Lumea in gri
Raspunsuri - Pagina 22
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita "prima" e centrul, Lil. |
Da :) Amindoua sintem la "prima", in centru, tu cu fata la rosu, io cu fata la verde...cine are dreptate?? Griul??
conchita spune:
citat din mesajul lui Sabina Pai nu e vorba decat de emotie:) |
nush ce sa zic...nu e intotdeauna emotia prima. de exemplu, eu daca nu inteleg, nu ma pot linisti. si fara liniste, nu are loc comuniunea cu frumusetea care este. te duci la intalnirea cu arta ca la o intalnire de dragoste. in timpul preludiului, mintea/ratiunea si sufletul/dorinta lucreaza in acelasi timp una contra alteia. victoria e deschisa. pe mine ma excita ideile. inteleg ca ochii sunt gazda frumusetii, dar ochii primesc ordine de la creier. pana nu se produce un "evrika" micut si curbat acolosha, chiar daca numai in subconstient in prima instanta, ochiul nu intelege nimic, caci nu vede inca.
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lilanda
Da :) Amindoua sintem la "prima", in centru, tu cu fata la rosu, io cu fata la verde...cine are dreptate?? Griul?? "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
io zic ca suntem in cercuri diferite, iar asta face calatoria mai interesanta. dar putem face schimb, nu? orice, numa sa nu castige griul. :-)))
ladyJ spune:
citat din mesajul lui lilanda Conchita, i-ai dat intilnire lui Djei la prima, Alminteri si io percep organic arta!! "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
Asa, pana una alta io te rog sa vii cu porcu,mielu sau gaina
Djei..imi suna a DJ...deci faci misto de faptul ca nu-mi place muzica decat cu text?
PS noi sarim din intercity la Fetesti:-))
Sabina spune:
Conchi, la tine e emotie intelectuala bre:D, ca sa nu zic alt termen
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
conchita spune:
citat din mesajul lui qsar Nu rezonam. Si asta este un nou adevar-individual mai adevarat :D, care vine sa inlocuiasca adevarul-prezumtiv anterior. |
poate pentru ca nu aveti amintiri (timpuri) comune, btw de ce explica doamnele AB si Sabina atat de frumos...
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lilanda
Da :) Amindoua sintem la "prima", in centru, tu cu fata la rosu, io cu fata la verde...cine are dreptate?? Griul?? "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
Vasile are dreptate, ca le vede de sus.
Si pe Vasile il contrazice...nea Marin, care a combinat aiurea rosul cu verdele si nu i-a dat gri
Conchi, iarta-ma pentru off-scaparile astea
conchita spune:
citat din mesajul lui Sabina Conchi, la tine e emotie intelectuala bre:D, ca sa nu zic alt termen |
zoe, fii barbata si reveleaza-ne termenul cu pricina. :-))
conchita spune:
citat din mesajul lui ladyJ Conchi, iarta-ma pentru off-scaparile astea |
despre ce "scapari" vorbesti? topicul intreg e o scapare, de la intentie pana la finalizare.:-)) nu suntem la academie, ca altfel as fi coborat in vale la bolentin demult. stam si noi la un pahar de vorba ca doamnele cu ghergheful, vorba lu' Q. :-))
Sabina spune:
Lilanda, exact ai inteles, arta e confruntarea cu timpu la modu cel mai concret:)
Sa nu crezi ca la muzica nu dai timpu inapoi, se dilata, se comprima, se tot ce vrei tu.
E mult mai subtil ca in literatura....da e:))
ConchitO :))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.