Gravidute si mamici de Constanta(47)....

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bubu: offf ce rau imi pare..nici nu stii... dupa atatia ani de asteptari cred k acum esti daramata..totusi, incearca sa vezi si partea buna a lucrurilor, adica daca ai ramas acum insarcinata inseamna k vei mai ramane ... Stiu k e greu de crezut, dar e adevarat. mie asa imi ziceau toti medicii si au avut dreptate. Dupa 1-2 luni poti incerca din nou, dar intre timp incearca sa faci un set de analize sa vezi ce anume n-a fost in regula...ma refer la analize infectioase la Papanicolau, etc...cred k stii tu mai bine despre ce vorbesc.sincer imi pare rau de tot....( nici nu stii cat ma bucur cand o aspiranta veche ramane insarcinata si cat ma intristez cand aud de esecuri)
uite pupici de la mine, fruntea sus si spera in continuare si mai ales roaga-te la DD .

dandusa: felicitari pentru primul dintisor... sunteti flacai in buna regula ce mai si precoci din cale-afara

pt gravidute eu recomand "DR Spock"- mi se pare mai actuala decat mama si copilul ( desi am inteles k noua editie e revizuita si actualizata cat de cat- eu am avut-o pe cea veche, de ma cruceam cand citeam unele chestii care acum sunt total interzise)
sau dc vreti carti in format electronic imi spuneti si va trimit pe mail cateva .

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna!

Ce-i cu voi fetelor, unde sunteti?
Cam pustiu la noi....

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI

Mergi la inceput

AndreB am vazut pozele si filmuletele...foarte faine, da nu mai stiu de ce a plans Matei in primul filmulet

Simona ce bine ca doarme Sara toata noaptea!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Creem, am decodificat filmuletul! Asa, acum cadru cu cadru:

Matei si Sofia jos pe covoras se joaca. La un moment se aude pe fundal Simona cu Papa, papa bun! (probabil ii dadea chec Sarei). Matei orientat cu fata spre ele vede si se indreapta catre camera (mine) cu Chi, chi (care la el inseamna "cerere")... deci se lamenta dupa papa (chiar daca mai mancase 2 felii de chec pana atunci ...

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Buna dimineata fetelor..
intru pe fuga dar am anuntat deja familia asa ca era randul vostru!

Azi fi-miu s-a dat singur jos din pat!!! Nu mi-a venit sa cred! ma uitam la el si nu credeam...s-a intors el asa frumos cum l-am invatat, un picior, apoi celalat si..gata era jos cu piciorusele si se tinea de marginea patului!. Cred ca va imaginati cati pupici au urmat...si bravo Bodo...

Va pup si ne auzim mai tarziu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellen79i

Buna dimineata fetelor..
intru pe fuga dar am anuntat deja familia asa ca era randul vostru!

Azi fi-miu s-a dat singur jos din pat!!! Nu mi-a venit sa cred! ma uitam la el si nu credeam...s-a intors el asa frumos cum l-am invatat, un picior, apoi celalat si..gata era jos cu piciorusele si se tinea de marginea patului!. Cred ca va imaginati cati pupici au urmat...si bravo Bodo...

Va pup si ne auzim mai tarziu...

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://community.webshots.com/user/ellen79i

Bravo Bodo!!!!!!
Ce baiat mare are mama!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AndreB

Creem, am decodificat filmuletul! Asa, acum cadru cu cadru:

Matei si Sofia jos pe covoras se joaca. La un moment se aude pe fundal Simona cu Papa, papa bun! (probabil ii dadea chec Sarei). Matei orientat cu fata spre ele vede si se indreapta catre camera (mine) cu Chi, chi (care la el inseamna "cerere")... deci se lamenta dupa papa (chiar daca mai mancase 2 felii de chec pana atunci ...

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Gata...mi-am amintit...credeam ca s-a suparat pe jucaria Sofia, si nu mai tineam eu minte

Cum ii mai e cu alergia, i-ai mai facut nebulizari?

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

bv bodo, felicitari.ce baiat mare are mama.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Vesti bune si vesti proaste

Bubu-imi pare rau pentru pierderea suferita.Iti doresc sa treci repde peste aceasta suparare si cat mai repede sa iti dea Doamne Doamne un alt bebe
Vazut poze intalneala..ce de copii frumosisi ce de jucarii la Creem.F frumos!
Bogdan de Ellen felicitari pt reusita
Dandusa...si voua felicitari pentru primul dintzisor
Noi inca ne luptam cu ultimele 3 maselutze

Si pentru ca tot suntem la capitolul realizari trebuie sa spun ca am scapat de biberon DEFINITIV!

Creem-am vz in poza la Sofi o canutza rosie cu manere galbene si cioc de silicon.Ce firma este?Cat a costat?De unde ati luat-o?
Intreb pt ca noi folosim Nuk si costa 24 ron canutza.Mi-ar conveni ceva asemanator dar mai ieftin.
PUP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui menuet
Si pentru ca tot suntem la capitolul realizari trebuie sa spun ca am scapat de biberon DEFINITIV!

Creem-am vz in poza la Sofi o canutza rosie cu manere galbene si cioc de silicon.Ce firma este?Cat a costat?De unde ati luat-o?
Intreb pt ca noi folosim Nuk si costa 24 ron canutza.Mi-ar conveni ceva asemanator dar mai ieftin.
PUP!

gasesti cu silicon la primii pasi si cred k este pana in 10 ron. eu asa i-am luat lui darius vara trecuta, dar noua nu ne plac astea pt k darius trage de ele si largeste gaura f repede si nu se gasesc tetine de schimb... asa k am luat tot de la primii pasi dar cu cioc de plastic, cu sistem anticurgere tot pe la 10 ron

elen: felicitari pt datul jos din pat...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput