Mamici si burtici din BAIA MARE (23)
Raspunsuri - Pagina 2
ancaurn spune:
Slabanoagelor, uitati-va www.krtshop.ro/index.html" target="_blank">aici un magazin fain de haine.
ana_mun spune:
'neata
mersi anca de cafea. oare cand vine si primavara cu soare? oare chiar nu o sa putemn iesi azi?
Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)
ana_mun spune:
tu anca si pentru noi sunt, chiar daca aratam mai facute, dar de fapt suntem si noi slabute
ancaurn spune:
Care mai Ana, n-ai vazut ca toate modelele is pana la marimea 42? Mie-mi trebuie 48-50. Si mor cand vad ce preturi au!
ana_mun spune:
da tu bine zici ca si mie imi trebuie 46-48, acuma m-am uitat la marimi, ai dreptate, cand am vazut modelele, am crezut ca ne sunt bune si la noi
melly23 spune:
Buna dimineatza de la noi!!!moama da ce liniste pe forum!ma gande-am ca o sa imi beau cafelutza citind cu paginile dar.... mno sa va pove ce am facut noi prin weekend!!!deci....vineri seara am avut pe la noi un preten si a plecat pe la 12 noaptea dar am stat in povesti ca in vremurile faine!si acolo se plangea sotzul ca el n-are niciodata timp de relax si ca ii stresat de job si apoi mai vine acasa si il stresam si noi.... si asa ca sambata cand a venit domnu' acasa de la job i-am zis ca plec si il las sa se relaxeze!si am luat pitica si am sunat pe mama, tata, sorela cu her fiance si cu nepotzica si ne-am dus la Pastravaria din Mara de peste Gutin!Binenteles ca nu i-am zis ca m-am dus asa de departe ca iar incepea cu masina...dar dupa ce am ajuns acolo l-am sunat si spre surprinderea mea n-a zis nik ca de ce m-am dus si cum am trecut gutinu, ca n-am mai condus atata de 2 ani... dar s-a comportat impecabil!la fel ca si piti a mea!toata era un zambet la totzi apoi era acolo un pui de pisica si era ffff fascinata de ea! ce sa mai o zi super!am ajuns pe la 9 seara cand m-am pus si i-am facut baitza si somn apoi asa sa nu-i stricam nici ziua de relax lui tati! dar statzi voi linistite ca a avut grija piti sa ne strice noaptea!avand in vedere aerul curat, plimbarea, joaca noi speram ca o sa doarma tun...mneam.. toata noaptea nu a dormit! a adormit pe la 10 si la 12 s-a trezit apoi la 1 apoi la 2.30 apoi la 4 era sus de tot gangurea, avea chef de joaca!si pan la 7 asa a si stat treaza!apoi a dormit pana la 10 !dumineaca am mers pan la tzara si acasa!ca eram ruptzi dupa noaptea de sambata!si stand asa si scriinduva mi-am inundat casa!furtunul de la masina de spalat a ramas jos! si strange melinda sub mocheta in hol peste tot!
revin cand gat!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
ancaurn spune:
Uitati www.hainedecopii.ro/" target="_blank">aici un magazin cu hanute de copii. Arata acceptabil si preturi la fel.
Dupa cum va dat seama, n-am ce face pe vrenmea asta si bantui pe net.
Melly sa vin sa te ajut?
melly23 spune:
pfuiiii....ma dor selele de mor!!!ancaurn multam de ajutor dar n-ai avea ce face ca e mocheta si e lipita si apa se strange si sug
si amu tot pun prosoape si sar ca si capra dar nici pitica asta nu ma lasa!mi-o venit sa o arunc pe geam pe bune dar am mers in bucatarie si am tras o gura de aer.....
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele