Gravidute si mamici de Constanta(47)....

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Deh,alta printesa de printesa ...mi se pare firesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri! Multa sanatate, noroc si bucurie in familie!

Adina, laudele sunt de prisos, eventual pupat Matei inca odata pentru docilitatea de a ne imita (a fost nevoie sa-si sufle taica-su nasul de 2 ori si deja cerea batista). Ce ma surprinde, sufla serios, adica pana nu mai ramane nici un muculetz, ceea ce e mai mult decat as fi putut spera... Noi suntem bine, am trecut hopul cu raceala, luat tratamentul din timp si cu perseverenta am ajuns astazi fara nici un simptom. Vom continua cu stabilizarea inca cateva zile si totusi, tot eu zic, ca si inainte, ca s-ar parea ca si Isoprinusine-ul sa fi avut ceva contributii: a minimalizat tot raul... deci imi retrag primele spuse si mergem in continuare cu el.
Doc, figura Serban! Anuleaza toate mentalitatile freudiene deci?
Ma bag si eu ca musca in lapte, nah acum, si zic asa: daca tot il vede episodic pe tati (probabil seara putin si uneori, cand e in delegatii si mai rar) ma gandesc ca este absolut normal sa-si verse ulciorul de afectiune spre el... Poate si pentru ca te vede "barbatul in casa"? (sa nu ma intelegi gresit, dar cum esti tu prinsa in atatea activitati peste zi si in acelasi timp indeplinesti cu seriozitate rolul de parinte perseverent si protector... ceva nebunii mami-fiu in program pe viitor (ceva interzis, un desen in carioca pe gresie impreuna, ca oricum se sterge?)
Mamacita, distractie placuta la munte!
Creem, imi pare rau pentru incident,de buna seama din cauza oboselii si stressului s-a intamplat. Fetele au fost mai mult decat pricepute si ti-au spus diverse lucruri folositoare. Sofica ce mai face? Tot determinata? (ce mi-a placut de ea la ultima intalnire cum "s-a dat" la fii-miu!)
Angie, nu te las la final pentru ca n-as tine la tine la fel de mult ca si pana acum, dar mancare de linte nu cred ca am sa fac vreodata in familie, sotul mi-a interzis-o din start, are amintiri olfactive din copilarie nu foarte roz pe subiectul acesta! pofta buna si data viitoare!(experienta copilariei la tara la bunici,cred)
Salut noile gravidutze si le invit la apel Nici nu stiti cat de mult timp aveti acum la dispozitie pentru voi, cu toate neajunsurile sarcinii, este o perioada atat de relaxanta... nu ne evitati!
Andicu? Moki? Scrieti 2 vorbulitze ca sa nu mai stam cu grija... s-a intamplat ceva grav?

Nota: ca de obicei trebuie sa editez ( chiar fiecare mesaj?!).. cu Matei in brate pe forum nu am nici o sansa sa fie altfel...

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Hi,hi si Isi sufla tot f. constiincioasa...
Isoprinosin-ul a intarit-o si pe ea desi il lua pt. infectii urinare & co mai mult...

Andicu,cum fu in Germania? Ceva shopping?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Mamacita,am fost asa de bucuroasa ca mi-a dat drumul duminica. Desi am avut toate conditiile si sotul cu mine,mi s-au parut cumplite noptile,cred ca am dormit cumulat in 3 nopti vreo 6 ore.
E posibil sa-mi fi recoltat sangele pe branula dupa ce mi-au pus perfuzia si sa fi iesit Hb asa mica;desi si simptome aveam din plin. Oricum acum iau cate un Maltofer/zi,dar cred ca voi lua cate 2.
Matei era cam dezinteresat de bebe,dar pana a inceput sa planga; cred ca-l vedea ca pe o papusa.Acum ar sta numai pe langa el si mi-e o mila ca-l gonesc...e racit si cu masca nu sta la botic.
Isidora,ti-am raspuns.

Referitor la lactatie,iau cum, mi-a spus Abibranza cate 3 granule de 3x/zi.Apoi beau cate 1 l de ceai de chimen,fenicul si anason plus cate un pahar mare de apa la fiecare alaptat.Cred ca a mai crescut secretia ca doarme mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Simona se poate....dar eram cam ametiti de Sofia care nu vroia decat la apa si nisip, nu stiam cum s-o luam de acolo mai repede...data viitoare sa ma tragi de maneca! Cu invitatia, sa stii ca eu n-am citit....poate am omis, scuze. De invitat si eu facusem o invitatie pe care am retras-o apoi...date fiind evenimentele. Dar ramane valabil, poate pentru vinerea asta daca vreti! Ce ziceti? Vineri dupa ora 2.30?

Angi m-am dat si cu neopreol, dar miroase....ihhhh...si cu mana aia trebuie sa tin si sanul fetei...iti dai seama ce-i miroase...dar tot suge scumpa, nu vrea sa-l lase deloc! Abia astept sa fac linte! Bravo Pupicu ca papa ce-i face mama lui....vezi si te plageai de baiat ca nu vrea sa pape!

Isidora si mie mi-e dor de voi, hai vineri pe la mine!

Aseara am uitat sa mai zic ceva pentru Madaluta: stii ca si noi avem probleme cu anemia si am luat fier si calciu, ei bine mi-a zis dr sa nu-i mai dau fierul in acelasi timp cu calciul, sau cu lapte pentru ca nu se asimileaza. Poate i-ati dat lui Darius cu lapte si din cauza asta nu s-a asimilat prea bine.

