Gradinita SPECTRUM Bucuresti

Buna seara,
ma adresez mamicilor care au auzit cate ceva sau care au deja copiii la gradinita SPECTRUM de pe Mihai Bravu. Este o gradinita particulara care promite f multe avand in vedere site-ul lor. Din fotografii chiar se implica f mult in activitati, participa la o serie de concursuri...plus ca este si de perspectiva, avand in vedere ca au si scoala si liceu ( cu premii f mari chiar la olimpiade nationale). ma intereseaza absolt orice referitor la conditii, personal...daca in taxa de 2200 euro/an intra si mancarea si rechizitele.
nu prea am auzit vorbindu-se despre ea la alte subiecte si de aceea m-am gandit sa deschid eu acest subiect...
avand in vedere paleta f mare de oferte in domeniul gradinitelor particulare, nu as vrea sa ma grabesc cu insrierea piticului meu la una dintre ele.
astept cu mare interes raspunsurile voastre.
multumesc!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Raspunsuri

loryi1974 spune:
Pai daca au un numar de telefon suni si intrebi ce include taxa,cum este cu transportul,cat costa optionalele.Cred insa ca mancarea nu este inclusa in pret.Rechizitele da ,cam la toate gradinitele particulare.

nikkibaciu spune:
Buna,
Sincer eu nu sfatuiesc pe nimeni sa isi inscrie copilul la gradinita Spectrum. Am sa va impartasesc din experienta noastra, cel mic fiind inscris la ceasta gradinita timp de 2-3 luni, dupa care l-am retras.
Transportul pe care ei il asigura, cotizand desigur, este unul unsafe pentru cei mici, dubite vechi, fara centura de siguranta etc. Personalul didactic este unul f tanar, fara experienta, fara autoritate in fata copiilor, cantina este la iesire din cladire (cel mic racind in repetate randuri din acest motiv), mancarea aceeasi, f multa feluri de manacare turceasca, noi nefiind familirizati cu acest fel de manacare. Cei mici nu pot dormi la pranz, gradinita neavnd in dotare astfel de dotare. Ne anuntau de pe o zi pe alta de sedintele cu parintii, fiind destul de greu sa ne organizam. Nu am nimic cu copii de alta nationalitate, insa erau f multi colegi in grupa sau in mini-bus care fie nu vorbeau deloc limba romana sau era incorecta. Cel mic a invatat cuvinte turcesti de la colegii lui. In concluzie nu am avut deloc o experienta placuta cu gradinita Spectrum!
Succes!