Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(92)
Raspunsuri - Pagina 14
anca_nicolae spune:
Chatonel,
frica de epidurala o aveam din start, din cele 2 motive: medical pt mine si lenevire pt bb. Medicul, DIN CONTRA, mi-a bagat frica legata de posibilitatea ca el sa hotarasca sa imi puna epidurala peste voia mea.... ASTA m-a pus pe ganduri... asa ca, ce o sa ma fac eu cand va trebui sa NU IMI TIN resiratia [asa cum "docta" am mai explicat aici pe forum] si, IN ACELASI TIMP, sa tac malc, eventual sa si zambesc languros [si senzual, ca v-am spus ce frumusel e medicul meu!!!] pt a nu-l impinge pe medic spre grija+epidurala...
Off, si cand ma mai gandesc si cat de expresiva la fata mi s-a spus ca sunt [in sensul ca as fi avut talent de actrita], cum sa-l mai pacalesc pe medic ca am dureri suportabile si sa uite de epidurala???
Cred ca stiu: frate, treaba ta, eu nu dau nici un ban pe trusa aia! Poate asa o renunta sa iasa in faliment:))
Ee, eu sper sa colaboram bine si de data asta, poate in prezent e mai cotropit de multe paciente ce VOR epidurala, si a vorbit din reflex... dar il fac eu sa vorbeasca CUSTOMIZAT pt mine!
Pup.
32+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani, Inapreda!
Felicitari noilor mamici, nici nu mai nominalizez, ca deja-s asa de multe ca ma pierd, mi-e frica sa nu las pe cineva pe dinafara...Asa mi se pare de palpitant si ciudat in acelasi timp cum se trece granitza, de la gravidoasa la mamica...Adica intr-o zi stai pe forum si "barfesti" cu celelalte gravide si a doua zi- pac- apare anuntz ca ai nascut. Eu ma uit asa, cu sfiala si veneratie la mamici (din ce in e mai multe!), mi se pare ca au intrat intr-o alta dimensiune, intr-o zona inca neaccesibila noua burtoaselor...Le-as ruga sa urmeze exemplul lui Leeloo si al Petrei (si al altora, dar astea-s exemple mai recente) si sa posteze poze cu bebeii la albumul lor de pe picassa, ca e mai greu sa cauti dupa linkuri in postari mai vechi daca le-ai ratat atunci...plus ca e mai usor astfel sa asociezi mutritza bebeului cu mama.
Eu stiam ca Ayla e o frumoasa ca am retinut de cand a postat niste poze cu ea, mai demult...dar nu erau asa stralucitoare ca astea! O noua frumusetze la odisee, eu nu stiu cum sunt fetele de la celelalte "ödisei" dar cred ca am avea cu ce sa ne mandrim in cazul unui concurs de Miss. De bebei ce sa mai spun...
Am si eu niste nelamuriri, poate cele care sunt mame pt. a doua, a treia oara, ma pot edifica: totusi cum e cu alaptatul, e adevarat ca Mosh Craciun cu shtampila (ciclonul) nu vine cat timp alaptezi sau e o legenda? Sau depinde de la persoana la persoana? Si daca alaptezi 2 ani, 2 ani nu vine Moshu'? Si daca nu vine Moshu, poti ramane gravida?! Ca parca erau fete gravide care inca alaptau primul copil...Intreb si eu asa prosteste, ca eu anticonceptionale n-am luat veci pururi si nici nu am de gand, am eu un fix al meu ca bag oricum destule chestii nocive in mine...dar nici n-as vrea sa ma bazez pe mitul cu alaptatul si sa ma trezesc ca trebuie sa ma inscriu la o noua odisee
34Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
anca_nicolae spune:
Ilinca M,
alaptarea nu are f mare legatura cu CM, il poate un pic influenta, dar nu e o relatie demonstrata si stricta. Stiu personal caz de sarcina dupa 3 luni de la nastere, in plina alaptare. Eu stiu ca CM re-vine DOAR in functie de persoana, de re-normalizarea ovarelor de a produce ovule. Chestia cu "nu vine si nu ramai gravi cat alaptezi" este din popor, nu te baza pe ea :)
Gata, acu chiar plec si eu acasa de la serv...
32+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani
Ayla21 spune:
Ilinca Chatonel si altele fete, multumesc!
Ilinca, aici http://ghiocei09.blogspot.com/
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate
chatonel spune:
anca, sigur ca e si pb cu ajunsul "drogului" la BB, la peridurala si e nasol la nastere daca tu nu mai simti, BB nu mai reactioneaza nici el... se ajunge la forceps sau mai rau...
ilinca, alaptatul nu e anticonceptional, balonasele da, in schimb!
Fille du Sud 38 cu Dragonbella
J- 14
Toulouse, la ville rose
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Ilinca Chatonel si altele fete, multumesc! Ilinca, aici http://ghiocei09.blogspot.com/ _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart So small, so sweet, so soon God, please take care of my soul mate |
Ayla, super blogul!!!!!!
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
ana_micu83 spune:
Salutare fetelor,
Eu sunt Ana-Maria, viitoare mamica de iunie...si am o mare rugaminte la voi...cum pot intra in posesia pozutelor cu Leeloo si micutul Tudor? Cristina (Leeloo21), este o mamica cu care noi ne-am conversat la capitolul"nasterea in apa"..din pacate nu a mai nascut in apa pt ca bebe (cum stiti si voi)a avut "esarfa la gat"..taticul a intrat doar la voi sa va dea pozute si sa va dea info despre cei doi frumosi..si noua nu...
Prin urmare, in numele tuturor mamicilor si burticilor de acolo vrem si noi pozutele cu Leeloo!
Va multumim anticipat!
de la noi si nasteri usoare! Eu deocamdata fac galerie ...
Mami Ana-Maria, tati Valentin si 25+ ... Razvan Andrei !
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raaluca SHASA, ma bucur ca e iesit bine la eco. Stai linistita ca bebe e mai mare. De fapt bebelusii mai mari se descurca mai bine dupa nastere. La mine este invers, oscioarele se incadreaza in DPN dar la greutate e cu o saptamana mai mic. Din cele de mai sus putem concluziona ca se v-a naste chiar dupa DPN. Nu e chiar asa, colul este scurtat si sters de prin saptamana 34 si bebele e angajat. La nastere trebuie sa luam in considerare toti factorii... Daca e asa maricel poate ca face o "instructie" cu colul si il convinge sa iasa inainte de saptamana 42. Orice ar fi iti tin pumnii![ pup] 37+ Lena |
Multumesc RAALUCA. Sincera sa fiu nu imi fac griji atata timp cat bebe se dezvolta si poate respira singur la nastere. Ca este mai mare sau mai mic....sanatos sa fie. Eu nu m-am ingrijorat cu nici unul dintre ei. Am mers pe mana dr. meu in care am mare incredere. Daca el a spus ca este bine eu l-am crezut. Si atat. Nu are rost sa imi fac griji inutile...
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 36+
shasa spune:
DANONIQUE multumesc!!!!! Sunt tare fericita ca este maricel dar mai ales ca este sanatos, toate sunt la locul lor. Pacat ca nu ne-a aratat si fatuca este tare rusinos......
shasa spune:
ARIS chiar ii spuneam sotului meu dimineata ca noi astea mai inalte se pare ca avem colul la fel de lung pe cat suntem si noi de lungi. Retinusem eu ca si tu ai colul la vreo 35 mm parca si stiu ca si tu ai pe undeva pe la 1.75 inaltime. Hai ca poate tu ai mai mult noroc si nu va sta pana la 42 saptamani. Eu iti urez bafta