Va drogati?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Cafeaua este foarte tratata cu pesticide si insecticidecrede-ma ,am locuit intr-o tara bananiera

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Deci, nimic nu scapa de pesticide, nici macar tutunul si cafeaua!! :)
Nici macar o tigare organica nu mai poti fuma in ziua de azi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Eventual narghileaua e organicaacum depinde ce arome pui

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Canepa indiana intr-o glastra la fereastra e naturala. Cred.

Si eu tot cafea si cioco.Cu cioco e mai greu ca dependenta se vede pe talia mea.
La tigari am reusit sa renunt. Dupa a doaua sarcina m-am tinut tare si acum are bebe 1 an si opt luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, cu ciocolataaa
Si cu forumuri
In tinereti am fumat, am beut, dar n-am incercat droguri never. Macar atata creier am avut

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Si eu tot cu ciocolata ma droghez.

Desi am fumat 15 ani am reusit sa ma las ... dar cu ciocolata nu am reusit si credeti-ma as vrea sa mai reduc din proportiile la care am ajuns.

Aveti vreo solutie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Concluzia? Suntem dependente de ciocolata, cafea si DC . Incerc sa reduc ciocolata (nu trece zi fara) dar e greu tare, imi propun zilnic sa nu intru pe Dc si .... intru, cafea beau doar una mica dar taaaare.
Fara alcool (ma mai accidentez si eu din cand in cand dar usor), figari am testat in tinerete dar m-am trezit repede, droguri nu am avut ocazia (sper sa nici nu am).

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu beau in fiecare dimineata cate o cana de cafea sau cappuccino. Ciocolata imi place la nebunie, da, sunt dependenta, dar acum trebuie sa ma abtin .
O data la 2-3 zile beau cate o sticla de bere cu fructe. Si o data sau de 2 ori pe luna cate un pahar de vin romanesc.
De fumat nu fumez, drogurile nu ma tenteaza absolut deloc, tarii nu beau niciodata...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

da, ma droghez cu doua cafele "subtiri" pe zi si doua tigari extra-light :))

Si cu un paharel de palinca la masa

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

"Eventual cu ochii vom avea probleme, de la atata benoclat pe DC :)"
de acord cu autoarea ...

deci, ma declar dependenta de cafea ... cand o prepar stau cateva secunde cu nasul in borcanul de cafea sa-i simt aroma ...
si sunt dependenta de ciocolata, ma dau in vant dupa cioco amaruie si dupa pralinele belgiene ...

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput