De ce Istoria noastra?
De ce ne este rusine cand se vorbeste despre originile poporului roman?De ce sa ne fie rusine cand ne declaram descendenti din daci?
"Wou!Iar ne declaram dacomani, sau tracomani,sau pelasgomani?"
De ce este pusa la index dorinta romanului de precizare a identitatii sale?
Sunt popoare care fac din nimic o descendenta fabuloasa!
Noi avem f. multe argumente(este evident ca sunt deliberat ignorate)care sa ne asigure ca descindem dintr-o p.o.p.u.l.a.t.i.e evoluata.
Raspunsuri
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica De ce ne este rusine cand se vorbeste despre originile poporului roman?De ce sa ne fie rusine cand ne declaram descendenti din daci? "Wou!Iar ne declaram dacomani, sau tracomani,sau pelasgomani?" De ce este pusa la index dorinta romanului de precizare a identitatii sale? Sunt popoare care fac din nimic o descendenta fabuloasa! Noi avem f. multe argumente(este evident ca sunt deliberat ignorate)care sa ne asigure ca descindem dintr-o p.o.p.u.l.a.t.i.e evoluata. |
?
Cui ii e rusine?
Cine evita sa vorbeasca de daci?
Cine nu recunoaste ca civilizatia daca a fost una evoluata si interesanta?
...chiar n-am sesizat ca ar avea careva retinerile despre care vorbesti....
P.S. ti-as propune sa schimbi titlul topicului cu unul mai sugestiv, asa nu prea se intelege despre ce-i vorba
Andrada spune:
De ce atita cruzime????
Citat din mesaj de pe forum "taie un om". De ce se taie oamenii astazi, de ce de ce de ce?????
A
PS aaa cred ca citatul complet era "taie un om lemne in padure". Nevermind.
ionica spune:
b.nica,tie iti este rusine de toate cele scrise?
pacat,cine nu-si accepta trecutul,nu poate sa-si iubeasca sau construiasca viitorul
Imi este rusine cand unii romani sunt prin alte tari si se comporta foarte necivilizat,DA ,atunci imi este rusine ca sunt romanca si atat.
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Andrada spune:
Asta se arata un subiect interesant prin ne-coeziune!
Continui eu.
Deci Ionica de ce ti-e rusine? Istoria e acum si aici.
Crezi cind se duceau dacii la Roma (daca aveau vreun minz, brinza, zer de vindut) nu ieseau in evidenta? Uita-te pe columna. Pe mine nu m-ai fi prins cu cusma printre toate togile alea nici daca era Colloseumul gratuit miercurea,
A
Eliza5 spune:
Mie nu imi este rusine cand se vorbeste despre originile poporului roman. Chiar care sunt originile poporului roman?
iileana spune:
citat din mesajul lui Andrada Pe mine nu m-ai fi prins cu cusma |
Tu n-ai fi purtat cusma, ca esti doamna, in schimb ai fi "purtat" multe tatuaje :).
Andrada spune:
Aici discutam de rusine, origini, tatuaje sau doamne?
Sau combinatii neperverse intre cele de mai sus?
xenocid spune:
Vedeti ca se organizeaza deja excursii la Sarmizegetusa de catre SC Guru Turu SRL cu plecari zilnice din Ashram si sosiri in 101/102 dupa cum va e norocul. Doar dus (cu capu).
iileana spune:
Andrada, aici discutam despre de ce :)
Xeno, nu cobori subiectul in derizoriu, ca se poate si fara.
conchita spune:
citat din mesajul lui ionica b.nica,tie iti este rusine de toate cele scrise? pacat,cine nu-si accepta trecutul,nu poate sa-si iubeasca sau construiasca viitorul |
Andrada, ce-ti ziceam eu zilele trecute? :-)))
pe bune, titlul de Discutii Generale nu se potriveste. un Fantezii particulare sau Generalizarea particularului sau Fantazarea generala ar fi mai potrivite.
ionica: b.nica intreba pe altii de ce le e rusine, nu a zis ca ii este ei rusine.