sudul Italiei

sudul Italiei | Autor: Amy76

Link direct la acest mesaj

Dragi fete din Romania si Italia! Am o mare nevoie de informatii despre sudul Italiei, unde urmeaza sa plec peste o saptamana intr-un schimb de experienta.Problema este atitudinea italienilor fata de romani din ultimul timp. Noi (eu si inca 2 colege) vom sta 6 zile la Palermo, iar din cauza schimbarii de program a avionului de intoarcere, tr sa dormim o noapte in Catania si suntem ingrijorate pt ca nu stim daca suntem cumva in pericol, fiind singure in Catania. Stiti cumva si despre distanta dintre Palermo si Catania cu trenul cum e? V-as fi foarte recunoscatoare si, la schimb, promit poze. Cum se vorbeste, mai convenabil de acolo - acasa? Dar vreun hotel serios in Catania? Dar despre Windjet-pt ca ei ne-au anuntat cu o sapt inainte ca au anulat zborul nostru si ne-au rezervat pt a doua zi, ceea ce ne-a pus in incurcatura?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Catania, este una dintre destinatiile de vacanta preferate de mine. Nu am fost cu trenul in schimb stiu ca pe autostrada se ajunge relativ repede de la Catania la Palermo pt ca nu sunt decat 200 de km de parcurs.
Ca sa telefonezi acasa iti recomand sa intri in internet cafe-uri, cele mai multe detinute de indieni de regula au si telefoane si vorbesti foarte ieftin in tara, mai ales pe fix. Eu cu 2-3 euro vorbeam cu toata familia, suficient, in schimb cu cartela de tel de minim 5 euro vb foarte putin.
Daca aveti posibilitatea vizitati Taormina, iar in Catania puteti face turul orasului- se pleaca din piata Domului cu trenuletul.
Distractie placuta iti doresc!

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

amy, noi plecam peste 4 saptamani in concediu in sicilia (palermo) si soacra mea locuieste de cativa ani langa palermo si nu a fost niciodata nici cel mai mic incident intre romani si italiani.
si noi tot cu windjet o sa mergem.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput