CUM SE FACE UN SPANAC GUSTOS?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Noua ne place mult cu sos de rosii si usturoi cu/fara oua ochiuri.
Spanacul il spal in f multe ape, il pun la fiert, dar il las putin (10 minute maxim) cum ziceau si fetele.
Intr-o cratita pun o ceapa la calit pe metoda dietetica, cum e moda la noi in casa, adica intr-o lingura de ulei de masline si putina zeama in care a fiert spanacul (ca sa nu se prajeasca, mai mult se topeste asa), cand e translucida adaug putina pasta de rosii, putina zeama de la spanac, spanacul tocat marunt (dar nu blenduit) si las un pic la foc pana se face bine spanacul. Aproape de sfarsit pun usturoi sanatos asa...vreo 6-7 catei pisati, mai las un pic si gata. Adaug sos de rosii si zeama de la spanac cat sos vreau sa am. Nu pun faina, dar iese super si fara, zemushoara aia e gustoasa sa intinzi putina painica in ea. Un ou ochi trantit deasupra si te lingi pe degete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ghlo spune:

Philip si Monika, ma bucur ca v-a placut spanacul dupa reteta mea, nu e chia a mea, e a mamei, eu numai asa am mancat spanac, am incercat mai demult cu usturoi si lapte, dar nu mi-a priit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unikata22 spune:

As vrea sa fac si eu spanac cu piept de pui pentru fetita mea de 9 luni si as vrea sa mi dati si mie o reteta . multumesc !

Mergi la inceput