Lumea in gri
Raspunsuri - Pagina 10
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilanda Presupunem ca desfiintam relativismul: nu conteaza care...cu ce-l inlocuim?? Cu obiectivism, cu subiectiviam, cu absolutism?? |
ba conteaza care relativism. tie cum ti se pare o lume in care Nimeni nu are dreptate, nici cea mai mica dreptate, din nici un punct de vedere? mie mi se pare un fel de ferma animalelor iar gara finala e dictatura, cu o masa abrutizata pana la negarea de sine.
inlocuim cu adevarul. care adevar? avem o viata inainte sa-l cautam si sa-l aflam. de ce ne-am pierde timpul negand si indoindu-ne ca exista? sau dandu-le altora in cap care cred ca au gasit o pietricica din el?
lilanda spune:
citat din mesajul lui lisaelisa Cum adica ? Ce legatura are interventia mea cu stelutele subiectului ? |
Doar cu stelutele mele pentru subiectul asta, sa fie clar!! Pur si simplu ai mutat centrul de greutate al discutiei...si nu-i vina ta :)
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lilanda
Doar cu stelutele mele pentru subiectul asta, sa fie clar!! Pur si simplu ai mutat centrul de greutate al discutiei...si nu-i vina ta :) |
Am inteles. Io sunt prea grea de cap pt un subiect atat de subtil...
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
lilanda spune:
citat din mesajul lui conchita ba conteaza care relativism. tie cum ti se pare o lume in care Nimeni nu are dreptate, nici cea mai mica dreptate, din nici un punct de vedere? mie mi se pare un fel de ferma animalelor iar gara finala e dictatura, cu o masa abrutizata pana la negarea de sine. |
Buuun, deci conteaza despre ce fel de relativism vorbim. Despre cel estetic?? Parca nu, fiindca tocmai ce fu respinsa viziunea lui q despre culori. Despre cel moral? Despre cel cultural? Despre cel cognitiv?
Cit despre Orwell, ce a adus in schimb??
inlocuim cu adevarul. care adevar? |
Ce e Adevarul??
lilanda spune:
citat din mesajul lui lisaelisa Am inteles. Io sunt prea grea de cap pt un subiect atat de subtil... |
Asta e adevarul tau??
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lilanda
Asta e adevarul tau?? |
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
conchita spune:
citat din mesajul lui lilanda Buuun, deci conteaza despre ce fel de relativism vorbim. Despre cel estetic?? Parca nu, fiindca tocmai ce fu respinsa viziunea lui q despre culori. Despre cel moral? Despre cel cultural? Despre cel cognitiv? Cit despre Orwell, ce a adus in schimb?? Ce e Adevarul?? |
cine a respins viziunea lui q despre culori? am inceput cu viziunea mea despre culori, LadyJ cu a ei, Grace idem, Q...toata lumea a dansat in hora perspectivelor. a iesit un jamsession pe panza care reprezinta adevarurile tuturor, deci adevarul.
adevarul e suma si esenta perspectivelor. este mereu in centrul cercului pe care ne invartim, unii cu spatele negandu-i existenta si relativizand totul, altii mai intr-o...nu gasesc cuvantul...nici hais, nici cea...altii privindu-l in ochi. astia, ultimii, sunt genialii cu acces la linia directa cu...(inlocuiti voi, dupa adevarurile partiale).
Orwell e artist, se aduce pe el insusi.
adevarul meu e dreptul la certitudini.
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui lilanda lisaelisa, m-am razgindit; cred ca ai dreptate!! :) "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
Imi pare rau ca nu ti-au placut emoticonurile pe care ti le-am trimis.
Dar cand spui ca nu-i vina mea ca am mutat centrul de greutate al discutiei, ce sa fac, sa ma supar !
lisaelisa
mami de ingeras dragalas