Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Nausica tare scumpa si frumusica Ania. Nici eu nu am prilejul sa vad asa un somn la Tudor al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

veselie
am leaganul meu, sunt fericit!
vreau sa dorm la mami in brate, asta dupa ce din parc a inceput sa urle in carucior (ii era si foame si somn, ca am cam intarziat) si n-a mai vrut decat in brate nu ne luasem nici marsupiul cu noi...asha ca l-am carat pe rand, ca e ceva distanta...chiua cand il luam din carucior...dupa ce ne-a stiut tot orashul!
pana acasa a adormit...

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Salutare!

Noi suntem bine, se pare ca am pus pe fuga racela, ca de aseara niciun semn deloc ! Sau poate m-am panicat eu muuult prea repede. Multi, multi pupici ptr Lidia, Iriss, Cristineescu, Musette, CD, Paula, sar'na ca v-ati gandit la noi!

Nerantula, succes cu diversificarea!

Nikolici, totu' bine??????

Andreea_and, ai mei huni au ochii albastri... de cand s-au nascut. Sper sa ramana asa, desi eu si sotul ii avem caprui, dar cine stie...

Ada, vazut poze, faina gasca din parc si super caruciorul!
Cum mai e Teo? A renuntat la greva foamei?

Corrina, multa sanatate puiului!

Babytza, cam scumpa la vedere in ultima vreme.....

La multe lunite cu intarziere pentru toti sarbatoritii de azi!!!

Fetele, despre Lass Baby....am luat si noi, mai ales ptr Edi, ca e constipat rau, in couda celor 120 ml de suc de morcov/zi... pe prospect Lass Baby scrie 3ml de 2 ori / zi. Dar cate zile?? Ca asta nu mai spune... sau il dau o data si astept rezultatul minune si daca e cazul ma opresc sau nu??

Fug la baite, ca aud zgomote.... intru mai tarziu dac apot, daca nu, pe maine!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Noi ne-am plimbat azi vreo 3 ore prin Herastrau.
A fost o zi pe cinste. Noi ne plimbam mai mereu pe aici prin curte intr-o liniste rurala :), asa ca bebelina a fost curioasa de noile sunete si siluete ce se auzeau si intrezareau din carutz asa ca s-a cerut in brate.
Mami a fost dotata cu slingul asa ca purtatul in brate nu numai ca a fost spectaculos (nu am vazut pe nimeni cu sling/wrap in parc) dar si odihnitor.
Cum Thea a mancat de cate ori a dorit in aceasta plimbare, noi cei mari ne-am luat la plecare niste pizze la pachet.

Acasa ajunsi, am mai iesit o tura prin curte sa adormim copilul dornic de nazdravanii :).

Nu mai pot de nerabdare pentru zilele caldute de primavara/vara in care vom muta cartierul general in curte: acolo vom papa, ne vom juca si vom face nani...abia astept :)

Anamona, vad ca si voi ati avut o superba zi in familie.
Sa inteleg ca ti-au mai trecut inhibitiile in legatura cu alaptatul in public? Foarte bine, asa si trebuie!

Sa stii ca si eu astept cu nerabdare zilele calde, si exact ca tine ma gandesc ce bine ne vom distra toata ziua in curte. Tati ne-a promis o groapa cu nisip, o piscina gonflabila, o casuta din lemn pt. copii si un ansamblu de leagan+tobogan din lemn. Abia astept!

LE: Storcator de fructe, eu am unul de la Moulinex, mai mititel, dar nu sunt foarte multumita de el, ca ramane destula zeama in pulpa stoarsa; de curatat se curata usor. Daca vrei sa-ti cumperi ceva, iti recomand Braun - are o prietena de-a mea si e super; pulpa ramane foarte uscata dupa stoarcere.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Anunt de la bebe Mihnea:

Dau pojarel. Doritorii sa ii trimita PM lui mami.

Corrina, dar oreion nu aveti de dat, ca pe mine asta ma intereaseaza?
baiatul sa-i treaca repede! Oricum e o boala relativ usoara; eu am facut-o la 25 ani, asa ca e mai bine sa scape acum cat sunt mici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui preety

Fetelor spuneti-mi si mie cand amestecati mar ras cu cereale, cerealele le mai diluati cu apa / lapte, dupa caz????

Preety, mai intai prepari cerealele cu lapte sau apa, in consistenta dorita, iar apoi adaugi fructul. Daca ti se pare prea subtire, mai adaugi cateva masuri de cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Aoleu babymom75 nu avem si sper sa nici nu avem ever.(chiar ma gandeam la vaccinul acela care sa rezolve situatia)
luminita2008 multumim, la fel

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html" target="_blank">Semnati petitia pentru majorare stimulent crestere copil

Mergi la inceput

Nausica, mai da' ce haioasa e Ania!

Claudinna, la voi in curte a venit primavara ! Razvan e fericit in leaganul lui!

Lumi Ce fac hunii tai mici? Ma bucur ca ati scapat de raceala.

Fug sa pregatesc copiii de culcare. Pe mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75
Sa inteleg ca ti-au mai trecut inhibitiile in legatura cu alaptatul in public? Foarte bine, asa si trebuie!

Cand sunt cu sotzul inhibitziile dispar ca prin minune iar acum am alaptat-o din sling - am unul cu inel pe care l-am largit atunci cand asezat-o in pozitie de alaptat si mi-a folosit si ca protectie.
De data asta chiar m-am simtit bine - am vazut chiar priviri prietenoase, pline de admiratie pentru ce faceam :)

Cat despre storcator am o luna sa ma decid.....asa sunt eu intorc optiunile pe toate fetzele.
La pompa de alaptat mi-au trebuit 2 luni: cand ma decisesem intre Avent si Medela, a aparut optiunea cu Ameda.....in sfarsit merg pe Ameda, sper sa fie optiunea cea mai buna. O sa o cumpar saptamana asta ce vine.

Mergi la inceput