Condica Salajencelor [86]

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Va multumesc ca mi-ati tinut pumnii, s-a vazut!

Inca nu stiu chiar 100% raspunsul, dar cam 90% e ca in curind o sa incep lucrul.
Tare is bucuroasa, nici nu imi vine sa cred.Dimineata cind m-am trezit nici nu ma gindeam ca in dupa amiaza asta o sa fiu deja cu interviul terminat si cu asa perspectiva.Doar pe la 9,30 am sunat sa vad cind ma programeaza si la 1 si 15 am avut interviul.Cum se schimba toate, si in ce viteza!...
Mai am de facut criminal background check (merg miine), apoi am de dat examenul de stat pentru license(probabil cam in 2-3 saptamini de-acuma)...

Hm!Job peste drum de casa !

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'mneata. Poftiti la cafeluta!Cami, de unde sa incep? Las felicitarile, florile si pupicii pe cand dai de baut Aici a nins insa se topeste toata. Am fost cu Andrei afara la o sedinta foto, sa ii trimit soramii niste poze ca nu ii vine a crede ca ninge. Mi-o trimis niste poze calduroase amu i-s datoare cu unele friguroase si va doresc o zi buna.peseu: Diana, cand ai facut triunghiurile Dorei ai lasat blatul in tava sau l-ai scos? Am avut ieri o experienta traumatizanta cu el, fapt ce s-a soldat cu halirea lui integrala de catre famelion. Andrei cica: asta e prajitura razboiul stelelor! Ca arata ca si dupa razboi. Am vrut sa o scot din tava si mi s-a rupt toata. Sincer mie mi s-a parut tare grasa, si nici gustul nu e pe placul meu.Alor mei le-a placut, Andrei a comentat: urat da bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza ... pentru cine o fi ... iar am avut o noapte alba , adica de nesomn. Am fost ieri la un consult la orl si a zis dr. ca nu e sinuzita ca nu sunt acele semne si punctele care ar trebui sa ma doara nu ma dor. Mi-a dat nurofen forte si spray nazal biorinil. Acum am alte zoale ... mi s-a infundat urechea stanga si a inceput pe la 1 azi-noapte sa ma doare de nu mai stiam ce sa pun pe ea. Am pus o perna ( mersi Cami de link , dar nu am vazut la noi asa ceva, in schimb am incalzit o pernita mica pe calorifer si am tinut-o pe ureche ), mi-am pus biter suedez pe vata, apoi otocalm, apoi betabioptal ... acum parca nu mai doare asa tare, dar tot infundata is. Faza nasoala e ca dr. numai de la ora 15 are program si tare mie ca a fi plin de lume

Cami, felicitari pentru interviu. Asteptam rezultatul final care sper sa fie unul pozitiv pentru tine.

Oti, nu indraznesc sa pun apa cu sare k mai am si vinisoarele alea rupte si mie frica ca m-a ustura de n-oi mai sti de mine. In schimb ma tamponez cu biter si mi s-au oprit "scurgerile".

Mihaela, Elvira,Diana,Bia,Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

buna dimineata fetele, mersim de cafeluta.

Bia,
uite ce mi-a venit in minte:
stii desenul animat cu dom'soara aia focoasa ce salveaza in fiecare zi lumea de trei ori?
in generic canta cam asa: da-mi bip, suna, orice e nevoie...

Deci, streseaza-ma, abia astept .

Edit ca am vrut sa scriu cu quote si nush ce-am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

of Adriana draga, cand e bine una incepe alta, cand o sa te refaci complet? bolnavioara si ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multam de cafea!
La triunghiuri l-am taiat o parte cnd era cald, si s-au cam rupt, cum zici tu, asa ca restul triunghiurilor le-am lasat asa taiate in tava pana s-au racit si numai apoi le-am scos. Cand l-am folosit pe post de blat de tort, l-am lasat sa se raceasca mai intai. Si alor mei le-a placut mult.
Adriana, saracuta de tine, cate ai patit luna asta.....
Cami, ce misto...nu mai tre sa te trezesti cu mult inainte de a merge la job, daca este peste drum, nu?

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Noi mai devreme ne-am trezit, Stefan dupa ce a facut pisu deja a inceput : Goa..Go...adica sa ne jucam cu mingea...acum si-a gasit si cuburile si a uitat de foame, dar imediat vine pleoscaind la mine.
Ma duc si eu sa ii dau de mancare, sa imi fac cafeaua...
Apoi treburi de ale casei: curatenie, mancare, printre ele si doua blaturi de tort...sta dimineata. ca dupa amiaza vine fina si facem compozitia de diplomat si eu o sa pun umplutura la celalalt.
Va tzuc si mai viu!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Ce e cu linistea asta? Treceti la raport pana nu pun pe voi.

Mergi la inceput