Condica Salajencelor [86]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Noapte buna Oti!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io tocmai m-am uitat la filmul www.imdb.com/title/tt0369441/" target="_blank">asta, am ras de m-am prapadit. Ma duc sa termin cartea ce o am pe suedeza pentru scoala, ca mai am cateva pagini si apoi la nani....maine am o zi grea: laborator si apoi test la suedeza.

si somn usor la toata lumea.

Diana, spor la munca!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

o saptamana excelenta tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna dimineata! Poftiti la o cafea aburinda!

Mergi la inceput

Multumesc de cafea Oti!
Mihaela, mult succes azi la test!
Olim, cam scurta esti! Mai scrie-ne despre nazdravaniile lui Alex, sunt sigura ca face cate ceva..
Giulia, pe unde esti?
Maria?
Adriana, spor la munca. Sper sa nu ai o zi foarte aglomerata si sa te readaptezi usor la program.
Noi ne-am trezit pe la 7 jumate, incet incet trebuie sa ne adaptam si noi la programul de trezit dimineata. Mai avem 2 saptamani si intram in focuri. Si vreau macar problema cu somnul sa o rezolvam, adica sa fie obisnuit sa se trezeasca la 6 jumate, sa nu fie si asta un chin pentru el.
Stefan si-a revenit cu burtica, inca nu a facut kk, dar poc-poc-poc face la greu
Acu mi-am pus si haine la spalat, ma apuc sa lucru in continuare, am terminat aseara capitolul 8 si m-am apucat de capitolul 9. Azi vreau sa ma duc si sa imi platesc gazul si pana la directia muncii, sa vad cum tre sa procedez, ce alte acte tre sa depun, pe langa copii dupa actele de identitate, nastere si casatorie. No, ii mai complicat, ca normal se depune pana in 15 zile dupa inceperea muncii, si dse duce copie dupa cererea facuta catre angajator pt reluarea activitatii, si de suspendare a CIC. Da eu de unde sa ii aduc, de la fostul angajator sau de la noul? Si ce tre sa fac la vechiul job? Imi depun cerere de revenire in activitate si apoi imi pun demisie cu 31 martie? Si de la noul job duc adeverinta cu inceperea activitatii de la 1 aprilie? No, ii mai complicat, sper sa ma lamureasca de la directia muncii.
Amu va las, ma tot bate stefan al cap, sa vad ce vrea.

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mneata si di la mine!
Inca incerc sa fac ochi ca-s cam adormita, greu, tare greu luni dimineata.Ma duc sa-mi platesc RCA la masina ca mi-a expirat si e bai mare.
Va doresc o saptamana usoara si pup toata gashca!

Mergi la inceput

Eu ma duc in oras. Sper sa nu fie frig afara. Mai vorbim!

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mai este?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mergi la inceput

O tu ce ma enerveaza...la directia muncii am facut doar o cerere de suspendare a platii, cica acolo doar atat trebuie...acum am sunat la medicul de familie, sa imi dea trimitere pt analize, sa ii fac la stefan pt cresa. Si o zis ca nu pot da trimitere pt cresa, ca trebuie sa le facem noi pe bani. Dar sa ii fac doar scaunul si urina pt Stefan, ca restul le trece ea. Nu stiti pe nimeni care sa imi treaca numai asa fara sa mai fac si eu si Auras analize? Ca al meu nici nu are timp, si are si o oroare de ace. acu lui Stefan ii fac, ca e bine din cand in cand cate o analiza.

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput