Nazdravani de august-septembrie 2003 (mart.2008)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Eu nu mai zic ca mi-e rusine ca stiti si voi asta...

Vad ca ati fost harnice si ati scris ceva, am treaba se pare ca sa recuperez...

Sunt foarte multe de povestit asa ca incerc sa va fac un foarte scurt rezumat:

- ne-a cazut un dinte si sta si al doilea sa cada.

- am avut spectacol la balet, super frumos, la Teatrul National, m-am tinut cu greu sa nu plang de emotie tot timpul. Noroc ca m-a ajutat Petra care, intre oarece momente de gratie se gasea sa se strambe plimband neincetat limba aia prin gura (dintele), sa isi roada o unghie sau sa bage degetul in nas! .

Avem si poze pe aici:
http://www.idstudio.ro/blog/2009/06/17/emotie-si-balet/

- maine avem serbarea de la gradi, revin cu impresii

- e foarte dificila, ma bucur ca am timp mai mult sa o vad si sa incerc sa o mai imblanzesc. M-am apucat de citit carti ca efectiv nu mai stiu cum sa o iau...

- in iulie si august o sa o tin pt prima data de cand merge la gradi acasa, deh criza

Ca veni vorba de criza, personal am suferit mult pt ca am pierdut tot ce am muncit timp de 7 ani, am pierdut oameni dragi samd. Nu va plictisesc cu detalii, intre timp mi-am regasit pasiunea de a scrie si vreau sa merg cu asta mai departe. Mai prost e ca nu ne va tine de foame dar mai vedem noi...

Va pup si odata ce am facut pasul asta sper sa ne mai auzim...

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Scriu si eu acum, cred ca nu mai apuc pana sa plecam...la noi e we lung, se sarbatoreste midsommar si eu am de facut si bagaje intre timp...

danat, ma uimesc si eu pe mine cateodata . Multumesc de felicitari, a fost o placere adevarata concursul. Si bafta multa Raducului dar si tie! Si concediu placut la mare.

cristina, sa stii ca irisul miroase. Si cel alb dar mai mult cel mov. Eu am alb in curte si tocmai e inflorit. Nu miroase de departe, are un miros slab dar placut. L-am mirosit chiar ieri . Iar pe cel mov l-am mirosit tot ieri in Gradina Botanica. Concediu placut si voua!

iuliana, imi pare rau pentru intamplare si pentru concediul amanat si scurtat. si drum bun!

carmen, eu apreciez cel mai mult sinceritatea, nu ma indoiesc ca sunt multi care nu cad pe spate la Disney, fie el in Paris sau in SUA. Nu trebuie sa placa la toti, la fel cum sunt toate lucrurile pe lumea asta. Eu asta si spuneam de Alex, el are alte preocupari, e clar ca nu-l ma atrag desenele. Totul reiese din postarile in care povestesti de el. Si daca l-ai fi dus mai mic fiind la Disney, nu mai stia nimic. Varsta ideala e peste 5-6 ani cred eu. E posibil ca Alex sa fie mai matur ca cei de varsta lui, reiese si asta din discutiile pe care le aveti si preferintele sale.

Sisi, am vazut o Petra tare frumoasa in rochitza de balet. Felicitari!

Va pe toate, pe cele care urmeaza sa plecati in urmatoarea luna in concediu va doresc sa aveti calatorii frumoase!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Eu de ziua fetelor de obicei nu le iau nimic....petrecerea e cadoul nostru pentru ele si acolo primesc destule cadouri. Pe ele le incinta mai mult petrecerea in sine decit cadourile primite.

Pe 30 iunie avem programare la agentia de pasapoarte...sper sa ne dea pe loc pasaportul (sau in vreo 2 ore cit dureaza). Oricum, bilete ne-am luat pe 6 iulie, deci chiar daca ei il trimit cu posta tot ajunge. Pina la urma a trebuit sa platim numai 450$ pentru ca biletele au fost mai ieftine acum decit atunci cind le-am luat si ne-a scazut din taxa aia de penalizare de 750$. Asta e, bine ca am rezolvat. Personal nu m-a afectat f. mult, doar socul de moment si socul ca tre' sa mai dau 750 din buzunar. Fetele nu sint afectate deloc...m-au intrebat cind plecam, le-am zis ca in 3 saptamini si cam asta a fost discutia.

Am fi putut sa plecam si pe 1 iulie, dar ma costa inca vreo 700 in plus fata de penalizare si chiar nu am vrut sa mai dau banii astia. La mama tot stam o luna, asa ca e timp berechet sa ne luam de par. Plus ca Alex sta singur acasa numai 10 zile fara noi, deci suferinta lui nu va fi chiar asa de mare fata de cum ar fi fost daca ar fi stat o luna. Si prindem si 4th of July aici sa sarbatoricm cu tati, simbata de ziua tatalui aici si o sa il pupam si nou cu drag.

Emma mea de abia asteapta sa inceapa clasa 1. Noroc ca e ocupata cu temele...i-am luat temele pe 2 luni de la program...si nu are timp sa se plictiseasca. Si toata ziua se joaca cu Diana...ah, ce bine e sa ai 2 de virsta apropiata, imi mai trag si eu sufletul, dar si cind ma apuc de strins dupa ele parca nu se mai termina.

Azi am reusit sa fac curat prin casa. Acum am altceva de facut. Pentru ca imi cumparasem biletele anterioare inainte de 1 mai, aveam voie la 2 bagaje de fiecare la cala...eu aveam 4 valize mari si una mai mica si 3 mici carry-on. Acu', pentru ca biletul e luat dupa 1 mai, imi da voie numai cu un bagaj de persoana la cala si unul cu sus in avion si a trebuit sa mai scot din haine etc...sper sa reusesc, altfel ar trebui sa platesc 50$/bagaj. Adevarul e ca multe din hainele pe care le-am scos nu cred ca le-am fi folosit.

Ma duc sa ma bag in pat. Nu mai pot gindi de obosita ce sint...plus ca am impartit o bere cu Alex si m-am ofilit:)) toata...mama lui de alcool sau, mai bine zis, de curca slaba:).

Aoleu, Dana, eu sint supersperiata de piscina si apa adinca. Nu ma bagi in apa nici sa ma tai. La mare/ocean cind mergem, ma bag numai pina sub fund. Nu stiu sa innot si nici nu vreau sa incerc. Sor-mea vrea sa mergem cu ea la piscina in Viena, dar eu mor de frica sa am grija lor si sa nu pot face nica pentru ca nu stiu sa innot.

Sisi, am vazut balerina, bravo ei. Si Emma ar avea recital pe 27 acum....cum noi nu puteam participa, nu am comandat costum si luna asta nu am mai dus-o la balet. Miine o sa trec pe la club sa vad daca se mai poate face ceva.

Cristina, mie mi s-a intimplat de vreo 2 ori sa adorm vreo 2-3 orecu fetele in casa pentru ca nu dormisem noaptea deloc. Inconstienta, noroc ca nu s-a intimplat nimic ca au fost cuminti si s-au jucat, mai veneau din cind in cind ba sa le desfac sticla de lapte etc. Dar au fost f. intelegatoare si m-au lasat in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Sisi frumoasa balerina ta, felicitari. Imi pare rau de problemele tale, iti tin pumnii sa gasesti o solutie. Sigur vei reusi!

Iuliana, deci pana la urma apari. Poate reusim sa ne si vedem cand vii. Noi plecam pe 18 iulie.
Sotul meu spune cand fac si eu chestii de astea "gandite si puse la punct din timp" dar neverificate in totalitate, ca fac deliciul vietii si ca nu merita sa ma enervez pentru asta. S-a intamplat, asta e, faptul este consumat.
Noi am pierdut o data avionul pt ca nu am realizat ca se schimbase ora oficiala si am platit pt Viena-Iasi 1300 euro, asa de exemplu... One way tickets Wien-Buc; Buc-Ias... la Business Class ca era musai sa fim a adoua zi acasa si in fata noastra au disparut ultimile 2 locuri la Economy - altii erau mai hotarati!!! nu ca noi... deci, vezi? se poate si mai rau. Sanatosi sa fim.

Mihaela, chiar e mai mic parcul din Orlando decat cel din Paris...
Si stiu ca si tu apreciezi sinceritatea. Pupici si concediu placut.

Dana, chiar ma gandeam sa ajung la Viena luna asta... macar asa ca tortita pt sotul meu daca nu si pt a imi da cu parera asupra oportunitatii unei schimbari... De revenit, nu, nu inca... adica inca ma mai bate vantul schimbarii!

Mergi la inceput

Am promis ca revin cu impresii si de la serbarea de la gradi asa ca here we go...

http://www.idstudio.ro/blog/2009/06/18/alba-ca-zapada-exista/

Serbarea a fost super reusita, asa cum nu am mai prins decat pe la inceputul gradinitei. Se pare ca s-a revenit in sfarsit la versuri normale si dragute, s-a renuntat la a impresiona neaparat parintii ... Ma pregateam sa ma plictisesc si cand colo am stat mai bine de o ora cu un zambet cat toata fata si m-am bucurat la maxim de tot ce am vazut.

Sunt pe fuga acum... va pup si promit sa mai apar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Sisi, ma bucur tare ca te mai "vad".Orice lucru rau poate avea si ceva pozitiv si scrisul tau imi place mult.Cel putin pe blog...

Noi ne pregatim iar de bagaje.RAdu vine din cantonament pe 23 iar pe 26 plecam la mare ( cu rulota binnteles!).Planuim un party nebun ( e ziua RAlucai care face - incredibil!- 3 ani)cu dans pe plaja,tort de clatite si ce-o mai fii.
Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

da mai, uite cum incepe pe bune sezonul de sarbatoriti...
irinuca... incredibil a fost cand ai aparut cu ea la mare .
daca ne luam cu altele... petrecere frumoasa pe 25!

noi ne-am ales we asta cu trasee, plecam cu frate-miu la cheia sus.
trebuia sa mergem in piatra craiului, la 2000m, dar nu mai erau locuri la cabana. apoi am vrut la omu, dar nici acolo, nici la babele nu mai erau locuri. asa ca ne multumim cu muntele rosu... copiii sunt in delir, iris a mancat ieri prima data o ceasca de zmeura... mama nebuna, i-am zis ca nu poate sa urce pe munte daca nu mananca fructe de padure. la visine si la cirese n-a tinut.
andrei de azi dim sta si studiaza harta. tot cauta "munti inalti", inca n-a priceput cam cat inseamna 5cm pe harta... ca nu e in nici un caz aproape de cabana.
am facut un traseu gen "combinata alpina", schimbam de 3 ori marcajele, iar copilul e in delir. peisajele am inteles ca merita, asa ca sa ne tina picioarele... mi-e o ciuda de nu mai pot ca am cortul la tara, si n-am timp sa ma duc sa-l iau, ca sa mergem cu cortul...

intre altele, ieri am pus ambii copii pe role... andrei a mai prins un pic de curaj, si ceva mai multa ambitie... de genul, daca iris poate, eu o sa pot mai repede ca ea. inca ii e frica, si merge parca are pietre de picioare, dar i-am zis ca colegii lui de la gradi vor sa facem o intalnire pe role, si ca nu mergem daca el nu stie sa mearga... si ii e atat de dor de ei, ca incearca.
azi ma chinui sa-i culc. si nu vor neam. chicotesc amandoi, la fiecare 10s mai inventeaza ceva.

si in incheiere, iris ne toaca nervii de 2 zile, ca vrea s-o strigam sabina, iar andrei-razvan. ba isi fac ambitie si ne ignora daca nu i strigam cum vor ei. si sabina nu vrea la alta grupa la gradinita, adica... de ce sa treaca ea la grupa mijlocie?!

Mergi la inceput

Cristina, curajoasa ca de obicei!

Nu stiu daca as avea curaj sa plec pe trasee cu asta mica. Week-end-ul trecut am ajuns la un soi de picnic la o padure de pe langa Sarata Monteoru si adevarul e ca Petra m-a cam tarat pe o carare in sus cu mare entuziasm si mi-am dat seama ca ar vrea... dar tot pun in balanta asta cu fandoselile de dimineata cand mergem pe jos la gradi si uneori se plange ca a obosit (in juma de ora de mers nu oboseste dar e suficient ca se miorlaie). Asa ca abia astept sa imi povestesti cum au facut fata piticii.

Irinuca, ce frumos, petrecere pe plaja... excelenta idee!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Sisi ce fetitza frumusica si gratioasa am vazut in poze! Cred ca ai pipotaaaa cat casa, nu? Nu mai zic de emotii
Imi pare rau ca nu v-a mers bine anul asta, dar poate ca e momentul pt o schimbare cu ocazia asta? Curaj si numai bine!

Cristina v-ati intors? CUm a fost excursia? Poze ceva?

Irina sa va traiasca puiutza mica, alaturi de frumuselul ei fratior! Sa aveti concediu frumos la mare!

Carmen, deci ajungi sau nu luna asta? Hai, ca am gasit un loc cu o inghetata ....si pt tine uit de dieta pt o ora, ce zici?

Iuliana piscinele au marimi variabile. Noi avem in apropiere un fel de strand, cu piscine in interior (una mare din aia olimpica dar care incepe de la 1 m si pina la 3,5 m adincime) - cand sunt cu Radu intram la capatul de 1 m si ne balacim pe acolo, el deja e mare smecher, a prins curaj - dar au si pt copilasi separat o piscina de cca 50 cm adincime
Afara e o maaare pajiste cu gazon perfect si pomi frumosi, cu multe sezlonguri, unde sunt piscine pt copii cu tobogan mic, si una maricica pt adulti si copii mari. Deci, daca nu ai curaj de mai mult, te poti baga la aia de juma de metru ca esti safe

Pupici tuturor si o saptamana buna!

Dana mama lu'Radu Stefan

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

www.youtube.com/watch?v=XhSx8uKdD5o" target="_blank">Melodia mea de azi :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Dana, aia de 50cm e pentru mine:)). O sa mergem si la piscina daca avem timp. Programul il avem cam incarcat. Alex sta numai 4 zile (pleaca pe 29 iulie inapoi in Romania) si in alea tre' sa haladuim Viena sa inteleaga si el ceva. Noi am vrea sa mergem si la Styrassic park.. pe linga Graz. Cum e condusul prin Viena si inafara? Ma pot baza ca e civilizat si nu dau de nebuni ca in Romania? Ma gindeam sa inchiriem o masina si sa conduc eu, dar tre' sa imi fac un pic (mai mult) curaj. Lui Alex nu pot sa ii cer sa piarda o zi din 4 pe care le are ca sa mearga cu noi, din pacate. Pentru noi faptul ca nu avem o masina la dispozitia noastra continuu e cam nasol ca asa ne-am obisnuit aici si din cauza asta am devenit f. sedentari. Bine, e de inteles de ce si pina la alimentara ma duc cu masina ca cea mai apropiata e la 3 km de noi (one way), deci nici sa ma omori nu as face drumul asta pe jos cu plozii dupa mine si cu tagirtele in mina.

Frica mea cea mai mare e sa ma innec sau sa ramin cu masina in mijlocul autostrazii. Amindoua mi se par de groaza:). La inceputul experientei mele de soferita am ramas in drum la un stop (noroc) ca nu mai aveam benzina. Noroc ca m-a ajutat un nene sa trag masina din drum si a venit Alex cu benzina...nu spun prin ce am trecut. Pina a venit el, a trebuit sa il astept in stradaca nu stia unde sint exact si asa am mai fost claxonata si privita parca eram o producatoare la munca.

Tot raul spre bine...pina la urma faptul ca nu am mai plecat a fost bine. Sarbatorim si noi azi ziua tatalui (fetele i-au facut diplome cu cel mai bun tata din lume), pe 30 sarbautorim si noi 8 ani de cind ne-am pus pirostriile pe cap, si mai avem ocazia sa sarbatorim si 4th of July impreuna. Vrem sa mergem la un geiser aici si la o padure piertficata de lava unui vulcan.

Irinuca, nu-i asa ca trece timpul repede? Si noi am sarbatorit-o pe Diana care a facut 4 ani acum 2 saptamini. Nici nu pot sa cred, poate mai mult pentru faptul ca cu ea e mult mai usor si e mult mai matura decit era Emma la virsta ei. Distractie frumoasa la mare!!

Cristina, ai curaj, nu gluma. Eu cu fetele nu as putea sa ma aventurez la asa ceva. Diana e o lenesa si jumate...nu vrea sa mearga deloc pe jos. Nu stiu ce o sa ma fac cu ea in Romania. Merge 10-15 minute si imi zice ca "I'm tired of walking".

Mergi la inceput