Mamici si burtici din BAIA MARE (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

Mihor au intrat deja bani? Parca era vorba ca dupa sarbatori. O sa merg sa verific si eu cardul.

Nikolleta magazinul este dupa REGMA de pe uniri. Totul este la 24 lei si bluzite si blugi. Eu i-am cumparat lui Alex blugi si o bluzita. Ar fi bine de vizitat pana ce u schimba preturile.

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Vineri nu intrasera banii de maternitate, poate azi. Mihor, intre 10-20 ale lunii in curs intra banii pentru luna anterioara. Asa ca in Martie ii primim pentru Feb. Eu sper ca luna asta sa-mi intre si diferenta recalculata pentru cei 85%, dosarul l-am depus in Ian. iar in Ian. si Feb. mi-au intrat doar cei 600 ron pe care ii stiam.

Malinka, despachetezi ?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Mihor iti intra luna asta pt luna anterioara.
Anca81 gresit, banii au intrat vineri la orele 17.30-18

Mergi la inceput

Anca, serios? Mi-am verificat cardul pe la 17 din Real, de fapt mi-am lichidat limita de credit ca n-aveam alta varianta. Bine ca au intrat. Yupeee!

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Interesant magazinul...cred ca trec azi pe acolo daca ma duce sotu la plimbare ... nu am masina!!!

Mihor, mie joi imi intrasera banii pe 2 luni. Mi-am depus dosarul in ianuarie.

Ancaurn, e adevarat. Eram slaba-slaba, dar am ramas cu 12 kg si acum mi se pare ca sunt tare..."mare".

Nicoleta de Rares (28.11.2008)

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Nikolleetta bine zis ca ti se pare. M-am uitat la poze acum si am vazut asta. Nu poti sa zici ca nu-i recenta. Pai io n-am fost asa nici la 15 ani! Esti foarte bine, mami!

Mergi la inceput

Nicoleta, dupa legea noua cu 85% ti-au intrat? Si m-am uitat la pozele tale, chiar imi place cum arati, nu-mi pari deloc grasa.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Merci fetelor. Sunteti niste scumpe

Anca81, eu nu m-am incadrat la 85%.

Nicoleta de Rares (28.11.2008)

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Ufff, iarasi fitze, am incercat sa-i dau acum niste piure cu carnita, nimic. Mutre si iar mutre. Cred ca-mi iau campii . Oare ce ma fac eu cu copilul asta?

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

helo helo fetele,

anca81 exista sperante, vezi ca pe fii-mea o tine pofta de o saptamana si da doamne sa nu se mai schimbe, asta stii si tu dupa 4 luni de chin , deeeecii nu dispera, si papa acuma orice pana si iaurt pe care inainte nici sa-l vada, azi de ex
-7:30 230 ml lapte (i-am pus mai multa apa ca suferea de o constipatie da acu 20 min s-a rezolvat )
-10-11 (ca a durat o ora pana m-a alergat prin casa) o jumate de mango cu o para si un "iz" de banana
-14 210 ml lapte

eu zic ca e bine azi mai avem legume (dovlecel, cartof, morcov si sfecla) cu pui

ancaurn pt linkurile cu hainute, mi-am mai clatit ochii
melly si tie pt activitatea ce ai avut-o azi cu apa, of of, si pt un week-end minunat
nikolleetta mami arati super

of as iesi sa vad si eu de bani daca au venit dar vremea asta
ana_mun da bine spus trebuie cumparat de la magazinul ala pana mai putem ca este si ce

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput