Buna!
Va rog sa ma ajutati cu niste informatii despre liceul Ion Barbu si liceul Stefan Odobleja. In curan ne vom muta pe Margeanului si trebuie sa imi mut copilul la o scoala din zona. Acum, baiatul meu este in clasa a IV-a la Sc.197 din Dr.Taberei. Din pacate, de la toamna va trebui sa mearga singur la scoala si distanta este prea mare (din Margeanului pana in Dr.Taberei). M-am gandit la una dintre aceste scoli (Ion Barbu sau Odoblejea) in ideea ca ar putea ramane in continuare la liceu. Nu stiu mare lucru despre aceste scoli si nu stiu pe care sa o aleg. Va rog sa ma ajutati cu niste informatii, pareri. Multumesc!
prietena mea are baiatul in cls a IV-a la Barbu la invatatoarea Mariana Spineanu. Nivelul clasei este mult peste medie, s-a lucrat exceptional la mate, bine la romana, engleza s.a.m.d.
eu la BAC am avut la acelasi centru Odobleja si Barbu si rezultatele la al doilea au fost net superioare. Personal as merge pe Barbu.
Citat: |
citat din mesajul lui angelique73 Buna! Va rog sa ma ajutati cu niste informatii despre liceul Ion Barbu si liceul Stefan Odobleja. In curan ne vom muta pe Margeanului si trebuie sa imi mut copilul la o scoala din zona. Acum, baiatul meu este in clasa a IV-a la Sc.197 din Dr.Taberei. Din pacate, de la toamna va trebui sa mearga singur la scoala si distanta este prea mare (din Margeanului pana in Dr.Taberei). M-am gandit la una dintre aceste scoli (Ion Barbu sau Odoblejea) in ideea ca ar putea ramane in continuare la liceu. Nu stiu mare lucru despre aceste scoli si nu stiu pe care sa o aleg. Va rog sa ma ajutati cu niste informatii, pareri. Multumesc! |