Discover the undercover cover...
Raspunsuri - Pagina 2
qsar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulicutza Aoleeeeeu,restu mai sunt cum mai sunt da asta ultima e behaiala curata! |
Eeei, ei... ilincuta.
Mi-ar lua muuult prea mult timp sa-ti explic de ce ma amuza pe mine chestia asta. In primul rand, gasesc versurile piesei Stand by your man teribil de... tampite si sexiste. Absurdul situatiei devine de-a dreptul hilar, daca te uiti cine-a cantat piesa. E mult de povestit despre asta. Daca vrei sa te lamuresti, gasesti pe net destule informatiile despre toate nefericitele care-au cantat-o de-a lungul timpului. Iar varianta punk-rock cu Motorhead este, cum sa-ti zic... Un corolar al absurdului. Si tocmai de aceea este interesanta.
Honi soit qui mal y pense...
iulicutza spune:
Nu m-am referit la versuri,ci la modul cum e "cantata" aceasta piesa. Versurile le stiu si eu foarte bine. Detest trupele si cantaretii care nu stiu decat sa behaie.
qsar spune:
Ok. Asta am inteles din prima. Da' iti dai seama ca este absolut irelevant pe cine detesti tu in materie de muzica? Mai ales tu...
danat spune:
Super subiectul Q si interesant...
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
iulicutza spune:
Nu judeca pe cineva numai din atata lucru. Din doua subiecte nu cred ca ti-ai dat seama exact cine sunt.
qsar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulicutza Nu judeca pe cineva numai din atata lucru. Din doua subiecte nu cred ca ti-ai dat seama exact cine sunt. |
Ai si tu dreptate, in felul tau... Asta nu inseamna ca nu sunt pe deplin lamurita apropos de "cultura" ta muzicala. Dar cum sub soare este loc suficient...
qsar spune:
Si una dintre piesele mele preferate:
Doamnelor si domnilor, din 1962, doamna Patsy Cline (Yeeeee!) - Crazy
Si o varianta ceva mai recenta, "in lectura autorului", Willie Nelson:
Si o versiune duet Sheryl Crow & Willie Nelson (live din concert):