Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(92)
Raspunsuri - Pagina 16
Galushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Am si eu niste nelamuriri, poate cele care sunt mame pt. a doua, a treia oara, ma pot edifica: totusi cum e cu alaptatul, e adevarat ca Mosh Craciun cu shtampila (ciclonul) nu vine cat timp alaptezi sau e o legenda? Sau depinde de la persoana la persoana? Si daca alaptezi 2 ani, 2 ani nu vine Moshu'? Si daca nu vine Moshu, poti ramane gravida?! Ca parca erau fete gravide care inca alaptau primul copil...Intreb si eu asa prosteste, ca eu anticonceptionale n-am luat veci pururi si nici nu am de gand, am eu un fix al meu ca bag oricum destule chestii nocive in mine...dar nici n-as vrea sa ma bazez pe mitul cu alaptatul si sa ma trezesc ca trebuie sa ma inscriu la o noua odisee |
Ilinica, la mine a venit ciclonu dupa fun an jumate de la nastere. Cred, din ce am adunat de pe net, ca sparla e sa dormi cu bebele in pat si sa il alaptezi la cerere daca vrei sa nu vina moshu cat mai mult. Am alaptat pana la 2 ani si 3 luni, ne-am intarcat finca mami a ramas gravida. Oricum ar fi urmat curand.
Acu io am si ovare polichistice, care dau si ele nitzica infertilitate...
Se zice ca ar exista un procent mic la care are loc ovulatia si fara sa vina moshu, experienta dovedeste cine face parte din procentu asta
Pup fata!
Raaluca spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR!
LYSBETH, servetele umede pentru igiena intima la ce ti-au trebuit? Eu stiu ca nu ai voie sa pui nimic in afara de betadina si mai stiu eu ce dezinfectante cu care te curata ei (si la nasterea normala si la cezariana). Auzisem si de oximed sparay care se foloseste mai ales dupa nasterea normala.
Daca te referi la faptul ca te poti sterge pe fata, la axila, picioare...si mai stiu eu unde cu servetele umede atunci cred ca poti sa folosesti si din alea de bebe cu mai putine chimicale.
SIMINA am visat noaptea trecuta o cana pe care scria Simina si cand m-am uitat in ea avea un sambure de lamaie (asta m-a amuzat teribil... auzi, de lamaie, pai de unde eram asa de sigura??? Cred ca mi se trage de la faptul aseara tati a mancat peste si a stors lamaie deasupra)
Curios cum se mai combina diverse chestii in mintea noastra atunci cand dormim...
Ma bucur ca esti bine
O zi frumoasa pentru toata lumea!
37+ Lena
rivali spune:
fetelor ieri am avut o adevarata zi de 13.
Am fost la eco si se pare ca idiotii mei de anticorpi au ajuns la bebe. Are splina usor marita. PSV(parca asa) este bun nu arata ca ar avea anemie dar... Trebuie sa fac ecografii din 2 in 2 zile sa urmaresc splina. Asa ca luni mai merg la un ecograf apoi marti la o monitorizare la spital si alte analize si in caz ca se agraveaza ma si opreste sa ma opereze. Medicul ar vrea sa pot sta pana spre sfarsitul sapt sau inceputul sapt viitoare pt ca bebe este mai mic cu 5 zile (asa a fost de la inceput)
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 37+
inapreda spune:
'Mneata fetele.
Scuze pentru absenta de ieri dar a fost motivata ca m-am sarbatorit toata ziua ceea ce o sa fac si azi
Multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat.
Acum am intrat doar ca sa ii urez Sashei LA MULTI ANI, un bebe sanatos care sa- i completeze familia si asa perfecta! Sasha sa ai o zi minunata, alaturi de toti cei care te iubesc.
Va pe toate si ne "auzim" diseara sau miine.
Aaaa, si speciali pentru Luana si mamica ei si pt. Simina, mosica noastra curajoasa.
Gina 36+
Da DD sa termin cu bine si aceasta saptamina!
bebe Ian Alexandru
Poze
AMR
danonique spune:
SHASA
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
LUANA felicitari!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
citat din mesajul lui simina_kin VVVVVAAAIII de-o jum de ora ma chinui sa deschid forumul.....merge ca drak Am fost la nenea doc , si-am vazut mazarica, adik un punct negru de 2mm. A zis saracu ca-s nebuna ca am ajuns la el prea rpd , da cel putin mi-a confirmat sarcina, ca eu asta si vroiam...sa-mi conf si sa zica ca-i intruterina.Pe langa acidul folic care-l iau de 3 luni mi-a mai dat si utrogestan. Ne mai vedem in sapt 13 pana atunci...Dumnezeu cu noi!! Am iesit de acolo topain de fericire 4+ |
poze albert
simina_kin spune:
citat din mesajul lui rivali fetelor ieri am avut o adevarata zi de 13. Am fost la eco si se pare ca idiotii mei de anticorpi au ajuns la bebe. Are splina usor marita. PSV(parca asa) este bun nu arata ca ar avea anemie dar... Trebuie sa fac ecografii din 2 in 2 zile sa urmaresc splina. Asa ca luni mai merg la un ecograf apoi marti la o monitorizare la spital si alte analize si in caz ca se agraveaza ma si opreste sa ma opereze. Medicul ar vrea sa pot sta pana spre sfarsitul sapt sau inceputul sapt viitoare pt ca bebe este mai mic cu 5 zile (asa a fost de la inceput) Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 37+ |
O SA FIE BINE!!! CURAJ!!!
4+
Mariana
danonique spune:
citat din mesajul lui florinela79 Petra, ma bucur sa auzim de bine...sa-ti traiasca gogosica mica..este numai bun de pupacit si smotocit . Poate te ajuta pompa la sanul cu mamelon obilical???....zic si eu... Maine la 8.05 ma duc la medic sa ma vada...si in functie de asta imi zice dac ramane 16 ca data de cezariana sau mai amanam,....din cauza de viroza asta, ca m-a bagat intr-o depresie si o stare de nu mai pottt. Respiratia ca respiratia, dar am crize de stranut..si usor tuse...si operata nu stiu daca imi fac tocmai bine..Doamne ajuta..ca simt ca nu mai scap de raceala asta groznic ma simt...si-mi este si frica sa nu pateasca bebe ceva. 39 Florinela |
poze albert