Va drogati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Da:
cafea, tigari cate odata, cate un pahar de vin bun, DC:)

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu parchez INTOTDEAUNA linga hidrant cind iau cupilu de la scoala. Doua zile am parcat mai incolo si-am intrat in sevraj dupa hidrantu meu,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Eu parchez INTOTDEAUNA linga hidrant cind iau cupilu de la scoala. Doua zile am parcat mai incolo si-am intrat in sevraj dupa hidrantu meu,
A

looooooooooool, sunt pe jos de ras. :-)))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Si eu beau in fiecare zi cate o cana de cafea, foarte rar 2 cani pe zi, alcool foarte rar, nu fumez.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Si la ce te ajuta sa stii cine cata cafea bea? Faci o statistica, ceva?

Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

In tinerete, am fumat cateva tigari cu opiu; n-am stiut decat dupa, n-a fost ceva nasol.
Inteleg ca ecstazy nu da dependenta...
Tigari...da, nicotina e un drog, incerc sa nu fumez, pentru ca mi-e rau, dar sunt atat de bune...cafea nu beau, alcool-accidental. Adica ma mai accidentez

Hai, lasati tigarile si cafeaua...treceti la marturisit lucruri serioase!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

daaa, eu bag pe vena, recunosc !

cantitati industriale de ciocolata ! munti si rauri, toate direct pe vena !

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Da.....cafea,de multe ori si 2-3 pe zi,depinde de starea de oboseala..Inainte tinea faza,dar acum cred ca are ceva cafeaua,nu mai are acelasi efect asupra mea si parca nici gustul nu mai e acelasi.Avem voie sa dam denumiri de acfea?Voiam sa aflu nume de cafele mai speciale,care sa aduca un gust nou,ceva...Ocazional sampanie,la zile deosebite,vara cate un pahar de bere,iarna vinut...Mai mult de un pahar nu,dar nu sunt contra ,adica tot ce se gusta doar nu face rau.Ma enerveaza cand ii aud pe unii.."vai,eu nu beau deloc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

mi-am mai adus aminte ...multe ciocolata alba sau neagra nu e saptamana sa nu manac asa ceva

pana la nunta mai sunt cam 5 luni

Mergi la inceput