LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (113)
Raspunsuri - Pagina 19
ioanaradu spune:
La muuuuuuuuuuulti ani, Rares!
La muuuuuuuuuuulti ani, David!
La muuuuuuuuuuulti ani, Radu!
La muuuuuuuuuuulti ani, Diana!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
biky spune:
La multi ani, Rares!
La multi ani, David!
La multi ani, Radu!
La multi ani, Diana!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,58,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
RARES TEODOR
DAVID
RADU GEORGE
DIANA
.
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, norocosi, sa va faceti parintii fericiti si viata voastra sa fie presarata numai cu bucurii!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
biky spune:
Multumim pentru felicitatiunile de ieri!
La multi ani Edy! La multi ani Laura!....cu intarziere, dar ce sa-i faci, ne-am sarbatorit precum tiganii, si sambata si duminica, si nu am intrat pe net.
Caterina a fost foarte incantata de musafiri.... cadouri.... tort... a fost vesela si in verva! Pozele nu le-am descarcat, evident, tot din lipsa de timp....dar is pe vineeee.....
In prag de 2 anisori, suntem tot fotomodeala....85 cm, 10,4 kile, 8 dinti, 4 masele, 2 canini
.... ne-am dat drumul putintel la "limbarnita" si legam propozitii scurte, numaram pana la 3 si stim exact cat reprezinta aceste cifre, culorile raman predominant "ociu", la oala facem doar kk, deci ramanem la categoria pampers, suzeta la culcare, dar ne dezbracam si mancam singure fara probleme.....deh, avantaje si dezavantaje!!!!!
Nu prea sunt artista din fire, si nu reusesc sa adun intr-o fraza cuvinte siropoase, alese ..... dar, tu, micuta noastra, venita pe ultima suta de metri
, nu iti poti inchipui cata tinerete, veselie si implinire ai adus in familia noastra!!!! 
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,58,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus
adelyna spune:
Happy birthday Rares,David,Radu,Diana!!!!!.
Multe bucurii ,multa sanatate si .....
de la noi
adelina si piticii
Vacanta 2009
menuet spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui radcarmen Rozi, felicitari ca ti scapat de bibe, dar ia zi cum ati reusit ca si eu intru in proces rapid de reorganizare a mesei de seara .Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007 Vlad de la 0 luni la 1 anisor Vlad 1-2 ani |
A venit la noi in izita intr-o seara niste prieteni cu fetita de 1 an si 3 luni.Cand am vz cum bea din canutza cu cioc si din pahar normal singurica am innebunit.De atunci am zis..cum mai dc un copil mai mic poate tu(dica Veve) de ce nu??Si din ziua urmatoare am aruncat biberoanele mai putin unul sa il am asa just in case .Mi-a miorlait cateva zile, seara am last bibele apoi l-am scos si pe ala cu ''Ana e fetita mare..bea din canutza..ia arata tu lui Pinochio (personaje pe perete in camera)cum bei din canutza!Si asa incet incat a functionat.Acum folosim numai canutza cu cioc de silicon de la Nuk..Puup
rein spune:
La multi ani, Rares!
La multi ani, David!
La multi ani, Radu!
La multi ani, Diana!
Si sa-i treaca repede si fara urme varicela lui Matei!
absoluta spune:
La multi ani !
La multi ani sarbatoritilor , sa fiti sanatosi, sa fiti destepti si sa aduceti numai bucurii parintiilor vostri !
Fetelor cum stau copii vostri cu dulciurile?
Timeea nu a fost indopata cu ele, insa azi un kinder felie cu lapte, maine o ciocalatica din aia mica kinder(de sunt 5 intr-o cutiuta) si uite asa am inceput sa avem adevarate spactacole in care se tavaleste pe jos cerand bobo, parca intra in sevraj. Ce ma faaaaaaaac?
biky spune:
kitty - nastere usoara
si felitzit Julicu pt cele 12 kile
De la intarcat i se trage apetitul?????
Ioana - aseaaaara te-am asteptaaaat, dar tu nu ai veniiiit!!!!! Poaaaaate te-ai suparaaaaaaat sau poate ai adormiiiiit!Acu stiu de ce....Prombleme cu Matei- Patei- Varicel!
...sa treaca usor si cu bubita putine si fara semne aceasta perioada!
p.s....cumatru nu a stat la poze indecente, dar te pupa si iti transmite salutari!
Menuet- felicitatziuni pentru renuntarea la bibe....si noi avem 2 luni de cand i-am zis adio...dar ramane suzi de belea
Gabi - io cred ca Tudorica tine la silueta si isi mentine acelasi ritm de crestere cu Caterina
.
De ce, si de care vitamine ii dai? Chiar daca e micuta si firava nu i-am dat vitamine niciodata si nici nu mi-a recomandat doctorul!
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,57,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus
pisikuta spune:

La Multi Ani Rares, sa cresti mare si voinic !

La Multi Ani Diana, Radu si David!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day

.