Acum sa-mi laud si eu puica, ca tot intreba Andre de ea: aseara a facut prima propozitie. Am facut clatite cu o prietena pe care o cheama Adriana si ea ii zice Adi. Ea facea clatitele si eu le umpleam cu gem. Cand s-a terminat de pe farfurie s-a uitat la ea si a zis "Adi papa" (adica sa mai puna clatita acolo). E o propozitie, nu?
Dar tot e rau ca nu ma lasa sa fac mai nimic, vrea sa stea doar cu mine! Abia reusesc sa fac de mancare! Si nici nu mananca!

Acuma sa fac invitatia oficiala, ca sa inteleaga toata lumea: vineri, dupa ora 2.30 unteti invitate la mine. Daca vi se pare totusi ca e sfarsit de saptamana si aveti alte planuri, saptamana viitoare oricand! Doar sa spuneti voi cand. si sa ziceti cine vrea sa vina ca sa va trimit pm cu adresa si telefonul meu.

pupici!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza!
Daca tot ati invitat gravidutzele la discutii, hai sa ma bag :P Desi pana acum cu diverse probleme m-au ajutat deja fetele de la odisee....iar in ultima vreme ma simt atat de bine incat cateodata uit ca sunt ....
apropos, sunt cam trista ca una din fetele de la odisee, si chiar din Ct, a pierdut sarcina mi-e asa o frica sa nu mi se intample si mie, cand aud atatea cazuri

Am si eu o nelamurire...legata de nastere....stiu ca ma gandesc cam departe dar.....cum se procedeaza cu anestezistul la nasterea naturala? adik daca eu vreu epidurala, si as vreas a vina un anumit anestezist, oare vine? sau pic pe mana cui e de garda in spital in momentul respectiv?

Si mai vroiam sa stiu...daca am vreo sansa sa vad sexul lui BB la 16 sapt, la o eco 2d luni am programare la dr, si sunt tare nerabdatoare...desi pe primul loc e sa aflu ca totul e bine, ma roade si curiozitatea...

va multumesc anticipat si revin cu completari, ca sa nu ma intind pe un singur mesaj

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Selen, ma bucur ca te simti bine! In legatura cu anestezistul nu stiu prea multe, o sa te lamureasca probabil Mamacita ca ea e chiar anestezist la noi in Constanta.
Cu sexul lui bebe, depinde si de pozitia lui la eco, e posibil sa se vada.
Cat despre pierderea sarcinilor....nu stiu ce se intampla, am doua prietene care tocmai au pierdut sarcina, plus Nastasie...se fac trei De ce nu stiu, poate si viroza asta care bantuie pe aici...sper doar sa nu le afecteze prea tare.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Creeem, multam! de fapt am mintit, imi mai aduc aminte noaptea ca sunt gravi, ca ma duc de vreo 3 ori pe noapte la baie..desi mi-e asa o leneeee, ca e somnul atat de dulce

Fata de la odisee care a pierdut sarcina a presupus ca din cauza ca o ridica in brate pe fetita ei mai mare....si a avut si o infectie urinara....nu stiu....sper doar sa trec cu bine, pentru ca eu am grija sa nu fac eforturi prea mari, sa nu ridic greutati, etc....credeam ca dupa primul trimestru mai scap de stresul asta, dar se pare ca nu

mi-am mai adus aminte ce vroiam sa va intreb....voi la plaja ati fost in sarcina?? daca ati prins vara, bineinteles....eu voi fi in luna 6 in iunie, cand incepe sezonul....si nu stiu cum voi rezista sa nu ma duc, in caz ca e interzis......

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Buna ziua

Multumesc mult pentru raspunsuri. Eram putin ingrijorata.

pupici tuturor pentru aprecierile legate de rochita, ma bucur ca va place si acum nu mai ramane decat sa vina sotul, luna Iulie si gata...o sa treaca si asta. Vorba unei prietene ...ce o sa mai urmeze? Ca de 2 ani incoace in fiecare an e cate un soc pt cunoscuti...mai intai actele in 2007( am crezut ca o sa avem cateva persoane pe constiinta din cauza atacurilor cerebrale la aflarea vestii), 2008- botezul, 2009- nunta, 2010? -alt botez??? sigur nu!!!,

Isidora ne-ai vazut intreaga familie si ne-ai si laudat-o in frunte cu Betty evident.... Multumim mult... la fel si voi desi, rusine mie va stiu doar pe tine si pe Ioan.

Multumim inca o data fetelor si va uram o zi buna in continuare!

Ne auzim mai tarziu ca strumful doarme si abia acum reusesc sa fac si eu ceva de mancare si sa mananc pana se trezeste

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0

http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej

http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Am ajuns si noi azi sa facem vaccinul de an, dupa luna si jumatate de amanare din cauza racelilor una peste alta....am facut doar tetraxim-ul, ca m-a luat plansul cand mi-a zis ca tre sa-i faca si ror-ul tot azi, si a renuntat....l-a lasat pe ala dupa o luna...insa, teraximuli l-a facut in mana...asa trebuie? si voi ati facut la fel????
Iar acum va stresez inca o data cu rugamintea de vot la concurs, aici:
http://concurs.pampers.ro/profile/17939 sunt foarte multi concurenti si accesari, de aia uneori nu merge...va multumim !

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput