Mamici si burtici din BAIA MARE (23)
Raspunsuri - Pagina 4

ana_mun spune:
Mihor au intrat deja bani? Parca era vorba ca dupa sarbatori. O sa merg sa verific si eu cardul.
Nikolleta magazinul este dupa REGMA de pe uniri. Totul este la 24 lei si bluzite si blugi. Eu i-am cumparat lui Alex blugi si o bluzita. Ar fi bine de vizitat pana ce u schimba preturile.
Mami Ana si Alexandru
(04.11.2008)

anca81 spune:
Vineri nu intrasera banii de maternitate, poate azi. Mihor, intre 10-20 ale lunii in curs intra banii pentru luna anterioara. Asa ca in Martie ii primim pentru Feb. Eu sper ca luna asta sa-mi intre si diferenta recalculata pentru cei 85%, dosarul l-am depus in Ian. iar in Ian. si Feb. mi-au intrat doar cei 600 ron pe care ii stiam.
Malinka, despachetezi ?
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

ancaurn spune:
Mihor iti intra luna asta pt luna anterioara.
Anca81 gresit, banii au intrat vineri la orele 17.30-18

anca81 spune:
Anca, serios? Mi-am verificat cardul pe la 17 din Real, de fapt mi-am lichidat limita de credit ca n-aveam alta varianta. Bine ca au intrat. Yupeee!
Mamica fericita de
Piti mic se face mare

nikolleetta spune:
Interesant magazinul...cred ca trec azi pe acolo daca ma duce sotu la plimbare ...
nu am masina!!!
Mihor, mie joi imi intrasera banii pe 2 luni. Mi-am depus dosarul in ianuarie.
Ancaurn, e adevarat. Eram slaba-slaba, dar am ramas cu 12 kg si acum mi se pare ca sunt tare..."mare".
Nicoleta de
Rares (28.11.2008)
minunea vietii noastre

ancaurn spune:
Nikolleetta bine zis ca ti se pare. M-am uitat la poze acum si am vazut asta. Nu poti sa zici ca nu-i recenta. Pai io n-am fost asa nici la 15 ani! Esti foarte bine, mami!

anca81 spune:
Nicoleta, dupa legea noua cu 85% ti-au intrat? Si m-am uitat la pozele tale, chiar imi place cum arati, nu-mi pari deloc grasa. Mamica fericita de
Piti mic se face mare

nikolleetta spune:
Merci fetelor. Sunteti niste scumpe
Anca81, eu nu m-am incadrat la 85%.
Nicoleta de
Rares (28.11.2008)
minunea vietii noastre

anca81 spune:
Ufff, iarasi fitze, am incercat sa-i dau acum niste piure cu carnita, nimic. Mutre si iar mutre. Cred ca-mi iau campii . Oare ce ma fac eu cu copilul asta?
Mamica fericita de
Piti mic se face mare

dflavia spune:
helo helo fetele,
anca81 exista sperante, vezi ca pe fii-mea o tine pofta de o saptamana si da doamne sa nu se mai schimbe, asta stii si tu dupa 4 luni de chin , deeeecii nu dispera, si papa acuma orice pana si iaurt pe care inainte nici sa-l vada, azi de ex
-7:30 230 ml lapte (i-am pus mai multa apa ca suferea de o constipatie da acu 20 min s-a rezolvat )
-10-11 (ca a durat o ora pana m-a alergat prin casa) o jumate de mango cu o para si un "iz" de banana
-14 210 ml lapte
eu zic ca e bine azi mai avem legume (dovlecel, cartof, morcov si sfecla) cu pui
ancaurn pt linkurile cu hainute, mi-am mai clatit ochii
melly si tie pt activitatea ce ai avut-o azi cu apa, of of, si pt un week-end minunat
nikolleetta mami arati super
of as iesi sa vad si eu de bani daca au venit dar vremea asta
ana_mun da bine spus trebuie cumparat de la magazinul ala pana mai putem ca este si ce
Mami de
Stefania 11.05.2008