Scaun negru-de ce?

Scaun negru-de ce? | Autor: gitana

Link direct la acest mesaj

Fetita mea de 1 ani si 1 luna are kk negru de ceva timp incoace.Mentionez ca nu-i dau Fe,iar alimentatia ei nu contine nimic care sa-i inchida culoarea scaunului.Mananca lapte,orez,supe,piure de legume,galbenus de ou,mere si cm atat.
In schimb ii dau sirop Vitam(care contine si Fe).
Ar fi posibil ca acest sirop de vitamine si minerale sa-i inchida culoarea scaunului?

Gianina(mami de Tania 4 ani si Marina 1 an)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Da,e posibil din cauza fierului din compozitia Vitam-ului.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2705 spune:

cel mai bine e sa mergi cu ea doctor si sa ii faci analize de scaun.el iti poate spune cel mai bine de ce?si ai sa fii si mai linistita.
multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

si eu cred ca tot de la fier.si daca este si tare...
ce poti sa faci imediat: incearca sa ii dai vitaminele dimineata spre ex si dupa aceea mancare ce nu contine rosii sau sos tomat. si daca iese negru/maro si apoi deschis. mai deschis decat precedentul, e de la vitamine.
mai poate fi de la banane(caz pertecut concret) care nedigerate total au oxidat si a colorat kk in negru.asta numai in cazul in care le consuma.
tot corect, dar luni, ar fi sa faci o analiza. primul facut. stii tu.

sanatate!

mami & bubu, foarte specialul meu

NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gitana spune:

Multumesc pentru raspunsuri...
O sa incerc sa nu-i dau o zi, doua vitamine sa vad ce se intampla.
Gogosel daca tu crezi ca de la bananele care s-au oxidat de poate inchide cul. scaunului, atunci e posibil si de la mere sa se intample asa(ca ii dau la ora 10 dim mere rase care se mai oxideaza daca nu i le dau f repede).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

scaunul negru e de la fier sau sange digerat, cel mai frecvent. ca sa afli rapid daca este sange toarna peste scaunul proaspat apa oxigenata. la contact cu hemoglobina din sange apa oxigenata face spuma. daca este colorat de la fier nu face spuma. asta pana reusesti sa ajungi la medic...

Mergi la inceput