Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (170)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Buna gagici! Se pare ca avem o zi minunata azi! Petro am raspuns la leapsa. Vreau sa vad pozele cu codite mai indeaproape ![]() Ellis, vazut cataratoarea mica, fetita curajoasa. Nu stiu ce sa-ti zic despre lactate, si Eva la fel face, o perioada mananca cu mare placere ceva si spoi scuipa de parca zici ca e cah! De ex, ii placea cascavalul, apoi nu i-a mai placut, i-am facut sandwich la toaster si am mai pacalit-o cateva zile. Acum nu mai vrea nici d-ala. La fel cu branza, acum ii fac paste cu branza si se pare ca mananca. Multumesc pentru premii!Noi am beneficiat de un week-end prelungit cu tati, adica de vineri dupa-amiaza, lucru f rar, nu s-a mai intamplat de vreun an. Am fost la petrecerea finutei mele, Eva a fost incantata, nu neaparat de copii care erau mult mai mari decat ea cat de jucarii. Cristina, pun mai multe poze, cand imi vine stickul de la D80-ul fina-mii, mama-mama, super aparat, vad o invidie pe tine . Asa m-am jucat, ca am facut vreo suta de pozeadra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate jucarii cautam copii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
adra, pui pe ea de frumusete mica...
si ce eleganta eeeeeeee... nu-i asa ca a dat gata pe toata lumea?*********************************************************
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
multumim de aprecierile la adresa cocotatei!
Azi am inscris copilul la gradi, adica am incheiat contractul si am dat un avans pt luna sept. vizasem gradinita respectiva de mult si am zis sa nu pierdem locul...
ADRA
...si voi mai incerca si eu niste paste cu branza, poate o mai pacalesc...
eu sunt la serv si scriu in maaare graba, scuze!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui pussi bb Sa-ti zic parerea mea, in primul rand in Tm, din cate stiu eu, nu exista cresa privata acreditata/autorizata, sunt gradinite care primesc copii sub 3 ani nu crese - manacarea, sa aiba bucatarie proprie nu mancare comandata la firme de catering, - sa aiba personal calificat(asistenta si infirmiera) pt. varsta asta 2-3 ani - fara varianta nu va place mancarea, exista in frigider Danonino, branaza si altele.. va puteti servi - jucari adecvate varstei + activitati - grupa doar de copii intre 2 si 3 ani - nu ma deranjeaza ca sunt doar 3 persoane la 20 de copii, asa invata sa se descurce si singuri( imbracat, manacat, dezbracat, chiar olia daca nu reusesc eu sa o fac vorbesc de toate) ca doar aici trebuie eu sa ajung. In al cincilea rand nu vreau sa le introduc de mici intr-un mediu "de fite". E important sa cunoasca viata asa cum e ea cu bune si rele. |
Nici la noi nu exista cresa particulara,iar cea de stat la care am fost cand am vrut sa-l inscriu pe Robert nu mi-a placut.Asa ca am l-am lasat cu soacra,mai ales ca a si insistat mult pe acest aspect. La nici o gradinita nu l-am putut inscrie la 1 an si 9 luni.
Acum,cu Amira,cred ca va trebui sa-mi reconsider "placerea" fata de cresa,mai ales ca soacra a insistat pe acest aspect.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adra_bell spune:
Sa ma dau si eu cu parerea ca doar d-asta e forum.
Nu sunt de acord cu cresa, cred ca un copil creste cel mai bine langa mama lui si nevoile lui de socializare pana la 3-4 ani sunt destul de mici si pot fi satisfacute prin iesiri in parc sau vizite la alti copii mici. Argumente contra sunt multe, cel mai important e ala cu imbolnavirile dese care slabesc imunitatea, in cresele din Ro numarul de copii per ingrijitor este prea mare de unde atentia redusa acordata fiecarui copil. In plus exista prostul obicei de a pune copii in fata televizorului. Alta este situatia in tari din Occident unde exista sistemul acela cu "mama de zi", oa stfel de educatoare are in ingrijire 5-7 copii.
Sigur sunt cazuri cand nu ai incotro si trebuie sa duci copilul la cresa.
Alta opinie am despre gradinite, eu am fost la gradinita de la 3 ani, am amintiri frumoase, multe, si cateva urate, in special cand am stat la program prelungit. Aici nu exista gradi particulare, daca ar exista as opta pentru ele, pentru simplul motiv ca o educatoare are mai putini copii in grupa decat la cele de stat. In plus nu si-ar permite sa piarda un client, asa ca le mai poti atrage atentia cand nu iti convine ceva, pe cand la stat le doare in fund.
Cel mai bine ar fi ca dupa ce Eva implineste doi ani sa fie ingrijita de o bunica cat suntem la noi la munca, dar cum nu exista o astfel de bunica o sa incercam sa "cumparam" una. Mi-e mila si mi-e groaza sa dau copilul pe mana unei straine, dar asta e. Am luat in calcul si varianta cresa, dar tot avem nevoie de cineva care sa o ia de acolo, si apoi sa mai stea cateva ore cu ea. Sper numai sa gasesc pe cineva
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
CrisVa spune:
Buna fetelor,
Revin si eu cu intrebarea daca voi dati sirop de echinaceea la copilasi.
E un sirop luat de la plafar pt imunitate.Mai sunt fete care alapteaza printre voi? Ma intereseaza sa stiu daca ai vostri copii mamanca bine, a mea nu mai vrea deloc mancare, sunt disperata. Cred ca nu vrea sa mamance ca stie ca se bazeaza pe san. voi patiti la fel? Ma gandesc sa o intarc insa mai vreau sa astept vre-o 2 saptamani sa nu coincida cu dusul la cresa.
Pupici
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Vacanta
adaca spune:
eladea2005 multumim de invitatie. Esti tare draguta.

Buna fetelor sunt si eu mamica unui bulgaras Rares.
Iatapovestea mea.Sunt mama a 3 baieti.
Imi doream foarte mult sa am copii si nu ramaneam insarcinata. Am fost pe la nu stiu cati medici, am facut la tratamente, m-am operat si nimic.
In ianuarie 2004 am plecat in Ungaria sa fac FIV, dar prima data am facut 4 IA nereusite si apoi FIV-UL reusit cu gemenii Darius si Caius. Dupa 6 ani de asteptari si in urma scestei proceduri am devenit si eu MAMA.
Cand m-am casatorit cu sotul meu, el imi spunea ca el vrea trei copii, iar eu ii tot spuneam ca al treilea il faci cu alta nu cumine.
Si iata ca Bunul Dumnezeu l-a ascultat si in anul 2007 am ramas insarcinata(natural)si asa a venit pe lume Rares.
Multa lume m-a condamnat ca de ce mai fac un copil, nu am doi deja?
Cum puteam sa fac intrerupere de sarcina cand ani de zile eu m-am chinuit sa fac copii. Rares a fost un alt dar de la Dumnezeu.
Acum sunt implinita, intradevar sunt cea mai fericita mamica.
Pussi
pupici![]()
![]()
![]()
pentru mamica si fetite
http://adaca.piczo.com/adaca.piczo.com/adaca.piczo.com/adaca.piczo.com
AVEM NEVOIE SI SAPTAMANA ASTA DE VOTUL VOSTRU*** nu costa nimic
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
geo_ionita spune:
Crisva: noi mai papam inca tzatza, cu toate ca de ceva timp tot incerc sa ii bag si ei laptele praf si nu accepta. Partea nasoala este ca a fost bolnavioara, racita, muci, ne mai dau si maselele jos si este maraita...si i-am dat mai des sa suga, nu cum o faceam acum 2 saptamani numai la culcare, i-am mai dat si pe langa...asta pentru ca si ea mi-a refuzat mancarea, plus ca acum imi ridica tricoul si plange daca nu ii dau. Am zis ca ii mai alin durerea de masele, nu stiu daca am facut bine sau rau, dar asta e...Ii fac mereu si palte praf dar il refuza, poate sa manance doar 10 sau cel mult 20 ml., atat. Sa ne spui si noua cum ai reusit sa intarci copilutul.
Spuneati la un moment dat de o carioca care se umple cu apa si nu este toxica, dar nu mai stiu cum se numeste. Ca Bia mea a primit o tabla mai mare cu scaunel si ma gandeam sa ii iau ceva cu care sa scrie. CUM SE NUMESTE?
Georgiana,
mamica clopotelului
Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca
CrisVa spune:
| citat din mesajul lui geo_ionita Crisva: noi mai papam inca tzatza, cu toate ca de ceva timp tot incerc sa ii bag si ei laptele praf si nu accepta. Partea nasoala este ca a fost bolnavioara, racita, muci, ne mai dau si maselele jos si este maraita...si i-am dat mai des sa suga, nu cum o faceam acum 2 saptamani numai la culcare, i-am mai dat si pe langa...asta pentru ca si ea mi-a refuzat mancarea, plus ca acum imi ridica tricoul si plange daca nu ii dau. Am zis ca ii mai alin durerea de masele, nu stiu daca am facut bine sau rau, dar asta e...Ii fac mereu si palte praf dar il refuza, poate sa manance doar 10 sau cel mult 20 ml., atat. Sa ne spui si noua cum ai reusit sa intarci copilutul. Spuneati la un moment dat de o carioca care se umple cu apa si nu este toxica, dar nu mai stiu cum se numeste. Ca Bia mea a primit o tabla mai mare cu scaunel si ma gandeam sa ii iau ceva cu care sa scrie. CUM SE NUMESTE? Georgiana, mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca |
Buna
Multumesc pentru raspuns. Nici eu nu am intarcat-o inca, vreau sa o fac cam dupa 1 aprilie, sa nu cnincida cu mersul la cresa.
Eu incerc in zadar sa ii dau numai la culcare dupa masa sa mamance si seara, insa nu ma lasa, asa cum ziceai si tu e maraita si plange daca nu ii dau cand vrea ea.
Plus ca noaptea nu cred ca doarme 3 ore legate si se trezeste pt san.
Nu ma deranjeaza ca mamanca san, insa nu mai vrea deloc mancare.Aici ma doare pe mine. Mama si soacra=mea si prietene care au copii, mi-au spus ca e din cauza sanului ca isi lasa baza in el
Acu va intreb si pe voi ce parere aveti
O zi buna
Poze Vacanta
CrisVa spune:
| citat din mesajul lui geo_ionita Crisva: noi mai papam inca tzatza, cu toate ca de ceva timp tot incerc sa ii bag si ei laptele praf si nu accepta. Partea nasoala este ca a fost bolnavioara, racita, muci, ne mai dau si maselele jos si este maraita...si i-am dat mai des sa suga, nu cum o faceam acum 2 saptamani numai la culcare, i-am mai dat si pe langa...asta pentru ca si ea mi-a refuzat mancarea, plus ca acum imi ridica tricoul si plange daca nu ii dau. Am zis ca ii mai alin durerea de masele, nu stiu daca am facut bine sau rau, dar asta e...Ii fac mereu si palte praf dar il refuza, poate sa manance doar 10 sau cel mult 20 ml., atat. Sa ne spui si noua cum ai reusit sa intarci copilutul. Spuneati la un moment dat de o carioca care se umple cu apa si nu este toxica, dar nu mai stiu cum se numeste. Ca Bia mea a primit o tabla mai mare cu scaunel si ma gandeam sa ii iau ceva cu care sa scrie. CUM SE NUMESTE? Georgiana, mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca |
Si eu ii fac lapte praf, dimineata si seara si mamanca cam 30 de ml.
Azi i-am pus la pachet lapte praf sa il faca fetele la cresa si a baut cam 100 de ml ceea ce e ff mult fata de cat bea ea de obicei. Educatoarea imi zice ca mmanca acolo si felul 1 si felul 2, nu in cantitati mari dar e imp ca mamanca. Acasa in schimb nimic, tre sa ma plimb dupa ea cu lingurita, sa mancam in cada in baie...Offf m-am saturat, de ce nu mi=a dat si mie Dumnezeu un copil mancacios...Bine ca e sanatoasa!
Pupici
Poze Vacanta
adra_bell spune:
Cristina, mai sunt fete care alapteaza printre care si eu. Nu prea cred ca sanul este de vina, poate e schimbarea asta cu cresa. Iarasi, daca a fost bolnavioara e normal sa aiba apetitul scazut, ii trebuie timp sa-si revina, la noi dureaza o saptamana.
A mea are fixul asta cu mancatu singura, tocmai ce s-a balacit in niste mancarica iar acum se balaceste in ciorba de legume. Poate asa e si la voi, poate vrea sa fie un pic mai independenta, ai incercat sa-i pui mancare la dispozitie, sa vezi ce face?
Bine faci ca nu o intarci chiar acum, las-o sa se obisnuiasca cu cresa
Georgiana se numeste Aqua Doodle, eu am luat-o de la Miniblu, dar are Andreea un link unde sunt mai multe tipuri la preturi mult mai mici
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce