Aspirante cu vechime "medie" (31)
Raspunsuri - Pagina 10
Beatrice1982 spune:
kitzy super frumusica fetita ta....................
tin minte cand aveai si tu test pozitiv.............
doamne ce frumoasa liniuta ta, a doua.............................
sa iti traiasca...........
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
simonia spune:
beatrice, imi pare rau, dar eu am incredere in barza. ea aduce bb. am facut si eu teste de ovulatie, "mai by baby" de saliva, si indica negativ sau nimic, nu stiu cum sa ma exprim, si alt test, my test de urina , care era pozitiv si a ramas pozitiv inca 4 zile, si eco in aceeasi seara care nu mai arata nimic.
am facut "mai by baby" dupa pregnyl si arata pozitiv.
asa ca, pe testele de ovulatie pe baza de urina nu mai dau banii degeaba, din moment ce imi indica ovulatie 4 zile dupa ce ea a avut loc.
daca mai cred in ceva, atunci este testul de saliva pentru ovulatie, pentru ca se pozitiveaza doar 2 zile si barza pentru ca la mine a fost corect mereu.
mai fa unul barza, sau un test de sange si cred in continuare ca ai nevoie de utrogestan
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 buna searaaaaaaa fetelor......va rog .......ce parere aveti despre testul asta?????? http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/?action=view¤t=beea179.jpg XMAS time........... Poze nostru....o fi pe drum? |
POZITIV!!!!!!!!!!!!!!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Vad putin activitate aici la aspirante......fetelor, iesiti la interval......trezirea!....nu ma lasati singura, acum ca am incept sa scriu din nou MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii |
Bine ai revenit
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
norastancana spune:
Am citit cele scrise de voi pe acest forum si cred ca pana cand am sa ajung luni la doctor ma puteti ajuta sa-mi dau seama cam ce se intampla cu mine.
pe 8 septembrie anul trecut am pierdut o sarcina la 6 saptamani. Pana sa ajung la acest nefericit capitol am facut tot ce face o femeie care a avut intarziere de CM. Am facut test de sarcina care a iesit slab pozitiv. Am fost la analize si bHCG avea valori normale pt saptamanile 4-5. Ma durea rau mijlocul si aveam sanii mariti si grei. In rest doar insomnii.Am inceput sa sangerez si m-am prezentat la urgenta. Acolo nici un doctor disponubil. Mi-au luat sange si TIFS -ul era pozitv. Abia a doua zi pe la orele 14 am fost consultata. Intre timp sangerasem abundent si cu fff multe cheaguri. cand am ajuns in sf la doctor acesta ma intreaba:" dar de unde stiti ca sunteti insarcinata?" El nu vedea nimic. Bineinteles ca am scos toate analizele si pana la urma mi-a zis ca ori a fost avort menstrual ori este sarcina extrauterina si am mai stat o sapt in spital si bineinteles ca nu a fost nimic de genul acesta. Apoi am iesit din spital si am cerut parerea altui medic si acesta mi-a confirmat ca sunt insarcinata insa aveam totusi un chist maricel pe ovarul drept. Inca ma intreb ce a fost atunci... in fine...
Am facut un tratament naturist cu tot felul de tincturi si chistul nu se mai vede la eco normal si nici la palpare nu se mai simte iar durerile de CM aproape lipsesc. CM il am fix la 28 zile. Insa, motivul pt care am ales sa va cer sfatul este ca mi0a intarziat. Duminica trecuta trebuia sa-mi vina si nimic. Am tot avut greturi usoare, ameteli si aceleasi dureri de mijloc. De o saptamana de la greturi am trecut si la voma.La o zi de intarziere testul a fost negativ, la fel si la 4 zile de intarziere. Insa imediat ce am facut testul pe hartie am observat un lichid maroniu apos. Testul fiind negativ am crezut ca-mi vine dar nimic. Durerile de mijloc au scazut in intensitate si simt doar o tensiune in abdomen si din cand in cand niste intepaturi in ovare. Nu stiu ce sa cred. Nu mi-a intarziat asa mult si cum nu am luat anticonceptionale nu prea vad de ce mi-ar intarzia.
Sper ca nu v-am plictisit si poate imi impartasiti din experienta voastra.
Beatrice1982 spune:
mda anca........
dar nu stiu care e stricat.......si fertility imi arata ca am ovulat in ziua 29..adik joi.........si noi am prestat.....luni sau marti nu mai stiu de atunci nimic......in seara asta mai vedem noi...........
nu stiu.............
noapte buna va doresc
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
vias spune:
Buna fetele...
Monica asa ma bucur pt tine...pentru primele miscari de la micut
Mvb ma bucur ca esti mai bine!
Beatrice eu zic sa mai faci un test...stii tu..2 din 3..
Arde
...eu am arsuri...si ceva greata...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
ancadragoman spune:
Cum sa ovulezi ma in Z29?
S-a tzacanit testul?
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
bujo spune:
Io nush cum aveti incredere voi in fertility test. Io am auzit numa balarii despre ele, o gramada de erori. Io nu m-as baza pe el nici sa ma bata cineva. Cat despre testu de sarcina negativ poate sa fie din cauza hormonului in cantitate mica deocamdata, Beatrice. Vorba lu Cami, mai fa unu. Si ea l-a avut pe al doilea negativ.
bujo mami de Filip