Sa-i tai parul inainte de 1 an?

Sa-i tai parul inainte de 1 an? | Autor: Flory_28

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flory_28 spune:

Buna ,
acum reusesc sa scriu si mesajul...mi-a dat peste mana baietelul meu de 5 luni, scuze

ce sa fac sa-i tai parul? i-au aparut in cap, pe partea din spate niste noduri, care cred eu daca se mai maresc o sa-l deranjeze cu siguranta. am inteles ca apar de la frecat si am mai auzit ca nu este bine sa-i tai parul pana la 1 n ca ii iei norocul.
copilasii vostrii au avut asa ceva? ce ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

decat sa-mi chinui copilul cu parul in ochi, i-am taiat bretonul . eu nu cred in asta. daca ar fi sa tin cont de toate superstitiile as ajunge sa traiesc in tundra si sa mananc radacini .

daca nu ai probleme cu superstitiile, taie-i copilului parul ! si piaptana-l ! da-i cu peria, ca nu strica !

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nu, n-avea noduri, ca i-l pieptanam frecvent cu peria speciala pentru bebelusi. Si da, am tuns-o inainte de un an, n-am avut probleme cu superstitiile.

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu mi-am tuns fetita de nshpe ori inainte sa implineasca 1 an, nu cred in nicio superstitie.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Eu pe baietel l-am tuns chiar inainte de un an. Nu a fost cazul mai devreme. Nasii au insistat sa taie ei primii asa ca i-am invitata casa cand era programat tunsul (frizerul mi-a venit si el acasa).
Fetita a fost mai pletoasa si tare asimetric, in fata parul lung, la spate periuta (se freca de perna si se rupea) asa ca pe la 6 luni a fost tunsa. Si de aceasta data nasii s-au prezentat la datorie. Eu le-am spus de la inceput ca nu sunt de acord sa imi chinui copii dar daca vor pot sa tunda ei prima suvita.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Da' cine spune ca nu o sa aiba copilul noroc daca nu-l tunzi??
Eu n-am fost tunsa...si nu prea-s norocoasa. Frate-miu...a fost tuns si e norocos (daca vrea ceva...ii pica aproape din cer...nu'sh cum se face).
Eu am ales sa o tund ca venea vara si ii cazuse parul de pe jumate de capshor iar pe jumate...ii faceam codite impletite. Am preferat sa fie tunsa frumos si sa ne plimbam cu capul gol toata vara. In toamna, la motz, a avut de unde sa-i taie.
Tu faci cum crezi ca este mai bine/sanatos pentru copilul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Flory poti sa stergi primul mesaj. Ai deasupra un cos de gunoi.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput