Copii din 1995-1998(29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor, sant la o ceasca de ceai verde. De fapt a doua pe ziua de azi.
Miha eu am aterizat aici in '90 toamna, chiar in San Diego. Asa au decis parintii mei si pentru mine, si s-a nimerit de a fi bine. Cred ca daca apucam sa fac facultatea in Rom ar fi fost mai dificila adaptarea.
Am citit despre Stieg Larsson, ce moarte controversiata. Suna interesant ce a scris el.
Am uitat sa scriu ieri. Bravo lui Diana ca e in fruntea clasei, cu numa un an de suedeza.

Ana multumesc de explicatii. Jocul asta parca l-am jucat si eu acu' .... ani de zile odata la bloc la verisorul meu, cu gasca lui de baieti. Dar aveam numa 6-8 ani, si acolo imi placea ca ma jucam pe bara de batut covoare, ca eram mare gimnasta, pana cand faceam basici in palma si se spargeau si nu mai puteam sa ma dau...
Mai, dar vad ca Saga continua la scoala lui Alex. Sa-i zici lui Alex ca asa e si la servici. te prind unii bun si muncitor, si trag toti de tine.

Agho lapte gros, batut, tot aia e... Groscior in Ardeal e smantana, nu? Daca il aduceam pe Five sa-l naturalizam aici, cred ca Oreo s-ar fi dat pe brazda. Caini dificili, ca animalu meu, se comporta mai decent in prezenta altui caine. Dar eu nu mai vreau si nici timp nu am de alt caine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Da,se pare ca saga matematica continua...si urat si eu m-am saturat,ajung imediat la limita mea maxima...Nu vreau sa va povestesc pe larg,nu stiu de ce,am o senzatie ca cineva citeste si raporteaza,altcineva din grupul nostru...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ana-Maria, nu cred ca e cineva din grupul nostru, dar poate citi oricine...poate chiar o mamica timisoreanca ccc care are copil in clasa cu Alex sau chiar profa? Wow, dar tu nu i-ai ascuns nimic, ai fost sincera de fiecare data cu ea.
Oricum, imi pare rau de ce se intampla, pacat ca ccc copiii buni si foarte buni in loc sa fie stimulati si apreciati, sunt amenintati si trasi in toate partile.... ca sa fiti puternici!

Sanca, multumesc pentru Diana. Da, va spuneam ca norocul ei este ca aici materia e mult in urma celei din Ro si a avut timp sa recupereze limba si sa ajunga la nivelul la care intelege aproape tot. Cuvintele noi sunt cuvinte noi si pentru ea si pentru alti copii.
Asa e, scriitorul a avut o moarte mai mult decat stranie...noroc ca a apucat sa termine Millenium, dar pacat ca nu mai poate scrie...

mihaela umflatzel, ai dreptate. Plecatul in tari straine nu se potriveste oricui. Noi am lasat loc de intors in Ro in cazul in care nu ne-am fi adaptat, sau copiii...apoi cand am vazut ca e OK si ca ccc copiii sunt incantati, le place, noua la fel...am inchis portita.
Spor la gasit cainele potrivit.

agho, mara, andra, mirela, katy, alma...daca am uitat pe cineva ma iertati, oricum va pup pe toate.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Merge forumu ca ochiu melcului

Ana ,cred c-ai vrut sa spui ca cineva care nu-i din grupul nost .Da 'si asa-mi vine greu sa cred ca e cineva atat de ...cazut in freza ca sa ma esprim plastic

Miha ,deci v-ati destrabalat la greu ...cu pop corn .Oricum o iesire cu fetele face bine la moral .
Bravo pt Di .

Anca ,deci pan la urma recunosti c-ai jucat

Agho ,da asa-i zice pe-aici .Gasca are oua /gasca n-are oua
Ma bucur ca v-au placut melodiile de primavara .Azi la noi a cam plouat .
In seara asta am prestat o pizza ,yammi,yammi .

Pupici la toata loomea .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Ana68, am intrat pt. incurajare! Bafta multa, muuuulta!

Mihaela, macar voi chiar ati reusit sa va adaptati la noua locatie. Si chiar ati reusit multe intr-un an. E uluitor!

Sanca, deja ai trait mai multi ani acolo decat aici!

Flower, tu presteaza, ca noi

Si p-aici ba ploua, ba e soare. Acum chiar e frig. Din clasa Anei deja absenteaza din cauza virozelor etc. vreo 9 copii.

Si eu salut pe toate mamicile!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Da,se pare ca saga matematica continua...si urat si eu m-am saturat,ajung imediat la limita mea maxima...Nu vreau sa va povestesc pe larg,nu stiu de ce,am o senzatie ca cineva citeste si raporteaza,altcineva din grupul nostru...

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Da,fetelor,asta am si scris...

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

La asta ma referisem,ca nu e cineva din grupul noastru,mai ales ca in afara de mine nu este nici o timisoareanca aici...sau cel putin eu asa stiu...

Miha,se pare ca sinceritatea dauneaza grav sanatatii...mintale a unora...incep s-o ia pe aratura si isi dau arama pe fata...sti la cine fac referire...Probabil ca daca m-as fi impus de la bun inceput si as fi fost mai a dracului,nu sa fiu de acord cu tot..nu s-ar fi ajuns aici.Asa trag si eu si Alex si cale de intors nu-i.Din pacate!
Tu ce mai faci?A venit primavara la voi sau tot cu zapada sunteti?Eu m-am cam saturat de iarna,azi dimineata ma rascait parprizul inghetat,era sa stric stergatoarele...ce mi-as fi auzit de la Marius,nici nu vreau sa gandesc...

Of,Mara...la cine nu te astepti poti sa ai stupize...O stupiza am avut,cand dupa serbarea de Craciun de la Mall a Luanei,sa gasesc un cometariu anonim in blog,unde o mamica cu copilas la aceeasi gradinita imi cerea sa pun mai multe fimulete din serbare...ori la blog cred ca a ajuns prin DC,ca altfel nu-mi dau seama...adevarat,ca cu tehnica sunt ca baba cu mitraliera,insa asa m-a dus capul sa gandesc...D-aia zic...cine poate sti?Frica pazeste bostana...

Agho,multumesc mult de incurajare!

Maine Alex merge la Cangur,asa am inteles eu...Iarasi mi-a zis ca e amenintat cu corijenta...i-am spus ca nu stiu daca chiar va fi posibil,dat fiind faptul ca are in 90% din note numai 10,ar bate la ochi sa raman brusc corijent...insa e un stres...amenintari,vorbe proaste...am vrut sa sun si sa discut problema,dar Alex nu este de acord...Asta este...Dumnezeu cu mila!Nu stiu ce vom putea face...

Va pup cu drag pe toate si va doresc o zi excelenta!

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'Neatza!

Ana-Maria, acum am inteles cum ai scris...nu stiu de ce in capul meu a sunat ca e "cineva" (altcineva-ul ala) din grupul nostru...dar cum spuneam si cum spuneai netul e mare...daca dai o cautare pe google cu numele tau, vezi ce iese . Io am incercat cu mine si am avut surprize....
Primavara la noi vine incetisor...sunt ghiocei peste tot, imediat infloresc crocusii...la mine in curte au iesit toate florile deja, am narcise care imediat infloresc, au rasarit crocusii, lalelele, irisii si capsunii. Liliacul e inmugurit deja. Vreau sa puna nula sta frezii si dalii. Numai ca aici dureaza muuuult pana infloresc toate pentru ca nu se incalzeste brusc ca si in Ro. De ex. imi amintesc anul trecut ca mama a fost la noi din 12 aprilie pana in 10 mai si cand a venit era inmugurit deja liliacul, tot astepta sa infloreasca. In Ro inca nu inflorisera cand ea a venit aici. Dar pana in 10 mai inca liliacul nu inflorise...iar in Ro pana a ajuns deja era scuturat. Acum e soare si sunt 4-5 grade fara, dar vantul e rece si sufla primavara destul de mult. E marea care influenteaza clima, toamna e lunga pana prin decembrie, vantul e caldutz pentru ca marea e calda, iarna aici e ianuarie-februarie...iar primavara e pe dos, martie e luna de tranzitie, mai ploua, mai ninge, maxim 5-6 grade si se simt -2/0 din cauza vantului, primavara adevarata e aprilie-mai. Dar e frumos ca ziua e deja lunga, de fapt acum e ca in Ro, ca imediat avem echinoctiul...apoi la noi ziua creste mai repede ca la voi si o sa avem nopti in care la 2 noaptea e crepuscul si la 3.30 rasare soarele . E atat de frumos...la 11 noaptea e inca lumina, soarele abia atunci apune, iar pe mare e cerul rosu mereu pentru ca soarele nu trece destul de jos sub linia orizontului ca sa se intunece. Numai ca soarele nu e niciodata sus pe cer, mereu e oblic, nu e ca in Ro. E interesant, noi am trecut numai un an prin asta, abia astept vara iar ca sa ma minunez .

Va pup dragelor, ma duc si eu la ore, ca azi am zi plina....
O zi frumoasa la toata lumea.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mai,ana68,nu este normal ca un cadru didactic sa faca asa ceva...cum mama naibii sa-l lase corigent cu notele alea?hai ca m-am enervat eu,dar tu?eu,sincer as merge mai departe,la inspectorat chiar...dar ce e stapana pe scoala lu'masa?(scuzati limbajul va rog,dar m-am enervat)..tinem pumnii la kupil!
maine si andreea merge la cangurul de matematica...desi nu stiu de ce e paralela cu matematica....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Draga mea Ana68, poftim sa-ti treaca. Mi-ai amintit de mate-cangur. Sa vezi, mi-a povestit Ana mea mai demult ca a platit din banutzii ei ca sa participe la cangur-mate. Mi-a placut surpriza.

Mergi la inceput