De ce Istoria noastra?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

"The best" e putin spus.
In fond zilele trecute imi explica cineva ca America este pierduta pentru ca masoneria, etc si etc.
Deci, masoneria, fratilor, masoneria de ce o lasati deoparte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

"Ei " sunt de fapt cei care nu recunosc faptul ca ne tragem dintr-o "po****tie evoluata"Va spun eu de ce.DE CIUDA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Pe b.nica o supara faptul ca nu toata lumea crede ca www.dacia.org/history/dacii_e.html" target="_blank">dacii au colonizat intreaga lume si sunt la originea tuturor civilizatiilor terestre.

A, da?
B.nica, asta e directia dorita a topicului?
Atunci io am sters-o de-aicea.

P.S. Dar sa stiti ca-i pacat. Temele astea de discutie erau foarte interesante si fara s-o dam in SF.

P.S.2. Xeno, [emoticon cu ridicat din umeri]. Site-ul Conchitei e bestial, normal ca m-a umflat risul.
Insa topicul in sine il luasem in serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

nu, nu, voi nu stiti inca totul....nu ati aflat ultimile noutati....
alles Nationen, alles....au radacini din traco_mani, daco_mani, blego_mani, culto_mani, gogle_mani etc, etc...
fix in mijlocul Ro se afla aceste radacini, nedescoperite inca in totalitate! partial doar! asteapta sa fie scoase la lumina.

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

PS. Va rog nu dati reply with quote la mesajele mele! multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

nici mie nu imi este rusine sa reconusc ca sunt romanca. de exemplu, aici am inceput niste cursuri si am in clasa colegi din toata lumea, Bulgaria, Egipt, Siria, Algeria, Guatemala, Peru, Ubeskistan, Columbia, Bangladesh si profesorul ne-a spus sa facem o lista, sa ne trecem pe aceea lista in ce zi vrem sa fim si inainte de inceperea orelor sa vorbim cateva minute despre subiectul ales, tara lui, o persoana draga, animale, etc. Am un coleg care este tot roman, el a ales sa vorbeasca despre Romania, foarte frumos a vorbit, despre obiceiuri, locuri de vizitat si colegii puneau intrebari. Profesorul, de origine algeriana, stia despre Mutu, ce supersitie are inainte de meci, despre Dracula(toata lumea stie) si in general in pauza vorbesc cu colegii despre tara mea si ei imi povestesc despre locurile unde au crescut. Da, imi este rusine de romanii care fac lucruri mai putin frumoase pe acolo pe unde sunt, dar chiar daca sunt aici, sunt de origine romana si copiii mei, sa dea D-zeu sa am, vor purta nume romanesti.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

De ce ne este rusine cand se vorbeste despre originile poporului roman?De ce sa ne fie rusine cand ne declaram descendenti din daci?
"Wou!Iar ne declaram dacomani, sau tracomani,sau pelasgomani?"
De ce este pusa la index dorinta romanului de precizare a identitatii sale?
Sunt popoare care fac din nimic o descendenta fabuloasa!
Noi avem f. multe argumente(este evident ca sunt deliberat ignorate)care sa ne asigure ca descindem dintr-o p.o.p.u.l.a.t.i.e evoluata.

Mie nu-mi este absolut deloc rusine ca sunt romanca. Sunt mandra si pt faptul ca ne tragem din daci si din romani.

Imi este rusine pt indolenta politicienilor ca nu iau masuri impotriva celor care ne fac natiunea de ras, dar ca sunt romanca, in nici-un caz nu imi este rusine !

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ca sa nu editez, am uitat sa precizez,
nu-mi este rusine ca sunt romanca! desi la origini nu-s chiar % la % romanca. nici cand vad idioti care injura in magazinela de la noi, nu mi-e rusine! stie cineva ca eu sunt romanca? nu!
zilele trecute, in centru, in fata magazinului C&A erau trei romani, unul din ei vb in gura mare isi baga si isi scotea (verbal doar!)....

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

PS. Va rog nu dati reply with quote la mesajele mele! multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Subiectul asta a strans pana acum nu mai putin de ... 1499 pagini de comentarii pe softpedia. Asadar, luati-va locurile in fata tastaturilor! E mult de sapat.
Pana si tov. Ilici a sapat prin engleza lui si a descoperit ca:
The ducks come from the trucks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Cred ca daca as fi initiat topicul asa: "De ce suntem tara lui Dracula?"s-ar fi postat raspunsuri mai putin bascalioase.
Banuiesc ca sunteti mandri de afirmatiile voastre tot asa cum sunteti de faptul ca sunteti romani.
Ca sa nu va mai pierdeti vremea postand link-uri ca sa-mi ridiculizati subiectul iata altceva ,zic eu, mai serios:
http://209.85.129.132/search?q=cache:OxPslfTwRykJ:www.salajeanul.ro/index.php%3Fcmd%3Darticle%26artid%3D9408+pestera+cuciulat+salaj+picturi+paleolitice&cd=7&hl=ro&ct=clnk

http://209.85.129.132/search?q=cache:BwjRk79aLIgJ:www.gk.ro/sarmizegetusa/webring/ca-sa.cu-geti/Argedava%2520Tainuita.htm+bardan-raine+argedava&cd=1&hl=ro&ct=clnk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Pacat, vad ca nu se pot citi;incercati totusi sa le gasiti dupa titlul articolului.

Mergi la inceput