top cei mai buni invatatori
As vrea daca se poate sa facem si un top ai invatatorilor pe scoli si sectoare astfelincat sane putem orienta la inscrierea la scoala! OMUL SFINTESTE LOCUL!
Raspunsuri
claujro spune:
Copiii mei nu sunt inca la scoala, dar astept raspunsurile cu interes. In septembrie 2010 va merge si Matei in cls I.
Mara si Matei
grati.ela spune:
ar tb fixate niste criterii dupa care facem acest top.
inv. f. buna la Sc. 190: Victoria Gutu. acum are clasa a IV-a si in urmatorul ciclu (din toamna) ia clasa sportiva
inv. f. buna la I.Barbu: Mariana Spineanu (exceptionala la mate!) - are acum tot clasa a IV-a
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
petruta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela ar tb fixate niste criterii dupa care facem acest top. inv. f. buna la Sc. 190: Victoria Gutu. acum are clasa a IV-a si in urmatorul ciclu (din toamna) ia clasa sportiva inv. f. buna la I.Barbu: Mariana Spineanu (exceptionala la mate!) - are acum tot clasa a IV-a mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Multumesc
Petruta & bb Mihai

grati.ela spune:
clasa Ozanei a avut cele mai bune rez la concursurile scolare. Nu e nimic rau in a fi la clasa sportiva (sg dif e ca au 4 ore de sport/sapt). Invatatoarea este calda, apropiata de copii, le vorbeste frumos, nu tipa, nu-i bate, este delicata, isi face treaba la clasa fara a-i impovara pe copii in mod inutil cu suprateme, nu se pune problema ca trebuie sa-i duci cadouri pentru favoruri (noi facem cadouri decente de 8 martie, Craciun...pentru ziua doamnei Ozi i-a pregatit un album foto cu pozele ei scolaritza din clasa I pana acum - a iesit emotionant!). Eu ti-o recomand cu drag. Mai sunt inca doua invatatoare bine cotate ce au clasa a IV-a dar eu am avut recomandare pt doamna Gutzu de la educatoarea Ozanei care a fost inspectoare la prescolari (o superdoamna: Antonia Berescu)
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
petruta spune:
Asi fi vrut sa-l dau la clasa sportiva, stiam de d-na Gutu ca e o super-invatatoare, dar copilul meu nu e genul de copil care sa practice mai mult sport, si nici sa-i impun ceva daca nu-i place nu vreau. El are alte abilitati pe care incercam la sfatul educatoarei sa i le cultivam. Sper sa aiba parte de o doamna care sa fie cel putin la fel ca doamna invatatoare a Ozanei, pentru ca din descrierea ta ar fi fost ceea ce ne doream pentru Mihai si i s-ar fi potrivit.
Multumesc Grati.ela
.
Petruta & bb Mihai 
loryi1974 spune:
Fara anumite criterii clare nu stiu ce top iese.Si nu stiu in ce masura poti judeca un invatator doar din auzite,fara sa ai de a face cu el.
Eu am inscris-o si gata.Va spun peste cateva luni daca am facut bine sau nu ca nu am ales invatatorul dupa ce am auzit prin parc.
claujro spune:
Da, aprecierile sunt subiective. Ce e pe placul unui parinte/copil poate sa nu fie pe placul altuia... Delicata poveste...
Edit: eu o sa aleg o persoana tanara, care sa aiba neaparat Lic. Pedagogic la baza (colegiul si facultatea lasa de dorit in privinta formarii viitoarelor cadre didactice) si sa fie titulara scolii ca sa nu ma trezesc apoi ca in cls a II-a va veni altcineva.
Mara si Matei
Noa spune:
claujuro, de unde poti sa stii daca are Liceul Pedagogic? Ii ceri diploma?
Si eu as vrea o invatatoare tanara, dar nu chiar la prima serie, as vrea sa aiba in jur de 30 de ani. Offf, cate idealuri avem!
claujro spune:
NU ii ceri diploma dar atunci cand te interesezi poti intreba si ce studii are, nu-i asa? Si tot in jur de 30 de ani m-am gandit si eu...nici sa fie la prima serie dar nici la ultima.
Si neaparat sa fie genul de invatatoare care sa faca toate disciplinele: si sportul, muzica, desenul, abilitatile practice au rostul lor. Nu as vrea sa faca numai romana si mate intensiv...sunt si cazuri dintr-astea.
Mara si Matei
tora97 spune:
Scoala Iancului, sectorul 2 (in zona Foisorului de Foc) dna Adriana Borcan, acum a reluat un nou ciclu! a fost invatatoarea teodorei si credeti ma, am fost fooaarteee multumita de ea... un pedagog excelent desi este o invatatoare tinara (are vreo 40 de ani)
TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez