Mamici si burtici din BAIA MARE (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ilinca, eu n-am folosit chestiile din punguta. Am pus-o doar de-a curmezisul patutului, sta foarte bine, e stabila. Mai ales ca patul e la perete si se sprijina si salteluta de perete. E super OK.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

neata
noi am fost mai lenese, acuma numai v-am citit ca nici ieri nu am avut timp si chef de net
mai daca vreti haideti la mine in sezatoare, nu e prea tarziu si oricum afara e cancer de frig, brb si nu cred ca ies azi
hai care va hotarati dati un call
pup

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Anca81 off, biata Carla. Dar mai bine acum. Si pana la urma tot raul spre bine, ca de acum in mod sigur o sa pape muuult mai bine. Si o sa se schimbe si ultimul mofturici din clubul nostru.
Ilinca eu am o dna dr pe care o ador care imi venea acasa la cezara. La Dragos n-a fost cazul, am mers doar eu de cateva ori la spital cand era de garda. Vorbesc de d-na dr. Veronescu, sefa de sectie de la neonatologie. Uite-o aici cu Cezara, in 2004. Are si cabinet pe Republicii, cu d-na dr. Mailatescu

E soare afara. Iesim?

Mergi la inceput

Flavia, Malinka uitati aici caciulita Cezarei, despre care vorbeam ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

doamne, anca, ce mica si dulce era cezara...bine, si acum e, stii tu ce vreau sa zic...

Mergi la inceput

Mai, ce facem, iesim sau mergem la Flavia?

Mergi la inceput

Malinka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

greu de decis! amu se innoreza amu e soare!eu cred ca o sa ies umpic!si daca se innoreaza apoi poate om mere la flavia!nu prea pot scrie din cauza de bb agitat rau!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Deci, la 13 la Mara?

Mergi la inceput
Mergi la inceput