putea sa fi ovulat tarziu. Sa am vreo 3 saptaman. Mi-a dat sa fac HCG maine si vineri (sa vada cum evolueaza sarcina). Apropo poate sa-si dea seama din analiza asta cum evolueaza? Voi stiti cam la cate saptamani se vede? Sa szicemn ca am ramas pe 24 febr cand cand s-ar vedea?
ralu_t spune:
la mine s-a vazut la 4 saptamani si 3 zile un sac gestational cu 3 zile mai mic decat data de amenoree. testul de sarcina in Z27 a iesit negativ total si in Z32 pozitiv, dar nu f aprins, mai spre sters asa
la 33 de zile se vedea deci la eco. eu stiu sigur ca am ovulat in ziua 16. cred si eu ca ai ovulat mai tarziu si ca abia se culcuseste bebe acolo. fii optimista, sigur va fi bine. daca la 48 de ore valoarea Bhcg se dubleaza sau mai mult, sarcina evolueaza ok. daca scade sau creste mai putin, atunci ar fi de rau, dar tu trebuie sa te gandesti cu optimism la baietelul tau din burtica
ralu-
de bebe albastru
tudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra