Centura cu diamante!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Conchita, sahul nu e sport, ca si calculatorul poate sa joace
Si zau ca asta cu turniruile e un pic deplasata si unfair fata de prietenii nostri barbatii...si femeile participa in competitii sportive, unele foarte periculoase (vezi gimnastica comunista de performanta, traiasca Romania, China si Rusia; capitalistilor le pasa in general mai mult de copii lor). Si de la un nivel incolo pericolul exista in toate sporturile, numai cati iau substante interzise si mai pun de cate un dragut atac de cord. E vorba de impingerea rezistentei umane dincolo de limitele naturale si uneori merge, uneori nu...
Nu stiu prea multe despre Bute, insa Leonard Doroftei pe vremea lui dadea lectii de decenta si bun simt la cam 90% din figurile publice ale Romaniei. Intre "eruditia" lui Adrian Nastase si simplitatea lui Doroftei, o prefer pe cea din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura
Si zau ca asta cu turniruile e un pic deplasata si unfair fata de prietenii nostri barbatii...

corect, e mai bine sa-si consume adrenalina pe stadioane urland din toti bojocii in loc sa-si bata nevasta acasa. spiritul asta de luptator e natural, asta e. dar na, ca si mie mi-e natural sa stau pe margine si sa chibitez, ca orice femeie care se respecta. :-))

am aceeasi neintelegere fata de femeile implicate in "sporturi" violente. pe astea ce le-a mai apucat? penis envy?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Cred ca pe linga mindria care vine cu victoria si doza de celebritate, aspectul $ nu e neglijabil in sport; de unde riscurile asumate cum dopaj, sporturi periculoase, etc; Oricum pentru mine cel putin Bute este un motiv de mindrie si pentru ca i-a dedicat victoria asta fetei lui Éric Lucas: http://fr.wikipedia.org/wiki/%C3%89ric_Lucas, bolnava de cancer. Altfel, referindu-ma la mindria romanilor din Quebec spun in primul rind Dan Hanganu (si Bute, si altii....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Felicitari Lucian Bute!
Pe langa ca a boxat frumos,vorbeste si frumos,la obiect,nu stiu cat de corect gramatical,ca nu stiu franceza,dar a sunat bine!Fata de alti"sportivi"el este un model!Parerea mea!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

In primul rand Felicitari Lucian Bute!
Si da, boxul e un sport, chiar daca nici eu nu ma omor dupa el, sotul e fan , insa sunt si alte sporturi care nu-mi plac din diferite motive, insa tot sporturi sunt si cui ii place ...
in general eu sunt pro sport, cred ca e f important pt sanatatea noastra fizica si psihica sa facem putin sport, putina miscare. asta nu inseamna ca trebuie sa facem jogging pana ne dam duhul sau n sedinte de aerobic pe saptamana. fiecare alege ceva ce ii face placere, important e sa ne miscam .
cat despre diminuarea nr de ore de sport in scoala, eu una n-as fi de acord. da, sunt de acord, sunt copii cu probleme de sanatate care au nevoie de scutire de la sport, dar majoritatea nu au nevoie de asa ceva.
imi amintesc si eu din liceu, aveam o gramada de colege care nu aveau chef de sport si-si duceau tot felul de scutiri si erau grase si pufoase ... am vazut si oameni mai plinuti, care asa le era felul , dar faceau sport si aveau tonus la muschi ... si aratau bine.
a mai spus cineva de saltelele vechi si prafuite din sala de sport, da asa e, si eu am facut in aceleasi conditii, nici eu n-am avut posibilitatea sa fac dus imediat dupa ora de sport, dar ma stergeam cu un prosop curat si-mi schimbam hainele. si nu m-am imbolnavit de nimic si nici nu duhneam a transpiratie.
eu cred ca multi in ziua de azi suntem prea "sclifositi" , ma scuzati dar n-am gasit alt cuvant mai potrivit , ca sa mai facem vreun efort, sa mai transpiram un pic facand sport.

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput