Pepenasi iulie-august 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Didi, cu placere! Nicholas nu pluteste pe apa , sta intr-un suport special pt. baie, care are ventuze ce se lipesc de fundul cazii si deci sta tintuit locului, dar nu aluneca din el in apa si se poate juca in voie, nu mai am frica ca-i aluneca funduletul in cada, fiindca si suportul are o baza pe care sta cu fundul. E foarte practic deocamdata, dar nu stiu pt. cat timp, ca el e tare neastamparat si azi din pozitia stat in fundulet numai ce l-am vazut in genunchi, intinzandu-se peste margine dupa alte jucarele ce pluteau pe apa, mai-mai sa ia o gura buna de apa. Deci, chiar daca sta in suport, copilul nu trebuie lasat nesupravegheat.
Diarux, nu l-am gasit decat pe C-Sale, cum zicea si Ooka. Uite-aici

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ruxule, acum am vazut "traducerile" la poze! Sunt sunt haioase tare! Parca unele se potrivesc mai bine decat titlurile "originale". Cred ca o sa te facem maestra si de... titluri la poze!
Biri, vazut pozele tale... moaaama ce soaaare si cald si frumos a fost in vacanta!!! Si io vreau! Ce bine sta Anthony in picioare! si ce le mai place apa la amandoi! Si ce-ti mai place tie berea! (Si mie, si mie! )
Fug la culcare! Noapte buna!!!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ATEBEULEEEEEEEEEE

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Noapte buna, vise placute si un somn linistit...sa va ajute dd sa nu va mai treziti pana dimineata..vise taica
Ruxy te pupam dulce si pe tn si pe Andreiuscu! Multam!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

MCOCA, eu nu vreau sa o intarc, si nici nu tin neaparat sa ii dau bibe.Dar vreau sa bea lapte din orice altceva decat de la san, fiindca trebuie sa ajung cat mai urgent la dentist, si inca nu am inlocuit o masa complet.Nu mai spun ca daca ii este foame f tare nu vrea nimic altceva decat san.Ea bea din canita cu cioc, bea din pahar normal, bea din sticla din aia cu mot, dar orice in afara de lapte.
ARIADNA, vazut filmuletul cu micuta umblatoare
BIRI, superbe poze si anthony e frumusel foc cu palarioara.Asa ce mi s-a facut dor de mare, abia astept sa vina vara!
IRISS, si eu tot in top cu 75 de kile la activMi-e groaza cand ma gandesc ca vine vara, dar recunosc spasita ca nici nu fac mare lucru ca sa remediez situatia.Acum spre exemplu balotez o ciocolata

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Noi de dimineata am plecat la Gradina Zoologica din Nyiregyhaza, e la vreo 100 km de la noi. A fost superb, cald, iar gradina in sine e dementiala. Cine are posibilitatea sa ajunga vreodata acolo, ar fi pacat sa o rateze. Uitati www.sostozoo.hu/index.php?lng=EN" target="_blank">aici situl lor, au si in engleza. Piticu era fascinat de animale, dar i-au placut in special girefele Suntem rupti, ne-am plimbat vreo 4 ore.
Cu furunculul parca e mai bine, ma mai doare f putin, a inceput sa se curete...sper sa treaca cat de repede ca m-am saturat deja.

Atb: e super suportul ala de baie, de cand l-am vazut ma tot gandesc unde n.... am vazut si eu, la ceva magazin, dar nici dede ceva nu-mi aduc aminte. Ma lasa si pe mine neuronii astia

Cu contabilitatea casei...eu nu am curajul sa ma apuc, desi tare bine ar fi pe criza asta, ca la ce tocatori suntem amandoi

Biri:vai mama, ai bagat o boala' n mine...concediu...sper si eu sa ajungem anul asta cu toate ca parca de banii aia mai bine m-as apuca de facut baile ca sunt super expirate si ma apuca depresia de cate ori intru...si totusi visez sa-l vad pe asta mic cu puturica'n nisip de cand eram gravi...vom vedea Si eu tot in Turcia m-as duce, nu e asa de scump, serviciile sunt impecabile, iar pana e asa de mic copilul nu o sa ma aventurez in concedii cu excursii si programe f incarcate. Un all inclusive intr-un loc linistit si frumos si atat.
Tare frumoasa familie sunteti si inca o data pepenasul!

Ariadna:ce scumpa e

Maine dimineata imi fac pruncusorul la pachet si-l expediez de dimineata la mama, sa mai recuperez putin, ca saptamana trecuta vai de sufletul meu a fost, iar dupa masa mergem cu niste prieteni sa-si i-a tv de aici din hu si nu l-as mai chinui iar pe drumuri. Of, cum o sa rezist o zi fara el nu stiu...mama bolnava ce sunt

Iriss: tin pumnii

O , de fapt un buchet de pentru comentariile la poze! Multumim si pentru aprecieri.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

MAITREYI , LA MULTI ANI!!!! SANATATE MULTA, REALIZARI , IMPLINIRI ALATURI DE ALEXANDRA SI SOT SI SA STAPANITI SANATOSI APARTAMENTUL!!!

Noi suntem bine, mai mult stam pe-afara..Mihaita creste pe zi ce trece , face salturi ca o broscuta iar de ieri a inceput sa zica "pa-pa" , "a-ma"!!!

fara exceptie pepenasii!!!

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

maitreiy

Thea Patricia de SunSmile

Irina de bobitamica

Andrei Gabriel de CristinnaP

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Maitreyi multi ani fericiti! sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetelor!
Am o problema cu Ioana, de ieri dimineata i-au aparut niste bubite rosii pe ceafa. Era la soacra-mea, si mi-a adus-o acasa aseara, si cand am dezbracat-o se inmultisera si erau si umflate si o mancau tare ca se scarpina mititica si cu cat se scarpina cu atat mai inflamate erau!Sa innebunesc si alta nu...m-am calmat, ca initia l ma panicasem, si am inceput sa evaluez problema, sa vad ce ar putea fi. Cu o zi inainte nu a papat nimic nou, deci nu cred ca e vreo alergie, plus ca ma gandesc ca daca era alergie apareau si pe burta, nu doar pe ceafa. Acelasi rationament in cazul vreunei boli de copilarie, nu se poate sa fie asa ceva pt ca nu seamana cu niciuna. Cu toate ca dr la telefon mai inainte mi-a zis ca e epidemie de varsat de vant! In fine, dupa 1 merg la dr, sper sa nu fie asa ceva, eu cred ca a piscat-o ceva, vreun purice, ca asa arata, dar sunt foarte multe, nici nu pot sa le numarO sa revin cu info dupa ce ma intorc de la dr.

La multi ani copilasilor nascuti intr-o zi de 16: Thea, Irina, Andrei Gabriel sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parintii vostri!

Maitreyi LA MULTI ANI!!!!!sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!!!

Vicky e bine ca Maya poate sa bea din cana, Ioana cu nici un chip nu reuseste nici macar din biberon sa bea stand in fund, ea poate sa bea numai culcata, altfel se ineaca, dar urat de tot.

Vad ca multi pepenasi au inceput sa pape mancarici, am sa incep si eu dar am o intrebare, dupa ce preparati papica nu o mai blenduiti? Ati inceput sa dati cu bucatele mai mari? Ioana daca gaseste vreo bucatica mai mare o tot plimba prin gura si nu inghite, si bag eu degetul sa o scot.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput