Condica Salajencelor [86]
Raspunsuri - Pagina 4
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piticutz Bia, asta e doar pentru libere simbata ce incep eu de miine(in fiecare simbata).Intr-adevar, doar de miine incep, dar sa dau libere, nu aici unde am fost ieri la interviu.N-am specificat eu, sorry. De sunat inca nu au sunat cu raspunsul astia de peste drum, inca tot astept. Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss |
cami, e un inceput si datu asta de libere.abia astept sa chefuim ptr jobul tau.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
piticutz spune:

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Mie mi s-a uscat gatul de cat am cantat si am facut si febra musculara de la batut usor fundicul.Pe cand cred ca a adormit casca niste ochi maaari de imi vine sa il mananc. |

auzi ,da fa bine si te inregistreaza pe un Cd si apoi pune-l sa mearga non stop
e bb alex.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui piticutz Oti, fa karaoke.Fa-ti rost de dvd-uri si apuca-te de cintat dupa model.Cine stie ce-i fi cintat si nu i-o placut.Sau poate are ureche muzicala si tu nu stii Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss |
are ureche muzicala da si voce.io l-am auzit
.si cat e de mic fredoneaza o melodie.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
mihaela_s spune:
fetele, pe scurt...ca azi a fost vineri 13 si desi nu am nici in clin nici in maneca cu data asta, am avut un eveniment neplacut la laborator...am reusit sa dau pe mine un stativ cu 5 eprubete cu ser uman. O greseala fara sa stiu...probabil ca cineva mi-o fi zis la inceputuri(azi am fost pe o sectie nou-noutza) si am folosit la o operatie de scos dopurile de pe eprubete, un stativ care nu era ok pentru aparat, mi s-a blocat si eu in loc sa chem pe cineva, am incercat sa deblochez aparatul(am mai umblat la el, nu era prima data) si mi-a aruncat stativul pe masa si serul din eprubete a curs pe mine...eu m-am speriat, am ramas putin socata...a sarit repede tipul care era cu mine si o alta tipa, m-au trimis sa ma spal si sa ma schimb, ei s-au ocupat de ser si au recuperat ce au putut din eprubete....in schimb au fost asa de dragutzi, tipa mi-a zis sa nu fiu necajita(prima intrebare cand m-am intors a fost daca trebuie sa vina iar pacientii sa dea sange) ca ei i-a cazut un stativ pe jos. Cica tipul cu care lucram era de vina, ca el nu m-a prelucrat
, oricum el si-a scos camasa...ca pe numele lui mergeau analizele(eu nu am cod si nimic in computer pentru ca nu sunt angajata) si la o singura analiza nu a ajuns serul...a scris medicului ca a fost un accident neasteptat si din pacate serul nu a ajuns...asta e.
Dar mai tarziu am primit un mesaj pe email de pe colegi. ro, unde ma contacta o fosta colega de liceu si apoi facultate(am stat in acelasi camin, dar ea a fost la alta sectie, la profesori de chimie/fizica) pe care n-am vazut-o de 15 ani si nu stiam absolut nimic de ea si nici ea de mine...tare mult m-am bucurat.
Oti, cred ca e asa scumpic Alex! 
Cami, bafta multa! Si eu astept sa dai de baut! 
adriana cum esti? Sper din suflet ca mai bine, ce a zis medicul...ooof ce greu trebuie sa-ti fie. te pup cu drag, intra si da-ne vesti! 
Bia, io am venit cu raportul, da' tu cand ne spui cum ai petrecut? hai ca io vreau sa stiu cine a papat tzighi de pe tort.
Diana, cum e Stefan? 
olim, tu ce mai faci? Hai ca io mi-am revenit, e randul tau! 
giulia, elvira, ioana...mai e cineva? 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
'neata!!!!!!!!

ptr toata gasca.
mihaela, neplacuta experienta ai avut
.da sper ca nu te-a afectat prea mult.oricine muneceste,grseste.se poate intampla oricui.da,desi cum te cunosc sunt sigura ca te-a marcat si esti suparata inca.hai sa te tzuce
blonda cafengista si fumoacioasa
.
fetele-s bine?
mno, tigara fu mancata de fecioru mami
.adica de matei
.am petrecut linistit si modes in familie.cu feciorii mei acasa si cu parintii mei pe webcam.da ma organizez acum si-mi scot prietenele la un cafeie ,o tigara si-o barfa
.
is in zonaaaaaaaaaaaaaaaaaa
va astept la o povesteeeeeeeeee
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
dianaiulie2009 spune:
Cafelutza e servita !
Mihaela, mersi de intrebare , sunt mai bine. Inca tot infundata la nas, mai am secretii , dar totul merge inspre bine. Ma rog la DD sa nu mai "prind" si alte boli k deja is satula. Ma bucur ca s-a rezolvat incidentul cu bine, intr-un final 
Noi azi ii vom tine ziua cu prietenii lui Andreea la o pizzerie. Maine vin bunicii pe la noi. De luni voi merge la munca asa k nu voi mai intra numai seara, cateodata, pentru k sunt convinsa ca o sa-mi fie greu dupa 1 luna de zacut la pat sa ma acomodez cu stresul si munca . Asta e... vorba lui Bia, DD ne pune la incercare si trebuie sa-i demonstram ca suntem puternici si putem trece peste toate.
Va pup si va doresc un week-end minunat !
dianalaura spune:
Multam de cafea! Adriana, nu-i probleme ca is 2 cafele, la cat is inca de buimaca..merg si 3!
Eu n--am mai intrat ieri ca a venit fina-mea (vara-mea) la mine pe la 12 si ceva, abia apucasem sa spal niste haine si sa dau cu aspiratorul, apoi am facut nite cartofi prajiti sa halim ceva si ne-am apucat de lucru. Adica de tortulit. Si am bagat 2 blaturi, crema pt diplomat, crema de fructe ideea lui Oti, asamblat torturile...si intre toate astea culcat copil, intins haine, spalat vase si proba la rochie de mireasa (asta a fost partea vara-mii
)Si uite asa s-a facut ora 7 si am plecat la onomastica la un copil de 4 ani si la taticul lui. Si aseara am venit pe la 11 si ceva, am culcat copilu si m-am apucat de primul tort. Adica asamblat, frecat un cu zahar, facut pasta, pus pasta pe tort...si m-a apucat ora 3 fara, si am zis pas. Las finisajele pe azi. Da nu putui sa adorm cu una cu doua, asa ca la ora 8 cand s-a trezit puiu mic, eu eram chiauna de somn. acum am baut o cafea si mi-am revenit nitel.
Acu ma duc sa ma apuc de terminat finisajele la primul tort si sa ma apuc de cioplit si decorat tortul nr 2, care e pt maine.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
dianalaura spune:
Adriana, sper ca de data asta sa reusesti si tu sa te vindeci de toate bolile,ca ai patimit ceva in ultima vreme. 
Bia, Matei vrea sa o imite pe mami cu tigara?
Oti, si Stefan in ultima vreme cand vreau a ii cant da din mana, ca nu ii place..
Mihaela, nu te mai stresa, se mai intampla...si vezi ca pana la urma ziua s-a incheiat cu bine...
Cami, spor la job!
Olim, cum ii Alex?
Giulia, mai spune si tu ceva pe aici...
Ioama, eu cred ca tu esti suparata pe mine! De cand am revenit eu aici pe forum tu nu ai mai scris nika 
Maria!!! Ce mai face printesa?!
Stefan e bine, are cucuie, vanatai..dar face parte din farmecul varstei...daca el nu stie sa mearga, numai sa alerge..mai tot timpul gaseste cate un colt de ceva sa dea cu capul in el, sau se mai impiedica de ceva si cade lat pe jos...
stiti ce a mancat ficioru'meu pe post de mic dejun?! O felie de tort! Am pus pe o farfurie aseara resturi, cum am sculptat tortul, si de ala a vrut sa manance puiu in dimineata asta. Da' nu ma mir, ca si tata'sau a mancat aproape o farfurie de resturi ![]()
Va las, timpul zboara si dupa-amiaza mergem la sarbatorit si eu nu am terminat inca torturile. ![]()
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi